donderdag 9 augustus 2012

Dag 238 - Leuke post en Creatief op het terras

Vandaag kreeg ik leuke post, verjaardagspost van Syl van 'Zaanse Zolder' ( http://zaansezolder.blogspot.nl ) waar ik van moest slikken en kreeg 3 mooie postcrossingkaarten uit Taiwan, Polen en Ukraïne.

Verder ben ik de hele middag bezig geweest op ons terras om de boel opgeruimd en gepoetst te krijgen en gewoon lekker creatief bezig geweest op ons terras.

Ik ga nu lekker naar bed samen met manlief film kijken. Nog een mooie avond!


Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. ziet er gezellig uit! Ik vind ook al je verschillende stoelen leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben er ook heel blij mee en ze zitten dan ook nog eens heerlijk!
   De blauwe is van de kringloop in Maastricht toen ik daar nog woonde en sinds ik die heb ben ik op zoek gegaan naar andere.
   De zwarte heb ik via marktplaats gevonden in de buurt. De blanke heb ik van de moeder van Pat gekregen die wist dat ik haar stoel helemaal geweldig vond, hij is geloof ik van de oma geweest of in ieder geval familie. De gele stond hier op de slaapkamer toen ik Arno leerde kennen.
   En de rotan terrasstoelen hebben we langs de weg gevonden vlak over de grens in Duitsland, daar zetten ze nog wel eens grofvuil aan de weg ;).
   Het is mijn bedoeling geweest om het terras een grote kleurrijke verzameling te maken en de stoelen te verven in felle kleurtjes maar tot nu toe heb ik dat nog steeds niet gedaan omdat ik het zo ook prima vond. We shall see...ze zitten in ieder geval stui voor stuk heerlijk behalve die gele dan ;) hihi. Knuff!

   Verwijderen
 2. Het is je gegund meis, alvast een heel fijne zonnige verjaardag. Wat heb jij een leuk hoekje daar, stiekem ben ik een beetje jaloers op je kastje én je geweldige deken ! Zelf gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey lieverd! Nee die heb ik van de kringloop en was geloof ik een koopje, ben er ook helemaal happy mee, maar meestal ligt hij gewoon in de kast omdat er anders katten op gaan liggen ;).
   De kast heb ik jaren geleden gescoord voor Nicky's kamer, ze had in Maastricht een grote slaapkamer en daar paste hij prima. Hier in huis hebben we er jammergenoeg geen plaats voor, maar op het terras wel ;).
   Ja ik vind hem ook nog steeds superr en heb hem nu dan eindelijk wat leuker ingericht als voorheen met wat meer kleur :) wat dus al jaren de bedoeling was om er een leuke gekleurde bende van te maken want binnen in huis heb ik alles rustig gelaten met wit, crème en hout met wel wat kleur, maar niet veel ;).

   Het was een geweldige verrassing en voelde me gisteren alvast een beetje jarig, super!!! :D maar dat had ik je al gemaild ;) hihi.
   Dankjewel alvast en dat gaat zekers lukken hoor, hoeft niet te warm te zijn anders is het buiten niet uit te houden hihi. Als het buiten een zonnige dag is en zo'n 25 graden of warmer en de zon schijnt volop is het daar een broeikas en 45 graden :(.

   Dikke knuff!

   Verwijderen
 3. De goede opletter ziet op de laatste foto van de kast dat hij nu helemaal op coppelstones staat, dus er kan geen beest meer onder. Nou ja geen groot beest;) kruipend spul wellicht wel...
  Het is inmiddels 5.51uur, werd om 5.11uur wakker. Ik ga maar zo weer eens een poging doen om te slapen, wilde net maar niet lukken vandaar dat dit nieuwsgierig aagje eens haar mail checkte en hier even kwam.
  Warme groetjes en dikke knuffels van Susan (ps mijn klok loopt wat voor ;)).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Free compliments, wat leuk! De post ziet er heel gezellig uit! En je kastje vol spulletjes ook, leuk om te bekijken! Weet even niet wanneer je jarig bent, alvast van harte gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik is er ook blij mee, met de post en met de kast en spulletjes en dat het allemaal weer mooi uitziet :).
   Dankjewel :D ik ben volgende week donderdag de 16de augustus jarig en word dan 45...weet je nog van de Verjaardags Give Away die t/m 15 augustus loopt ;).

   Verwijderen
 5. Wat een gezelligheid allemaal weer! En wat een ontzettend gaaf kastje! (die groene)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :). Ja ik vind hem na al die jaren ook nog steeds super!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...