donderdag 16 augustus 2012

Dag 245 - Verjaardags Give Away uitslag én Jarig :)

Vandaag is het dan zover, de Verjaardags Give Away uitslag én natuurlijk mijn verjaardag ;).

Of ik vandaag creatief ga zijn weet ik nog niet, gisteren creatief in de keuken geweest met koken en bakken, vandaag ga ik creatief kadootjes uitpakken ;) hihi.

Ja het is mijn feestje en ik bepaal de regels hihi, ik vind dat ik het best goed doe met mijn 365 dagen creatief project. Ik heb toch al heel wat dingen gemaakt en had van te voren niet kunnen bedenken hoeveel inspiratie ik in blogspot-land zou opdoen en hoeveel lieverds tegenkomen en leren kennen. Zelfs de lieve en leuke post die daar dan weer uit vloeit, dat had ik me nooit kunnen bedenken.
Ik wil jullie daarom bedanken voor jullie lieve en leuke reacties en zeer zeker voor alle inspiratie die ik weer bij jullie krijg. Dankjewel!

Okay nu gaan we over tot de Give Away festiviteiten, ik vond het zelf veel te spannend om te wachten tot morgenvroeg, dus alle namen nog eens op een briefje geschreven al checkend bij de Give Away blogpost reacties. Naar beneden gelopen, de briefjes die ik allebei al geschreven had gecheckt en daarna in reepjes geknipt, in de gang mijn zwarte hoed van de Elf Fantasy Fair van vorig jaar in Arcen genomen en eerst de Blauw/Oranje briefjes erin gedaan en gerammeld. Eentje bleef maar aan de andere kant liggen dus heb ik die genomen. Nee ik ga nog niet vertellen wie erop stond want dat wist ik toen ook nog niet :p.
De briefjes eruit gedaan en de Roze briefjes erin en weer gerammeld, een briefje bleef heel even alleen aan een kant maar sprong gauw weer terug naar de anderen...dus verder gerammeld ;) en ja hoor opeens was daar één briefje ook helemaal alleen aan de andere kant.
En de twee winnaars van mijn Verjaardags Give Away zijn geworden; Bien maakt én Els !
http://bien71.blogspot.com/ is het blog van Bien én http://dingendiefijnzijn.blogspot.com/ is het blog van Els.

Van harte gefeliciteerd dames!! Ik ga een dezer dagen eens kijken waar ik jullie nog meer mee kan verrassen buiten de Roze én de Oranje retro beautyset, het retro strijkhorloge en het creatief pakje.
Bien wil jij me nog even je adres mailen (365dagencreatief@gmail.com)?


Warme creatieve groetjes én dikke knuffels van Susan

Ps ik had net mijn mobiele boven liggen aan de oplader toen ik de trekking verricht heb, dus deel een foto van mezelf op de Elf Fantasy Fair te Arcen mét bewuste hoed ;).
En de babyfoto is van donkere kwaliteit, maar die heb ik dan ook vanavond gemaakt met alleen wat licht uit de gang hihi.

15 opmerkingen:

 1. Oh ja als je goed kijkt op mijn geboorte bord zie je dat ik om 5 voor half twaalf geboren ben, 's avonds laat dus ;).
  Dikke knuf van dit verjaardagsvarken hihi die nu toch maar eens gaat slapen. Het is 1.01 op mijn mobiele die enkele minuten voorloopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. van harte gefeliciteerd met je verjaardag. een fijne dag gewenst. groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. van harte gefelies met je verjaardag hoor!!! leuke foto van jezelf :-)
  en de 2 winnaars ook van harte gefelies met hun leuke give away
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne verjaardag je hebt in iedergeval al mooi weer en de winnaars ook proficiat,leuke foto s en wat leuk dat geboorte bordje geniet van de dag Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai, woehoe!!! Mijn eerste keer dat ik iets win! Zo fijn!!! Dikke merci alvast!!!
  Nogmaals een hele dikke proficiat met je verjaardag!
  Laat je maar goed verwennen, dat verdien je!!!
  En hoe mooi, zo een bord! Super!
  Nog veel plezier vandaag en nogmaals bedankt!!!
  Maak er een magisch mooie dag van, vol liefde!
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Susan,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne dag vandaag.
  groetjes,
  Famke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hiep hiep hoera voor jou!!!!!!
  En voor mij....Jippie!!!!!

  Een hele fijne dag vandaag met mooi weer en al dat lekkers wat je hebt gemaakt!!
  (en natuurlijk succes met het creatief uitpakken van je cadeautjes :))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne verjaardag Susan en je hebt 2 dames heel blij gemaakt,geniet van je dag!!Liefs Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoera voor jou en voor de gelukkige winnaars die uit je hoed kwamen rollen! Ik vind het bord echt super! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat met je verjaardag! Leuke foto van jezelf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dankdankdank voor alle verjaardagswensen!
  Ik heb af en toe natuurlijk stiekem mijn mail gecheckt en ze daar gelezen ;) errrug leuk om te krijgen, vooral leuk als de post nog niet is geweest en ook nog geen bezoek. Dan is het toch heel leuk om op deze manier je al jarig te voelen, dankjewel allemaal. Én natuurlijk kwam ook de post met leuke post vandaag, ik kreeg een leuke engelenkaart van Sil en Zjanne en verrassingspost van Merula én ook nog andere kaartjes ;). Dankjewel girls dat jullie aan me gedacht hebben. Hoorde al van MiM dat die van haar later komt, geen enkel probleem, voel ik me nog eens jarig. Jippie!

  Ik heb in ieder geval een zalige dag gehad, lekker uitgeslapen samen met mien menneke, samen ontbeten en gaan jatsen (op stap), bij Mini vrienden geweest en daar al een dikke knuffel gekregen :), daarna thuis gekomen met mijn dochter de stoelen klaar gezet voor het bezoek en toen lekker in bad met badbruisbal kado gekregen van een Duitse vriendin, mijn outfit aangedaan en toen kadootjes van mijn dochter uitgepakt en toen werd het ineens druk en kwam iedereen achter elkaar binnen en hebben we een hele gezellige avond gehad met familie en twee stellen goede vrienden en nog een vriendin. Lekker verwend door iedereen met flopjes met inhoud en door leuke kadootjes. Ik zal straks de boel showen ;). Tussendoor nog sms'jes en telefoontjes gekregen van andere lieverds die aan me dachten en ook op Facebook aan de lopende band berichtjes gezien van allemaal lieverds. Dus ik mag niet klagen en dat doe ik ook lekker niet hihi.
  Nog eens allemaal bedankt, ennuh ook leuk om te lezen hoe happy de winnaressen van de Give Away zijn, eens kijken of ik vandaag al wat tijd vind om me daar mee bezig te houden om de verrassing samen te stellen.
  Warme groetjes en dikkke knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Reacties
  1. Bedankt, ennuh maakt niets uit hoor, voelde me vandaag nog een beetje jarig. Ik kreeg vandaag nog post van MiM :). Groetjess!

   Verwijderen
 13. Ik zie dat velen van jullie mijn geboortebord mooi vinden. Het is een bord gemaakt in Maastricht waar ook dé bekende borden werden gemaakt ;). Groetjess!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...