donderdag 9 augustus 2012

Fairy Garden winnaars - Elfen Tuin Inspiratie

Ik zag vandaag dat de uitslag bekend is van the Fairy Garden contest (
http://themagiconions.blogspot.nl/2012/08/winners-of-2012-fairy-garden-contest.html ) en die wil ik natuurlijk toch even met jullie delen.
Nee ik heb niets gewonnen, maar er waren zoveel inzendingen en als ik de foto's zie van de winnaars dan zijn die in ieder geval welverdiend!

Ik ben natuurlijk niet minder blij met mijn eigen Elfen tuin en zo te zien aan de leuke vondst gisteren onder de buffetkast hangt hier een goede energie. De egel voelde zich hier prima thuis en jammer dat hij/zij geen ander plekje heeft uitgezocht want anders had ie lekker op bezoek mogen blijven hoor, maar okay dat was natuurlijk het beste plekje om je te verschuilen.

Okay hier komen ze dan alle foto's (op eentje na die niet op de site staat) van alle winnaars, gewoon puur ter inspiratie :).
Jullie weten inmiddels dat alle foto's door elkaar worden gehusseld door de app van Blog ;) op de link bovenaan kun je een kijkje gaan nemen wat ze allemaal gewonnen hebben en met doorlinks naar hun blogs óf...


Warme creatieve groetjes van Susan

7 opmerkingen:

 1. Hihi ik zie dat er eentje dubbel is gepost, maar de foto's zijn dan ook zo minuscuul klein om te zien...och ja twee keer dezelfde inspiratie ;). Ben benieuwd of jullie ook aangestoken worden tot het maken van een elfen tuin. Laten jullie het me horen?! Elfengroetjes van Susan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tuintjes, vooral die waar de autoband als schommel in de tuin hangt, daar zou ik zo rond willen lopen. Maar jouw tuin is ook super hoor! Dochterlief en ik heben ook ooit meegedaan aan zo'n westrijd van het kinderblad Pompoen, we hadden ook een tuintje gemaakt en het gehele laten bewonen door playmobilpoppetjes. En we hadden een prijsje gewonnen, ik geloof een troostprijs maar goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk zijn ze hè, zalig al die kleine details.
   Leuk is dat als je zoiets samen met je kind(eren) kan doen, samen kan delen en mooi dat jullie een prijsje gewonnen hebben :). Over tig jaar doe ik dat wel samen met de kleinkinderen hihi. Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 3. Mooi allemaal, t begint toch al wat te kriebelen:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja?? Oh dan ben ik heel benieuwd... Heel veel plezier ermee, de voorpret is al leuk :). Knuff!

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige tuintjes! Echt kunstwerken! Ben je al bij het blotevoetenpad geweest? Daar hebben ze een heel elfendorp. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee lieverd, we zijn nog niet geweest en denk ook niet dat het komende week gaat lukken. Nicky heeft alle dagen sinds dat ze terug van vakantie is In bed/op haar bank gelegen omdat ze flink ziek is. Maar knapt gelukkig alweer op. Maar volgende week zal ze wel vol hebben staan en is denkelijk ook de laatste week van de vakantie als ik het goed heb. Och ja het loopt niet weg, wie weet dit jaar nog en anders volgend jaar ;). Ik meld het wel als we zijn geweest :). Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...