maandag 20 augustus 2012

Dag 249 - Creatief aan het scheuren ;)

Vandaag hou ik gedwongen rust, nou ja niemand dwingt me hoor maar ik ben vanmorgen in het bos omgezwikt met mijn linkervoet, dezelfde voet waarmee ik nu al een aantal keer ben omgezwikt, op de plateauzolen en pas nog na vertrek van de egel bij het poetsen van de kast.

Toen het gebeurde in het bos kon ik er nog niet eens op staan en ben ik naar een boomstronk vlakbij gestrompeld. Meteen de engelen, elfen, godinnen, geascendeerde meesters etc etc aangeroepen en groen licht eromheen gevisualiseerd, ook meteen reiki gaan geven met mijn linkerhand en met in mijn rechterhand mijn baby chembuster waar ik een kristallen punt in het middelste buisje heb.
Zo'n kwartier daar gezeten en toen besloten dat ik geheeld was en yess ik kon er gewoon op lopen en ben zonder al te veel moeite thuis gekomen.

Wel meteen rust genomen en op de bank gaan liggen/hangen met een koel gelkussen om mijn enkel/voet.
Vanmiddag kreeg ik ook nog bezoek van een goede vriendin waar ik zaterdag kadootjes van had gekregen via manlief. Nu kwam ze nog even persoonlijk langs :).
Gelukkig geen last meer van mijn voet, zelfs nog even toen ze weer naar huis ging de keldertrap af gesjeesd om haar te laten zien hoe je een recycle portemonnee maakt van een tetrapak.

Maar merk nu dat ik toch weer wat last krijg, niet dat ik niet kan lopen erop, doet ook totaal geen pijn, maar voelt gewoon niet lekker, dus hang weer op de bank.
Effe gevingerhaakt en toen besloten wat magazines etc door te werken en wat eruit gescheurd, ook voor Bien en Els de winnaressen van de verjaardags give away.
Verder doe ik nu niks, ben ook vrij moe. Hoop morgen weer meer te doen en dat mijn lichaam dan weer meer rust heeft gehad.


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps. Foto van de babychembuster bij een paddestoel die ik vorig jaar ben tegengekomen in hetzelfde bos. Dat had ik bewust gedaan om manlief te laten zien hoe groot die paddestoel wel was ;). Babybuster is in totaal 9cm hoog en tot de koperenbuisjes is 6,5cm.

Foto's van mijn creatief gescheur deel ik natuurlijk niet ;). Hopelijk kan ik aan het eind van de week de dames de verrassing versturen :).

9 opmerkingen:

 1. Creatief scheuren door het bos kun je voortaan beter maar laten dan :)
  Sterkte met je pootje!
  En oh je maakt het wel spannend zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte met je voet! Dat is wel heel naar :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ai... Da's minder prettig hee. Is 't niet 'n ingescheurde enkelband? Daar zou je mee kunnen lopen, maar af en toe komt er flinke pijn om de hoek kijken bij deze blessure!

  Gelukkig heb je genoeg 'healing' om je heen verzameld! Dat dikke bruine boek 'met alle antwoorden' heb ik zelf gelukkig ook... :-)

  Beterschap, succes en rustig an! Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeps, niet leuk! Beterschap met je voet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Arme jij! Bij al die goede vibes stuur ik er nog een paar extra! Snel beter zijn!!!
  liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey lieverds dank jullie wel voor al jullie beterschap berichtjes. Ik denk zelf niet dat het ernstig is hoor want ik kan er gewoon op lopen en mee lopen ;), maar omdat ik nu al drie keer achter elkaar met diezelfde voet ben omgezwikt wil ik er toch even naar laten kijken.

  En denk toch echt dat ik maar een andere creatie voor de elf fantasy fair moet gaan aandoen, want durf echt niet op die plateauzolen te gaan lopen...we shall see wat de dokter zegt. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je het over scheuren hebt, hoop ik niet dat je je enkelbanden bedoeld... Susan en plateauzolen, geen gelukkige combinatie... Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi nee geen gescheurde enkelbanden hoor, komt allemaal goed en is eigenlijk gewoon al goed. Heb geen last hoor. Heeft gewoon tijd nodig om te helen. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...