zaterdag 11 augustus 2012

Dag 240 - Creatief met Engeltjes


Vanmorgen lekker naar de rommelmarkt geweest met manlief en wat leuke dingen gekocht (nee heb ik geen foto's van, ik zit nu op de bank met manlief zijn been op me ;)).

Ik kom alleen maar effe snel een berichtje posten en ben lekker lui en maak dit bericht meteen voor allebei mijn blogs ;) hihi.

Ik ben creatief geweest met zo'n wit onderzettertje...tsja hoe heten die dingen??...mmm ook nu blijf ik lekker zitten hihi.
Ik kreeg de inspiratie van de swap met Kathy.

Dus zie hier wat ik heb gemaakt, een leuk hangertje met engeltjes. Ik heb er twee gebruikt met de goede kant naar buiten. Met de roze wol van de Zeeman afgewerkt en mooie engeltjes poezie plaatjes uitgezocht. Eentje van het vel van Kathy en twee van een poezie vel dat ik zelf bij de Action heb gekocht. En als hangertje nog een stukje gevingerhaakt ;).


Warme creatieve groetjes van Susan

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk zo'n gehaakt randje, ziet er best nog moeilijk uit, echt met de vingers gehaakt?? Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Neeee het randje is niet gehaakt, gewoon om en om door de gaatjes, tsja hoe moet ik dat uitleggen, door een gaatje en dan weer door een volgend gaatje. Niks moeilijks hihi, Kathy had het anders gedaan, maar als ik het zo deed met die wol zag het er niet zo mooi uit. En heb alleen dat touwtje om op te hangen gevingerhaakt :p hihi.
   Ik kan (nog) niet haken dussss ;). Groetjess!

   Verwijderen
 2. die witte dingen heten volgens mij taartrandjes.
  leuk geworden zo en haken is echt een kwestie van blijven oefenen. ik heb het mezelf geleerd aan de hand van een boekje wat betsemd is voor kinderen en haak nu echt van alles.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh thanks JoJo :). Ja had al zoiets cake/taart onderzettertjes ;).
   Je hebt harstikke gelijk, gewoon blijven oefenen, maar op dit moment ben ik veel te druk met andere dingen en heb zoveel inspiratie. Ik denk dat ik als ik dit 365 dagen project ten einde heb, wat meer tijd heb om daarin te steken, net zoals leren tekenen. Wie weet maak ik er dan wel een terugkerend item van, we zullen zien.
   Maar heel mooi dat je het jezelf hebt geleerd en hebt doorgezet, petje af hoor! Groetjess!

   Verwijderen
 3. Ja dat vind ik nu ook hihi. Al zeg ik het zelf ;). Groetjess!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Hihi dankjewel. Ja leuk is ie geworden hè. Ik ben blij met het resultaat en heb de hanger vandaag in mijn engelen/liefdestak gehangen. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...