vrijdag 10 augustus 2012

Dag 239 - Leuke vondsten én het wil niet echt lukken

Nadat ik vanmorgen toch nog een paar uurtjes geslapen heb (nee niet echt uitgerust), ben ik de stad in gefietst en ben naar de kringloop geweest op zoek naar nog tshirts om te gaan recykleren, niks leuks gevonden op dat gebied maar mezelf wel een leuke paarse trui gekocht en een wit zomers jurkje.
Daarna naar de spirituele boekhandel gefietst en een mooi boeddhabeeld gekocht, die heb ik mezelf kado gedaan ;)...waar die moet staan is dan weer een ander verhaal want zoveel plek is er niet hihi, maar kon hem niet laten staan en samen met wat ander leuk spul kwam ik uit op €25,25, mooi toch?!
Beneden aan de pagina plak ik de uitleg wat die getallencombinatie inhoudt, wel in het Engels.

Toen was de Zeeman aan de beurt voor wol, want eigenlijk heb ik zwarte wol nodig, gitzwarte glanzende wol (die hadden ze niet) voor een stola voor mijn outfit voor de Elf Fantasy Fair. Niet dat ik zelf kan breien maar wilde hier al eens rondvragen of iemand dat voor me kon maken.
Het vrouwtje waar ik de witte van gekocht heb via Marktplaats kan hem niet voor me maken vanwege haar gezondheid, maar heeft me wel tekst en uitleg gestuurd. Dus als je je geroepen voelt en die vóór 15 september kan afhebben, mmm eigenlijk ruim daarvoor meld je dan even via mijn emailadres 365dagencreatief@gmail.com
Wie weet kunnen we swappen en maak ik je een mooi sieraad óf... Ik hoor het wel.

Bij de Zeeman heb ik wel leuke tshirt stof gevonden voor weinig geld en heb ook wol meegenomen en haaknaalden meegenomen om te leren haken (via Youtube filmpje) maar dat heb ik alweer opgegeven, het wil me niet lukken. Nou ja het begin lukt wel, maar dan die tweede rij of hoe het ook heten mag wil niet echt lukken met de wol en met katoen die ik had liggen is mijn haaknaald volgens mij te dik voor dus grr grr en nog een grr.

Nu blijken ook nog de turkse pizza's die ik gekocht heb niet meer van die kwaliteit te zijn als voorheen, ander merk, kleinere pizza's en richting karton qua bodem :(. Dus gaat me opeens allemaal niet meer zo goed af en denk dat ik het verder maar rustig aan doe, ik merk ook dat ik toch echt wel erg moe ben.
Ik doe niks meer voor vandaag, nou ja de pizza's in de oven stoppen en hopen dat ze toch te eten zijn anders moet ik nog wat anders verzinnen...oh ja de mozzarella die goed zou zijn tot 14 augustus ruikt me ook wat te zurig, dus ben flink aan het balen.

Maar okay Miss Positive doet haar best om positief te blijven en zich er niet onder te laten krijgen.
Want getallencombo ziet er goed uit. Oh ja bij 'turk' moest ik €4,04 betalen...nou ja het werd €4,05...maar oorspronkelijk...
Hieronder ook in het Engels de beschrijving.


Warme creatieve groetjes van Susan


2's and 5's, such as 225 or 255 ~> Your prayers and intentions have been clear, strong, and without reservations; therefore, expect a change to come about faster than you may have forseen. Don't let it throw you when your wishes come true. They may come about in unexpected ways, so hold on to your faith. Talk to God often, and ask for reassurance.

4's and 0's, such as 400 or 404 ~> God and the angels want you to know that you are very, very loved. They ask you to take a moment to feel this love, as it will answer many of your questions and resolve any challenge.

8 opmerkingen:

 1. Meis toch! Wat naar dat ineens alles tegen zit. Ik stuur je een beetje positiviteit. Laat je niet kisten... Morgen weer een dag! Dikke knuffel MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Och ja dat heb je soms hè, gelukkig heb ik het meteen kunnen loslaten. Hebben de pizza's gewoon gegeten, maar ga wel reclameren en hoop dat ze in vervolg de andere weer kopen, want dit was echt karton.
   Ik ben zelfs nog creatief geweest met de pasgekochte wol en heb gevingerhaakt al tv kijkend hihi. En heb nog wat anders gemaakt nav ontvangen inspiratie ;), maar dat kan ik niet delen. Hey wie weet wel net na het ontvangen van je dosis positiviteit :D.
   En vandaag lekker gerommelmarkt, nu wat in huis doen en dan zien we wel verder. Knuff!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ja dankjewel schatje ;) hihi. Ken je die reclame 'alles komt goed schatje'. Knuff!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Dankjewel :). Ja zelfs mijn man vind het boeddhabeeld mooi en die houdt alleen van die dikbuikige boeddha's ;).

   Verwijderen
 4. Bah niks aan , als het allemaal niet zo lekker gaat!
  Hoop dat het snel weer beter gaat. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja hoor heb al nergens meer last van en had het al vrij snel losgelaten, wel de rest van de avond rustig aan gedaan.
   Nu net klaar met ramen aan de voorkant wassen (2x per jaar :p 1 keer voor mijn dochters of Arno's verjaardag feb/mrt en 1x voor mijn verjaardag hihi), we hebben er wel geen slag op staan dus zijn niet zo snel vies) en ook meteen aan het voortuintje gewerkt. Nu op de bank uit aan het puffen, aardbeien aan het eten die ik bij de Lidl kocht. Dadelijk koken en dan? Wie weet doe ik dan nog wat creatiefs ;). Groetjess!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...