donderdag 30 augustus 2012

What you see is what you get Give Away

Vandaag start de 'What you see is what you get Give Away' ter ere van 75 volgers en loopt tot 7 september 2012.

Wow dank jullie wel dat jullie me al met zovelen volgen, okay 1 ervan ben ik zelf ;). Ik ben heel dankbaar voor alle lieve en leuke reacties.

In het kader van leuke post bedacht ik me wat leuks, ik heb massa's kaarten (nee, daar kun je er nooit genoeg van hebben en ik kijk altijd uit naar leuke of retro kaarten ook al heb ik er honderden) en wilde er een aantal met jullie delen.

Ik heb 4 setjes gemaakt; (1) eentje met zwart-wit kunst kaarten en egyptische kunst, (2) eentje met een aantal dieren kaarten, (3) eentje met allemaal wandtapijten/quilts en last but not least (4) eentje met wat grappige kaarten (mijn bedoeling was ipv de zonnebloemen kaart eentje met Kermit erbij te doen, maar die is nog niet op de deurmat gevallen, maar komt eraan ;)).

Ben je net zoals ik een Postcrosser (www.postcrossing.com) of gewoon gek op leuke post ontvangen of versturen óf heb je er andere creatieve plannen mee?
Laat het me horen in een berichtje hieronder mét je keuze. Geen keuze is ook een keuze :p.

LET OP!! Als je geen eigen blog hebt óók een email sturen naar 365dagencreatief@gmail.com zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.

Je kunt reageren tot 7 september 2012!!
Op 7 september maak ik bekend wie er wat gewonnen heeft en stuur ik je het pakketje op zonder andere poespas...what you see is what you get...je krijgt 5 onbeschreven ansichtkaarten toegestuurd :).


Warme creatieve groetjes van Susan

28 opmerkingen:

  1. Wat een leuke give away. En ik ben gek op kaarten gewoon om zomaar (of wel met reden ) te vertsuren naar lieve mensen. Ik wil graag meedoen. ik heb inmiddels zlef een blog. Ik weet er nog niet zo goed weg mee maar dat komt vast goed.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Jolanda/JoJo leuk dat je weer meedoet ennuh welkom in blogland, goed van je dat je ook een blog bent begonnen. Ben je gaan volgen :). Groetjess!

      Verwijderen
    2. o ja ik vergeet aan te geven wlek setje mijn voorkeur heeft dat is setje 4

      Verwijderen
  2. Jij blijft weggeven! Ik doe niet mee, maar zou wel graag een kaartje beschreven ontvangen, door jou :) Ik maak een linkje! Op naar de 100! Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd, ja kwam toevallig zo uit. Ik ben niet van plan weer zo snel wst weg te geven, but you never know hihi, maar zag opeens dat ik 75 volgers had gisteren of eergisteren en dat kon ik niet zomaar voorbij laten gaan en ook 25 volgers bij mijn andere blog, maar heb daar nog niks in de planning staan. Dit was gewoon een spontane actie hihi.
      Ennuh heb al pas een kaart gekocht met jou in gedachten :D. Knuff!

      Verwijderen
  3. Al postcrosser EN liefhebber van kaartjes doe ik graag mee en ontvang ik héééééééééééél graag post ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh oh, een hele la vol kaarten, hoe gaaf is dat? Ik doe graag mee voor de grappige kaarten (laatste foto)! Leuk!!! Je blijft maar weggeven he? Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Lien/Carolien uhm twee volle laden!! Achterin de tweede la liggen de kaartenboekjes met ansichtkaarten die ik pas op de kop heb getikt en wat grotere kaarten. Daarnaast heb ik nog wat kaarten in een andere la erboven liggen én hebben we nog een hele lade vol met van die dubbele kaarten voor verjaardagen etc.

      Ja kwam toevallig zo uit dat het weer weggeef tijd is ;) leuk setje heb je uitgekozen, zou ook mijn favoriet zijn...uhm is mijn favoriet hihi.
      Warme groetjes en knuffels van Susan

      Verwijderen
  5. Leuk als postcrosser doe ik graag mee voor de grappige die met kermit, leuk idee en gefelies met je volgers!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey girl gezellig dat je weer meedoet. Cute is die Kermie hè, hij zal hier wel een dezer dagen op de deurmat vallen ;).
      Ja soms kan een Give Away niet zo uitgebreid zijn en gewoon heel eenvoudig zijn. Groetjess!

      Verwijderen
  6. Ik waag ook een poging. Ben als postcrosser al actief en ik vind ze reuzenleuk. Miss Piggy en haar vrienden zijn ook mijn vrienden. Dus wie weet groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Korina gezellig dat je weer meedoet. Ja die zijn superleuk hè. Heb me suf geklikt om Kermit te bemachtigen, dagen...weken, maar opeens was het me gelukt. Ennuh wie weet, volgende week weten we meer ;). Knuff!

      Verwijderen
  7. Wat een ontzettend leuke give away! Natuurlijk wil Tante Jannie meedoen voor... de dieren-kaarten! Tante Jannie is gek op katjes :-) Ik zet ook een linkje op mijn blog, op naar de volgende 75! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Tante Jannie leuk dat je meedoet en de juiste keuze voor jou! Ze zijn ook wel heel cute hè? Thanks en knuff!

      Verwijderen
  8. Hier ook postcrosser en doe graag mee!

    Want een schattige poezenkaarten zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Tamara leuk dat je meedoet en me volgt :).
      En ik heb zelf niks met poezen/katten, jawel wel wat met jou Tante Jannie als je meeleest ;), maar deze zijn wel heel cute hè?!
      Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  9. Graag doe ik een poging om een setje van deze kaartjes te ontvangen , groetjes uit Turnhout , Annemie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Annemie gezellig dat je weer meedoet en bedankt voor je mailtje.
      Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  10. Oh, verleidelijk, zeker dat dierensetje...
    Maar geef mijn beurt maar aan een lieve blogster én postcrosster. (Vandaag nog post uit Polen gehad!)
    Ik ben al te verwend geweest door jou!
    Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd die 'te' mag je weglaten hè?!!
      En dat had je gewoon verdiend én Bien ook en dat was gewoon mijn verrassing voor jullie.
      Wat leuk dat je een kaartje uit Polen had, mmm eigenlijk zouden we onze postcrossing kaartjes hier ook allemaal moeten delen. Er zijn soms zulke mooie bij!
      Bij dat vrouwtje waar ik mijn Flow's heb gekocht stond een grote lijst met allemaal kaartjes, bleken ook van Postcrossing te zijn. Zo leuk om te zien en wow wat een mooie had ze erbij zitten. Die had wel meer als 200 kaartjes geloof ik!
      Knuff!

      Verwijderen
  11. hehe ik schreef je pas al dat ik geen tijd had om hier even te reageren, inmiddels wel ik heb je link op mijn site geplaatst.
    ik ben wel geen postcrosser, maarre ik wil graag meedoen,
    waarom : niet om ze te gaan versturen, waarom niet? wel mocht ik dit winnen zie ik het als een kado, die ga ik niet wegdoen, nee die komen op speciale plekken in mijn pas gekochte agenda :-)
    en de keuze zou vallen op de dieren kaarten ( alhoewel ik de rest ook mooi vind.
    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die dierenkaarten zijn hier favoriet hè, samen met de vrolijke hihi. Och ja heel logisch ook, ik zou er ook voor kiezen whahaha.
      Lief van je dat je reclame voor me maakt. Knuff!

      Verwijderen
  12. Huh? Hoe kan ik je give away nou hebben gemist? Nou ja, bijná gemist dan! Want; 't is nog een dagje hé? Gelukkig! Laat ik maar gaan voor het grappige setje met kaarten! Vriendlief is Kermit-fan en humor is er nooit genoeg in deze wereld :-) Vanaf vandaag staat mijn september give away ook online! Kun je daar zelf ook een gokje wagen...
    Groetjes Riri

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat zou mij ook zomaar kunnen gebeuren. Te weinig uren in een dag en te weinig energie om al die uren nuttig en ten volle te gebruiken hihihi.
      Maar leuk dat je meedoet, het is een heel leuk setje. Oh nu maar hopen dat Kermit morgen op de deurmat ligt. Was niet zo heel slim van mij om iets weg te geven dat ik nog niet heb whahaha. Maar ja normaal ligt het altijd binnen no-time op de deurmat. Effe afwachten dus. Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...