dinsdag 14 augustus 2012

Dag 243 - Leuke (verjaardags)post en Fluoriet Ketting

Vandaag kreeg ik weer leuke post, echt helemaal te gek, super verwend word ik.

Ik heb 'Sticker Sunday' gewonnen bij Kitty Pinkstars een geweldig illustratrice. Ik vind haar stijl super en ze heeft gewoon een heel leuk blog met een leuke humor en stijl.
http://kittypinkstars.blogspot.nl
De fruit stickers heb ik dus gewonnen:).
En omdat ik er regelmatig een berichtje achterlaat op haar blog heb ik ook nog wat extra kaartjes gekregen, super toch?! Ik voelde me meteen jarig.

Kittypinkstars is ook op etsy te vinden www.kittypinkstars.etsy.com

Én vandaag kreeg ik ook een mooie verjaardagskaart van Korina (Kiss the Cook), we hebben elkaar via Postcrossing leren kennen nadat ik een berichtje had achtergelaten bij een kaart die ze naar een Postcrosser gestuurd heeft en ze heeft me inmiddels al twee prachtige engelenkaarten gestuurd van Geertje van der Zijpp en nu een prachtige engelen kaart van Elvira Amrhein voor mijn verjaardag :D.

Vandaag ben ik ook nog creatief geweest, ik heb een ketting gemaakt van fluoriet kralen die ik zaterdag gekocht heb. Super vind ik die kleurencombinatie van groene, paarse en heldere fluoriet.
De werking ervan kun je hier http://www.edelstenenenmineralen.nl/fluoriet.html vinden.
Het is een beetje uitgebreid om dat hierheen te kopiëren, vooral omdat iedere kleur ook nog zijn aanvullende eigenschappen heeft. Het is in ieder geval een steen die me blijft aantrekken, ik vind het echt een prachtige steen. Het is wel een zware ketting geworden omdat de stenen op zich al groot en zwaar zijn, maar daarom ook grote zilverlook kralen ertussen gedaan om hem niet nog zwaarder te maken.


Warme creatieve groetjes van Susan

16 opmerkingen:

  1. Wat een verwennerij!! Allemaal leuke dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Ja superr. Die envelop alleen al van Kitty Pinkstars was al om vrolijk van te worden en de inhoud helemaal. Vind haar tekeningen echt helemaal te gek :). En die prachtige engelenkaart van Korina niet te vergeten :D.

      Verwijderen
  3. je bent mijn 50e volger wat leuk zeg, dank je wel daarvoor, altijd leuk als er eens iemand komt kijken.
    van harte gefelies met je leuke kado, mocht je zin hebben in nog een give away, bij mij loopt er 1 tot en met 20 augustus
    lieve groet jenneke
    http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2012/07/give-away-creaties-and-stuff-by-jenneke.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat leuk je 50ste volger. Ja ik was al een paar keer komen snuffelen. Dacht eerst dat je alleen Give Aways poste, maar zag nu dat je dus prachtige dingen op de computer ontwerpt, echt wowww en ga je nu zeker vaker in de gaten houden ;). En ikke ben nummertje 11 van je Give Away, voor mij een heel mooi nummer, numerologisch gezien :). Groetjess!

      Verwijderen
  4. Wat een prachtige ketting. Nog gefeliciteerd met je verjaardag.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Ada ik vind hem ook super, hoop alleen dat ie niet te zwaar om mijn nek is. Ik hou normaal niet zo van grote kralen, maar deze gaat nog net ;).
      Dankjewel voor je wensen, maar ik ben pas donderdag jarig en voelde me gewoon al een beetje jarig met die mooie en leuke post :).

      Verwijderen
  5. ja ze zijn leuk en grappig die Kitty pink stars

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja maar jouw kaart is ook prachtig hoor en ben ik ook heel blij mee :D.
      Echt lief van je, thanks. Knuff!

      Verwijderen
  6. Wat leuk dat je die stickers hebt gewonnen! Kitty Pinkstars maakt inderdaad heel erg leuke en vrolijke illustraties. (mag er zelf ook graag gluren haha) En wat heb je een geweldige ketting gemaakt. Ik heb zelf geen sieraden gemaakt van edelstenen maar ik heb wel een grote Rozenkwarts in mijn woonkamer staan. Afgezien van dat het een enorm mooie steen is geloof ik ook heilig in de werking er van. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk tekent ze hè, maar als ik eens wat meer tijd heb ga ik ook eens bij jou snuffelen ;).
      Ja ook ik geloof heilig in de werking van de edelstenen. Ik heb hem nu al om :), maar eerst even goed gereinigd en opgeladen met reiki en dan kan ie z'n werk gaan doen om mijn nek. Ik heb nu ook een fluoriet armband om met alledrie de kleuren en zelfgemaakte oorbellen én mijn groene fluoriet ring :D.
      Weet je wat ook mooi is voor de harmonie in huis om naast de rozenkwarts een brok bergkristal te leggen en een amethist, is de gouden drie eenheid, gouden driehoek. Ik heb dat op diverse plaatsen in huis en dan heb je een prachtige energie in huis, maar natuurlijk zorgt rozenkwarts op zich al voor een prachtige liefdevolle energie ;).

      Verwijderen
  7. Wat een fijn presentje over de post. Die engel op de tweede foto is echt schitterend! Fijn, al die verjaardagvoorpret! Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja prachtig is die engelenkaart hè. Ik heb hem net ook op mijn engelenblog gedeeld. Knuff! Ennuh verjaardagsvoorpret is inderdaad heel leuk :).

      Verwijderen
  8. Oh, het is je gelukt!!!! En mooie ketting!
    Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukt met mijn ketting of om te winnen bij Kitty Pinkstars? ;) hihi.
      Ja leuk hè, echt mega blij met die leuke kaartjes en stickers van haar.
      En thanks voor de ketting :D. Ik ben er ook blij mee en heb haar al vandaag met plezier gedragen :). Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...