vrijdag 11 januari 2013

Vandaag was het 25 graden...

Ja echt waar, vandaag was het 25 graden onder ons afdak.
We hebben ons afdak afgeplakt met plastic dus als de zon erop schijnt kan het lekker warm worden.
Okay aan de andere kant kan het heel erg warm onder het afdak zijn in de zomer (dan is het afdak natuurlijk niet dichtgemaakt) wel 40 tot 45 graden...

Ik was weer lekker aan de slag met hars. Ik heb zelfs glitter Mini's (Classic Mini Cooper) gemaakt. Ik ben heel benieuwd hoe ze eruit komen te zien, morgen of overmorgen zullen ze wel uit de mal kunnen. Ligt een beetje eraan of morgen ook flink het zonnetje op het afdak schijnt, vannacht zou het gaan vriezen dan kan het niet echt goed uitharden ;).

Ook verstuurde ik nog wat leuke post, een postcrossing kaart richting Belarus en een kaartje voor een jarig jobje en nog een flopje...

Lieverds morgen is je laatste kans om een kansje te maken bij mijn Dankjewel Give Away.
De hertjes zijn dé absolute favoriet, daarna de dromenvanger, de strip en het engeltje zijn niet zo populair, maar dat maakt niets uit. Er zijn een paar lieverds die daar een kansje op hebben gewaagd en die gun ik ze van harte.

Ik voeg nog even een foto van de dromenvanger erbij...de bedoeling is om dit voorjaar een hele grote dromenvanger te maken voor in de gang (zelfde formaat als de kerst kitsch dromenvanger). Een kleurrijke deze keer, ik heb wel wat gekke dingen voor erin ;).


Warme creatieve groetjes van Susan





8 opmerkingen:

  1. Wat gaaf, glitter Mini Coopers! Ik ben benieuwd hoe ze worden... Een heel fijn weekend gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn heel goed uit de mallen terecht gekomen. Dit ga ik zekers vaker doen...is weer eens wat anders ;).
      Ik had namelijk nog een beetje orgonitemix in vloeibare hars over en ook nog wat vloeibare hars, dacht aan de glitters. Wilde eerst voor roze gaan, maar heb voor goud kleurig gekozen omdat de orgonite mix van brons is.
      Foto's volgen... Groetjess!

      Verwijderen
  2. ben ook reuze benieuwd naar jou mini coopers zeg
    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmm 25 graden is toch wel een heel stuk aangenamer dan de temperaturen die nu buiten zijn. Ik zei gisteren als grapje nog tegen vriendlief dat we beter in de koelkast konden gaan zitten omdat het daar nog warmer is dan buiten ;) Knufff!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja maar hoop toch wel dat het bij jullie binnen warmer is als de temperatuur in de koelkast :p hihihi.
      Ja manlief verklaarde me al voor gek toen hij zag dat ik de achterdeur wagenwijd open had staan. Maar het is 25 graden buiten en binnen is het echt kouder ;). We hebben altijd iets van 18/19 graden in de winter. Warmer hoeft voor mij niet en als het 's avonds toch te koud aanvoelt kruipen we lekker samen in bed en gaan we daar tv kijken, lekker warm en scheelt stookkosten en licht ;). Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...