maandag 28 januari 2013

Swap Sneakpeak

Vandaag laat ik een sneakpeak zien van een swap waar ik gisteren en vandaag mee bezig was.

Niet dat ik daar zo lang mee bezig ben geweest hoor hihihi. Gisteren hadden we een lekker lui dagje en vandaag ben ik de stad in geweest en effe bij vrienden op bezoek geweest én heb ik weer heerlijke aardappel prei soep à la Janina gemaakt :).

Ik hoop mijn gedeelte van de swap morgen te kunnen versturen naar Melanie.

Ik zag bij haar vaker de prachtigste creaties voorbij komen en ook prachtige engeltjes en heb haar een aantal weken geleden een swap voorgesteld.

Ze heeft gisteren al een foto van kunnen zien, van de armband die ik voor haar maakte. Meer omdat ik wilde checken of het wel wat voor haar was en of de edelstenen kralen niet te groot waren. Maar ze was er helemaal happy mee, dus dat is mooi:).
Ik moet wel nodig gaan zorgen dat mijn fluoriet kralen weer worden aangevuld, maar daar moet ik manlief eens lief voor aankijken ;).

Het zijn kralen van Fluoriet, die hebben vaak een prachtige kleurenschakering van donkerpaars naar lichter paars naar groen en helder fluoriet. Dit is een van mijn favoriete edelstenen.
En voor Melanie de perfecte edelsteen vanwege de werking en ook omdat paars ook haar favoriete kleur is.

Werking: Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. Het bevordert het concentratievermogen en is een goede hulp bij het leren.

Fluoriet is een uitstekend hulpmiddel bij klachten als stijfheid, artritis en reuma. Het is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. Verder heeft het een gunstige werking op de huid en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.


Warme creatieve groetjes van Susan

6 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze mooi hè die kralen. Van de week kwam ik op deze site/shop, daar hebben ze ook van die mooie kralen, ook die jij wilt hebben : http://www.inspiredbygemstones.nl/Webwinkel-Category-163032/Fluoriet.html Die kleuren zijn zooooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, jij vind mijn aardappel preisoepje wel erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-) ben altijd een ekster als ik kralen zie..
  echt heel mooi !

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...