maandag 21 januari 2013

Glitterbeertjes in de maak

Vandaag heb ik weer eens met hars gespeeld en heb ik drie glitter beertjes gemaakt.
Met dit weer zal het wel even duren voordat ze goed genoeg zijn uitgehard, dat wordt nog een paar dagen geduld hebben.

Eigenlijk zijn dit ook orgonite beertjes want het is een combinatie van hars met metaal (brons) en edelsteen (bergkristallen punt).

Als je klikt op de label orgonite kun je er meer over lezen bij mijn orgonite verhaal.
Maar in feite zet orgonite negatieve energie om in positieve.

Veel mensen zijn gevoelig voor straling van alle apparaten in huis en omgeving.
Ik heb het niet zelf verzonnen, maar het is me enige jaren geleden op mijn pad gekomen en wij hebben nu bij iedere tv, computer en bij de draadloze telefoon orgonite staan.

Ook heb ik chembusters in huis en buiten in de tuin staan, deze hebben nog een grotere reikwijdte doordat er koperen buizen in verwerkt zijn.
Deze heb ik ook zelf gemaakt en ben er nog steeds erg trots op dat ik die gemaakt heb.
Ik neem ook altijd mijn baby chembuster mee in mijn tas (als ik het bos in ga neem ik hem altijd mee in mijn jaszak of in mijn hand).

Weet je je kunt zelf veel meer als dat je denkt. Ik had ook nooit gedacht dat ik met hars zou gaan werken. En dat zonder hulp van mijn man ;). Wij zijn niet zo goed in samenwerken, dus doe ik dat soort dingen zelf. Hij legt me soms wel wat uit, maar meestal is het gewoon even goed nadenken met die blondine hersens van mij hihihi en van fouten maken leer je :).


Warme creatieve groetjes van Susan


Ps. Als je nu zo'n beertjes mal (van Ikea) in huis hebt (of in de kringloop tegenkomt :)) en er niks mee doet dan hou ik me van harte aanbevolen. Wie weet kunnen we swappen...

8 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hihihi thanks, jij ook hoor met jouw malletjes. Die zijn ook super! Knuff!

   Verwijderen
 2. Ik heb wel één met hartjes, ligt hier niets te doen in de kast...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die lieve Vera ik heb je al een mailtje gestuurd vanavond over je mal die niets ligt te doen ;).
   Knuff!

   Verwijderen
 3. ik zal bij de kringloop voor je kijken !! en pipi kaarten meestal vind ik ze ook daar ! en als ik ECHT graag iets wil dan speur ik marktplaats af :-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is lief van je :). Ja ik probeer maar effe een tijdje uit de buurt van Marktplaats te blijven ;), maarreh als ik echt iets wil dan is dat de place to be en ook altijd een hele goede reden om alle kringlopen in de buurt af te gaan hihihi. Deze mal heb ik eens op een rommelmarkt gescoord :D, heb er lang naar uitgekeken en zou dolgraag nog eentje willen hebben als reserve.
   Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 4. Wat bijzonder ik wist dat niet van die Orgonite, interessant om te weten! Mijn motto is altijd "wat je wil dat kun je" , als je iets maar graag genoeg zelf wilt kunnen, dan lukt het je ook en daar mag je dan zeker trots op zijn...en helemaal als blondine..LOL..(ik ben ook blond:-)!! Schattig die beertjes...ik ga ze in de gaten houden! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ja eigenlijk kun je alles als je maar wilt en je ervoor in wilt zetten. Nu zou ik ook wel willen leren haken hoor, maar heb me er nkg niet genoeg voor ingezet hihihi. Maar heb ook zoveel ander leuks dat ik graag doe en nog geen slachtoffer gevonden die me dat kan aanleren. Maar als het zo moet zijn dan komt dat vast op mijn pad. Warme groetjess!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...