dinsdag 15 januari 2013

Ik kreeg leuke post

Ik kreeg gisteren en vandaag weer leuke post. Gisteren was een verrassing en vandaag was lang verwachte post, mijn engelen swap met Sil.

Gisteren kreeg ik een kaartje van Lien. Ze had op haar blog ATC /artist trading cards gedeeld en ik vond die wel heel bijzonder en was zo vrij geweest om om eentje te vragen hihihi.
Ze heeft er eentje speciaal voor mij gemaakt, wel heel bijzonder. Ik had verwacht dat het ansichtkaarten formaat zou zijn of A5, maar het is veel kleiner 6,5 x 9 cm hihihi.

Bijzonder toch dat ze die speciaal voor me gemaakt heeft, mijn naam staat er zelfs op :) en natuurlijk met engeltjes ;).
Dankjewel lieverd!


Vandaag kreeg ik dan mijn langverwachte swap met Sil. De envelop is lang onderweg geweest, is zelfs weer bij Sil thuisbezorgd! Maar wow wat een prachtige en bijzondere engel heeft Sil voor me gemaakt.
Ik heb hem net gedeeld op mijn engelenblog, ga daar maar eens even kijken; http://anangeleachday.blogspot.com/2013/01/engelen-swap-met-sil.html


Warme creatieve groetjes van Susan die vandaag lekker de jats op is geweest naar de stad en gezellig op bezoek geweest bij een goede vriendin, zalig even bijgekletst.

Ik vraag de give away winnaressen nog wat geduld, vanwege de sneeuw zit manlief de rest van de week thuis, mensen via het uitzendbureau moeten met zulk weer het eerste thuis blijven dus loopt alles hier even anders.

5 opmerkingen:

 1. Haha, klein kaartje he? maar gelukkig ben je iemand die het kleine eert...:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ja het is inderdaad een klein kaartje maar wel leuk! Die komt op het mega grote magneetbord te hangen op onze slaapkamer, daar heb ik wel een plekje voor ;). Knuff!

   Verwijderen
 2. ik zie een heleboel lieve engeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...