woensdag 30 januari 2013

Creatief met hertjes

Gisterenavond en vanmiddag ben ik creatief met hertjes geweest. Natuurlijk kan ik niet veel laten zien, het is een verrassing voor Moos.

Maar het stempeltje dat ik voor Ellen maakte van het blog Ietsiepietsiekitschie kan ik wel laten zien. Ze stelde een swap voor en ik vind haar omhaakte kaarten met strik helemaal geweldig.

Ook Emmel stelde een swap voor, ze wilde graag het 'blinde' hertje.
Allebei naar aanleiding van deze blogpost.
Morgen kan ik die twee swaps op de post doen en dan eindelijk ook die van Syl en Christian.
Vandaag kon ik maar niet de start knop vinden en kreeg weinig uit mijn handen, maar de hertjes post voor Moos is in ieder geval onderweg.

Ik kreeg vandaag een lief Sonny geluks engeltje dat Moos voor me besteld heeft bij Sonny Angels, nadat ik haar verteld had dat ik haar wel een hertjes stempel wilde maken. In mijn engelenblog zie je meer foto's.
Ik maakte gisteren een kleurrijke ketting voor haar en daar kan ik een heel klein sneakpeakje van laten zien, maar niet teveel want het moet een verrassing blijven ;).

Ik kreeg ook nog post van Tante Jannie, daar wijd ik binnenkort een blogpost aan. Ook kreeg ik mail van Melanie dat mijn gedeelte van de swap binnen is. Altijd fijn om te horen dat de post veilig is aangekomen. Mijn post voor Tante Jannie en Els (Els deelde het hier, zie haar foto, ik stuurde haar een wolkenclub stempel en andere wolken post ;)) is ook binnen gekomen en iedereen is even happy met leuke post. Leuk toch!
Dankjewel lieverds!

Warme creatieve groetjes van Susan

23 opmerkingen:

 1. ieeeeeeeeeeeeeeeeeh so lief hey die kleine :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi realiseer me opeens dat ik geen foto van de vleugeltjes heb gemaakt ;). Morgen maar doen...als ik eraan denk hihihi. Knuff!

   Verwijderen
 2. ow wat snoepig ! en super van Moos dat jij dat engeltje als een soort swapje hebt gekregen, echt een cutie !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja lief hè, het is een schatje. Manlief zei 'dat is geen engeltje, dat is een duiveltje...het heeft hoorntjes' hihihi. Och ja mannen ;). Het is een neushoorn :). Ik vind het ook een cutie hoor. Knuff!

   Verwijderen
 3. Oh lieverds eigenlijk had ik nog wat creatief willen zijn, heb net een poging gedaan om blogs te bezoeken, maar ben gewoon te moe om overal te reageren. Morgen is er een nieuwe dag en anders overmorgen. Warme groetjes en knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja ook mails beantwoorden probeer ik morgen te doen ;).

   Verwijderen
  2. Morgen weer een dag!
   Niemand die gelijk reacties terug verwacht van je. Doe rustig aaaaaan. :)

   Verwijderen
 4. jeuj! vandaag leuke post gehad! Dank je wel ook namens Siem. De portemonnee is leuk geworden joh! Van een pak melk toch? Kan Siem mee boodschappen gaan doen :) En sleutelhangers doen het altijd goed. Met de enveloppen kan ik weer lekker vooruit. Zo grappige teksten soms ook die dan net grappig in beeld komen. Dus dank dank! Ik zal snel een foto plaatsen op mn blog zodat andere kunnen mee kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh das mooi dat de post zo snel binnen is. Gisteren eindelijk die van Sil verstuurd, daar heb ik meteen ook nog leuke post aan toegevoegd omdat die ook nog in de planning stond hihi.

   Ja de recycle portemonnee is van een pak melk, maar omdat ik dat blaadje van het stripboek eromheen geplakt heb liet de klittenband van de klep los (balennnn) en wist geen andere oplossing dan hem uiteindelijk maar vast te nieten. Hoop dat Siem er veel plezier van heeft en mama kan weer veel leuke post versturen hihihi. Knuff!

   Verwijderen
 5. Mijn hart wordt warm van al die lieve dingen die je maakt en verstuurt en daardoor ook terug mag ontvangen!
  Je bent lief, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. inderdaad: genieten maar! wie geeft die krijgt he! liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die hertjes blijven leuk!!! Je hebt het er maar druk mee, met al die post!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè en het verveelt nog steeds niet om er eentje bij te maken hihihi. Nou volgens mij heb jij het ook druk gehad met je PIF. Ik ben heel benieuwd :D. Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 8. Wat fijn dat mijn post ook bij jou is aangekomen. Ik heb een berichtje over jouw bijzondere post aan mij voor morgen klaar staan. :) En serieus, ik stempel nu helemaal overal Tante Jannie op tegenwoordig haha. Maar nu bijna helemaal in kleur! ;-) Maak er een mooie dag van! Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey lieverd ja ook weer helemaal happy met jouw brief, zou het liefste meteen alles uit mijn handen hebben laten vallen om terug te schrijven. But first things first ;). Hoop van het weekend meer tijd te hebben en het wat rustiger te hebben qua post versturen hihihi. Alle Give Away's zijn de deur uit, PIF komt eraan. Maar Nicky's verjaardag ook ;).
   Tante Jannie zag er by the way prachtig uit! Knuff!

   Verwijderen
 9. Neeeeeeeeee geen duiveltje hihihihi .... is wel een apart neushoornachtig engeltje zo hahahahahahahaha

  Dikke kusssssssssssssss

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die man van mij hè, tis soms een pestkop! Hihihi.
   Ze of is het een hij...is cute hoor. Nu nog een leuk plekje zoeken, maar dat gaat ook helemaal goed komen. Ben benieuwd wanneer jij je post ontvangt. Knuff!

   Verwijderen
 10. hihihi...je hebt wel wat los gemaakt met je hertjes hoor!! Iedereen wil je hertjes, nou ik ben ook nog steeds reuze blij met de stempel en je maakt wederom een boel mensen heppie met je post denk ik, dus het is heel terecht dat jij dan weer toffe post terug krijgt!! Lfs..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa het is me wat met die hertjes hè. Maar het is ook wel een schattig stempeltje. Alhoewel ik zelf het meeste mijn engelenstempels en gevleugeld hart gebruik. Maar ook wel eens Donald Duck of een Mini of het hertje hihihi.
   Gelukkig is het leuk om te maken hihihi. Geniet maar lekker van je stempel. Ik heb gisteren nog eens naar je uiltje zitten te kijken :D. Knuff!

   Verwijderen
 11. Ik ben blij dat ik het blinde hertje binnenkort mag adopteren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zo lief van je! Ga het vandaag versturen, want heb je adres nu ;) hihihi. Groetjess!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...