woensdag 16 januari 2013

Vandaag kocht ik bij de kringloop

Ja yess vandaag weer eens een kunnen rondsnuffelen in de kringloop waar Lien van 'Het keetje van Lien' ook komt.

Niet dat ik zo uitgebreid heb rondgesnuffeld, manlief was onderdelen kopen voor de Mini, nou ja een of ander klein dingetje...
Ik had me voorgenomen om meteen op de kinderboeken af te gaan. Heb wel even bij het kinderspeelgoed gekeken en een memo spel meegenomen, een moderne van Winnie de Poeh.
Onderweg bij de carnavalsafdeling zag ik de PTT postzak hangen en die moest natuurlijk mee.
Niet dat ik al weet wat ik ervan ga maken, maar ik heb hem in huis ;).

Bij de kinderboeken kwam ik een aantal Tiny achtige boeken tegen en die moesten mee. De vorige keer had ik eentje laten staan en achteraf had ik daar nog steeds spijt van. Ik kon hem nu niet vinden, maar heb toch wel een aantal leuke kinderboeken gescoord.

Verder heb ik vanmorgen een recycle portemonnee gemaakt voor de zoon van Syl en ik heb Ineke haar gewonnen dromenvanger op de post gedaan (net te laat, dus Ineke de brievenbus wordt morgen pas geleegd ;)).


Warme creatieve groetjes van Susan

21 opmerkingen:

 1. ja die afbeeldingen van die Tiny boekjes vind ik zo mooi! En wat een goeie vangst die postzak, Lien zal wel balen dat je die weg graaide bij haar kringloop winkel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ja ik heb het al gelezen, ze baalt... Ja zou ik andersom ook doen ;).
   Ja cute zijn die Tiny boekjes en soortgelijke, zulke zoete afbeeldingen. Kon ze niet laten liggen. Die dikke boeken daar ga ik creatief mee aan de slag, alhoewel ik nog een aantal heb. Maar kinderboeken zijn daar niet duur, een kwartje...dus dat is moeilijk te weerstaan.
   De postzak was aan de prijs, maar wel een gemiddelde prijs die ze ook op marktplaats vragen. Och ja dat weegt weer tegen elkaar op hihihi. Knuff!

   Verwijderen
 2. Mooie spullen.
  Van die ptt postzakken heb ik online leuke creaties gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks lieverd. Ja ik heb er ook al veel leuks van gezien. Mmm weet eigenlijk helemaal niet of mijn naaimachine die dikke stof aan kan, maar kon hem niet laten hangen ;).
   Knuff!

   Verwijderen
 3. Goede vangst! Geniet ervan... Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ja hè is de eerste keer dat ik die tegenkwam. Oh nee van de zomer eens op een rommelmarkt maar die wilden de hoofdprijs €20, vond dat veel te duur ;). Groetjess!

   Verwijderen
 5. Ja Lien baalt inderdaad dat jij die postzak heb weggegraaid, haha. Ik was er zaterdag nog, geen zak gezien :)
  Wel kinderboekjes gekocht, leuk prijsje he 25 cent, kun je met een gerust hart in knippen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi oh balen voor jou, geluk voor mij. Maar wie weet, de zakken zonder vlag heb ik laten hangen ;). En je weet maar nooit dat ze stiekem meerdere hebben, maar ze maar enkel op hangen om de prijs hoog te houden...
   Ja die kinderboeken die blijven leuk scoren daar. Zo trekt het de prijs van de zak weer recht :p. Knuff!

   Verwijderen
 6. Wow gaaf die PTT zak daar kun je hele leuke dingen mee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè, nu nog lef hebben en er iets leuks van maken. Maar eerst mijn naaimachine die al maanden op de tafel staat wat aandacht geven en eerst eens gewoon gaan recykleren en wie weet heb ik dan opeens zoiets dat ik weet wat ik ervan wil maken. Knuff!

   Verwijderen
 7. Oja Tiny boeken die heb ik nog van mezelf!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou die van mij ook nog ergens hebben moeten liggen, maar waar?? Of bij ons op zolder of bij mijn moeder... Knuffies!

   Verwijderen
 8. Leuk he, die boekjes. En LEUK dat ik jouw GIVE AWAY heb gewonnen!!!! Ik heb je inmiddels een emailtje gestuurd hoor!
  Groetjes van Ellebel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig die postzak!!!!!
  De rest ook hoor hihihihi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeetje dat is gewoon jeugdsentiment, zulke boekjes had ik vroeger ook!! hmm *vraagt zich nu af waar die allemaal gebleven zijn*! Geniet van je buit! Grtzz...Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. OOoohhhh die postzak die wil ik ook nog een keer één kopen maar het is me nog niet gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een fijne vondsten :) Die postzak is echt GAAF! En er zijn echt zooooveel dingen die je er mee maken kunt. Wacht maar af en dan komt het beste idee vanzelf in je hoofd. Die Tiny boekjes (en die er op lijken) zijn echt heel tof! Ik kocht gisteren mijn eerste Tiny boekje en wilde er eigenlijk enveloppen van maken... Maar ik kan het weer eens niet over mijn hart verkrijgen... Het boekje ziet er nog zo mooi uit dat het gewoon zonde is om er in de knippen. Note to self: koop voortaan alleen maar boekjes waar al een kind in heeft zitten tekenen ofzo.... haha Knufff

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja die postzak daar loop ik iedere keer happy langs. Ik denk dat het een tas gaat worden, maarreh eerst maar eens goed gaan leren naaien en dan een goed patroon vinden. En die Tiny en anderen tsja of ik daar in ga knippen, weet ik nog niet. Maar voor een kwartje per stuk kon ik ze niet laten liggen ;). Maar I get your point!
  Warme groetjes en knuffels aan jullie allemaal

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...