zondag 27 januari 2013

Daar is dan mijn lente/zomer dromenvanger!

Vandaag is het dan dé dag om mijn gepimpte dromenvanger met jullie te delen.
Ik heb net even op internet alle bloglinks zitten te zoeken van alle spulletjes van blogsters die erin hangen.
Want zoals jullie nu wel kunnen zien heb ik hem gisteren over de top zitten te pimpen hihihi.
De dromenvanger/dreamcatcher is gemaakt van een rolstoel wiel onderdeel en is ongeveer 52cm in omtrek ;).

De spulletjes die ik hieronder noem heb ik niet op volgorde van leukigheid gedaan, geen alfabetische volgorde...gewoon zoals het me uitkwam ;).


* De gehaakte bloemen kreeg ik van Ellen, die ze speciaal voor in mijn dromenvanger maakte, ze had onlangs een Give Away en ik won niet, maar toch eigenlijk ook wel ;). Ze haakte ze in mijn favoriete kleuren Roze/Rood/Oranje. Thanks Ellen nu kun je zien hoe ze eruit zien in deze super gepimpte dromenvanger.

* De blauwe gehaakte bloemen kreeg ik eens van Noofs, volgens mij was het aan het einde van haar 365 dagen project en ze heeft destijds heel wat volgers blij gemaakt tijdens een Give Away. Ik heb eindelijk een goed plekje ervoor gevonden lieve Noofs!

* Het rode kaboutertje uit Zweden! is van Aankleedpopje Ria, die heb ik vlak voor de kerst gewonnen bij haar Wekelijkse Weggeef Woensdag.

* Het roze gehaakte engeltje is gemaakt door MiM speciaal voor mij. Als twee blog dames die elkaar gevonden hebben en onze liefde voor engelen delen en beiden een engelenblog hebben. Okay of MiM doorgaat met haar engelen blog is nog even afwachten, de 366 x Engel is klaar. Ze heeft nu ook een blogpauze ingelast op haar MiM's tasjes blog, maar heeft er wel een leuke Give Away...

* De twee engeltjes beneden aan de dromenvanger aan weerszijden van mijn mini dromenvanger zijn van Kathy, die heb ik gekregen bij onze swap van een aantal maanden geleden.

* Roze/rood hartje in het midden zat op de verpakking van mijn engelenswap die ik onlangs deed met Sil.

* De groene ster met elfje kreeg ik pas per leuke kerstpost van Zaanse Zolder Syl, ik had hem eerst in mijn engelen tak hangen, maar wilde haar nu wel graag in de dromenvanger hebben.

* De wit/groene hanger links kreeg ik samen met een kerstkaart van Lien, van het Keetje van Lien.

* Het domino kaartje kreeg ik eens van Snijboon, volgens mij ook bij een gewonnen Give Away, ik vond het wel grappig om die erin te hangen.

* Het lieve roze gehaakte uiltje kreeg ik van de week van Maddy, als dank voor mijn verrassings post, die ik haar stuurde als volger nummer 111. Hangt ze er niet schattig bij?

* Er hangt nog iets in van Maddy, mijn nicht Maddy hihihi. Ik kreeg het jaren geleden bij de kerstpost en ik vond het nu perfect erbij passen. Het hangt tussen de oranje vlinder rechts en de paarse gehaakte bloem van Ellen.



Ik heb heel bewust bepaalde symbolen in de dromenvanger gehangen; vlinders, engeltjes, elfje, kaboutertjes, uiltje, boeddha, Turks oog...
Allemaal krachtige symbolen... Oh ja een hertje kon er ook niet in ontbreken :p.

Zo heb ik dus een hele krachtige dromenvanger gecreëerd met mooie symbolen, maar ook met heel veel liefde van jullie lieve blogdinnen. Ik heb nog even gekeken in mijn lades of ik van andere lieve blogdinnen niks had om erin te hangen, maar nee nog niet ;). Niet dat er nu nog zoveel plek is hihihi, want voor mijn doen hangt ie wel heel vol.

Ik heb jaren geleden geleerd tijdens een verjaardags workshop van mijn dochter hoe een dromenvanger te maken bij mijn Reiki master.
Het was een heel bijzonder verjaardagsfeestje. Nog anderhalve week en dan wordt die dame van me al weer twintiggg! Wow wat een getal. Ze zal toen 8 zijn geweest...
Hier kun je mijn allereerste dromenvanger zien http://365dagencreatief.blogspot.nl/2011/12/dag-8-23-december-2011-kerst.html, ander dromenvanger blogposts vind je onder het label 'dreamcatcher'. http://365dagencreatief.blogspot.nl/search/label/Dreamcatcher


Lieverds ik wens jullie nog een hele fijne zondag en yess de dooi komt eraan...met mijn fleurige dromenvanger roep ik hierbij de lente aan whahhaha...rest mij alleen nog te zeggen...

Warme creatieve groetjes van Susan


Oops ik vergeet nog iets, helemaal beneden hangt nog een mini dromenvanger. Die ik een aantal jaren geleden heb gemaakt voor in onze Mini (die we niet meer hebben), maar die is er nooit in komen hangen. Ik vind hem niet passen in onze koperkleurige Mini Cooper, dussss hangt ie nu onderaan zijn grote zus hihihi.










35 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Thanks Vera. Ik liet hem vanmorgen aan mijn dochter zien en die vond het wat too much hihihi. Och ja moet kunnen toch?!
      Warme groetjess!

      Verwijderen
  2. Super geworden Susan!!
    Je eigen persoonlijke dromenvanger.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd ja wellicht nog een paar veren erin, want eigenlijk horen die er wel aan... Misschien kan iemand veren haken ;). Hihi twee stuks zo tussen de mini dromenvanger en de engeltjes à la Kathy... Och wie weet maak ik er nog wel eens van papier. Ik zag ergens op internet een voorbeeld. Maar ik ben er helemaal happy mee :). Knuff!

      Verwijderen
  3. Wat is het mooi geworden en zoveel leuke kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè ik ben lekker doorgeslagen met kleurtjes. Eigenlijk is het vrij rustig in de rest van het huis behalve dan alle rondslingerde creatieve ideëen ;). Groetjess!

      Verwijderen
  4. Wat leuk zo'n dromenvanger waar zoveel blogdames aan meewerkten! heel speciaal!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk hè heel wat natuurlijk onbewust. Ellen heel bewust. Maar ik vond het wel heel bijzonder om allemaal spulletjes erin te doen gemaakt en gestuurd door blogdames/dinnen :). En jij hebt ook een bijdrage mogen leveren hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  5. Geweldige kleuren, echt een lente en zomer dromenvanger, je wordt er helemaal blij van, vooral omdat het vandaag zo somber en donker is! Leuk om te zien dat je allemaal leuke dingetjes er in hebt gemaakt van andere blogsters.
    Fijne zondag

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Ineke, ja ik vond dat ook wel heel speciaal. Zo is het een hele bijzondere dromenvanger geworden ;). Warme groetjess!

      Verwijderen
  6. Hoi Susan
    Adembenemend zo mooi!!
    Groetjes Hester

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw je dromenvanger is echt prachtig! Die kleurtjes en die leuke spulletjes, helemaal verliefd op! Volgens mij is dit ook heel leuk om te maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd...ja is heel leuk om te doen...is wel op internet te vinden hoe te maken en anders doe ik je het met liefde voor in real life ;). Knuff!

      Verwijderen
  8. zo dat is een leuk idee, heeeel mooi:D

    groetjes mingle-mangle

    BeantwoordenVerwijderen
  9. echt heel mooi geworden. !!!
    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat gaaf Susan en prachtig met al die mooie, lieve en bijzondere hebbedingetjes er in/aan, maakt hem gelijk heel betekenisvol! Wat grappig dat je nichtje ook Maddy heet, hoor je toch niet zo veel die naam! Geniet van je dromenvanger!! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa dat klopt die hoor je niet vaak, wellicht dat mijn nicht hem wel vaker hoort...hey Maddy ;) hihihi..
      Ennuh genieten doe ik iedere keer als ik er langs loop...alhoewel daar moet ik dan wel de deur voor uit...ennuh te voet...want als ik op de fiets weg ga neem ik de achterdeur hihihi. Groetjess!

      Verwijderen
  11. Leuk geworden hoor! Grappig om de bloemetjes zo terug te zien. Ze zijn goed terecht gekomen!! Veel plezier ervan!

    Groetjes van Ellebel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hèhè echt effe tijd maken om deze ook nkg te beantwoorden...toen ik er die dag mee bezig was. Weigerde hij gewoon om hier nog reacties te zetten. Ik balennn maar ja ondertussen komen er meer blogposts en meer reacties en dan verdwijnen deze stiekem naar de achtergrond in mijn mailbox. Maar ze staan er prachtig in vind je niet?! Ik ben er heel happy mee. Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  12. Ik vind hem super geworden , awel ik ga dit ook eens proberen ...lijkt me leuk ...eerst wat spulletjes verzamelen hé , groetjes uit Turnhout , Annemie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Annemie ja het is echt heel leuk om al dat 'spinneweb' op te zetten en de dromenvanger te zien groeien. Ik ben er ook helemaal happy mee. Stuur je me een foto als je er eentje gemaakt hebt. Tutorials zijn wel te vinden op het wereld wijde web hoe er eentje te maken ;). Knuff!

      Verwijderen
  13. Aaah! Wat leuk! Heerlijke vrolijke kleuren en dan zie je ineens iets bekends! :-) Ik hoop dat je er veel mooie dromen aan over mag houden...
    Liefs Riri / Snijboon

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja ik kwam jouw hanger weer tegen en die moest er in! Hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  14. Schitterend meis .... en zo heeeeeeeerlijk kleurrijk!
    Daar kun je niet anders dan alleen maar vrolijk van worden!!!!!! (zegt Moos met een big smile hihihihi)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd. Ja lekker over the top en met lekker veel kleur. Ik is er ook zo happy mee en je wordt er ook happy van in het voorbij lopen :). Knuff!

      Verwijderen
  15. Wauw wat is hij mooi geworden! En wat bijzonder dat er allemaal cadeautjes van je blogvriendinnen in hangen :) Daar wordt hij zeker nog krachtiger van! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja mistte wel een paar dinnen waar ik wat van kon inhangen dus als tante jannie eens zin heeft om iets kleins grappigs te haken. Be my guest ;). Knuff!

      Verwijderen
  16. Wat een creativiteit! Ik vind het prachtig geworden! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :). Ja ze is ook een leukerd. Dochterlief vond haar te druk. Manlief heeft niks gezegd en ik heb ook maar niks gevraagd. Maar stiekem is hij toch wel trots op me ;). Warme groetjess!

      Verwijderen
  17. Hij is superleuk geworden!
    En vooral ook grappig dat 'mijn' Zweedse kerstkabouter in jouw lente/zomer dromenvanger hangt. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat vond ik echt een leuk plekje voor hem. Hij hing al eerst in mijn engelentak maar hier voelt ie zich meer op zijn plek samen met wat andere kabouters ;). Knuff!

      Verwijderen
  18. Leuke dromenvanger! Lekker kleurrijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...