woensdag 24 juli 2013

Kijk eens hoe mooi

Goedemorgen lieverds ik werd gisteren ook weer leuk verrast door een prachtige kaart op onze deurmat. 
Wow lieve Esther wat is die mooi!! Dankjewel lieverd :D. http://espiratie.blogspot.com/ is een van de blogs van Esther ;). 

Ik maakte ook nog wat wolkenfoto's eergisteren, maar verder ben ik alleen maar binnen met dit weer. Ik kan er zo niet tegen, het wordt me echt niet goed van de hitte. Dus zit ik onder de plafond ventilator in de huiskamer rustig aan te doen, niet echt creatief. 
Gisterenmiddag kreeg ik nog onverwachts bezoek van mijn broer, lekker even met z'n tweëen bijgekletst. 
En vandaag komt mijn moeder op bezoek, die is vorige week maandag terug gekomen van een paar weekjes vakantie, dus vanmiddag wordt dat ook lekker bijkletsen. Maar toch denkelijk net effe anders, als je een op een bent kletst het anders bij als dat manlief (die verplicht thuis zit ivm de bouwvak, dus weer zonder werk, dit jaar is echt een mega sukkeljaar wat werk betreft) en dochterlief ook thuis zijn, maar och komt goed. 

Mijn moeder wilde gezellig wat met z'n drietjes gaan doen en dochterlief had al voorgesteld om samen met de trein naar Scheveningen te gaan, maar geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt, uren in de trein zitten en dan bakken in die hitte.  Zoals ik al schreef kan ik zo niet tegen deze hitte, ik appte mijn moeder al dat wandelen of winkelen ook niets gaat worden met die hitte voor mij, ik blijf dan het liefste binnen. 

Lieverds een hele fijne dag!

Warme creatieve groetjes van Susan

Oh ja gisterenavond wat beige kleedjes in de bleek (glorix o2) gezet, maar zag er niet naar uit dat ze wit werden en andere witte kleedjes die bruine vlekken hadden had ik op de vlek zelf die glorix gedaan (had ik over gelezen op het wereld wijde web), maar dat blauw bleef wel erg duidelijk zichtbaar en verdween niet...dus maar een witte was gedraaid, ik ga snel eens kijken hoe ze eruit zijn gekomen ;). 
Iemand ervaring met (beige kanten kleedjes) bleken? Of met stijfsel (wat gebruik je ervoor)? Mijn kleedjes moeten natuurlijk niet heel hard gaan worden, maar is toch wel makkelijker als ze enigzins een strakke vorm hebben...zodat ze niet slap langs mijn jurk hangen...
Ik voeg nog eens de foto toe wat ik voor ogen heb...okay zo mooi als die trouwjurk gaat mijn jurk niet worden, maar wel in die richting ;). 



Hihihi zie je mijn vinger in de weg zitten? Snel snel vanuit het open dak van onze auto gemaakt ;). 

Zoiets heb ik voor ogen ;), maar deze dame heeft alle kleedjes zelf gehaakt las ik ergens, dus het wordt niet zo'n passend geheel hihihi. 

11 opmerkingen:

  1. Ik kan er ook niet zo goed tegen hoor die extreme hitte. Bij de paarden doe ik alles heel rustig aan en rijden doen we pas na 21:00 uur (waardoor ik al 1,5 week het gevoel heb dat het elke dag zaterdag is omdat ik nog zo laat buiten ben. Wat een deceptie als je er dan achter komt dat het nog lang geen weekend is! haha)

    Kan je de kanten kleedjes niet wit krijgen met Vanish? Bij Action kost dat niet zo heel erg veel maar het werkt wel super goed! Wij (ahum... vriendlief) krijgt daar ook alles weer wit mee. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi das handig zo'n vriend die raad weet met Vanish. Ik zal eens gaan kijken, maarreh weet niet echt of ze nu toch witter zijn geworden als ze waren. Maar het beige is nu niet meer irritant en lijkt me toch wel mooi om te combineren met de witte kleedjes.

      Oh kan ik me zo voorstellen dat je een vakantie gevoel/weekend gevoel krijgt als je pas zo laat gaat paardrijden.
      Vandaag 's morgens lekker nog buiten gezeten, was bewolkt dus lekker temperatuurje en daarna weer naar binnen getrokken. Knuff!

      Verwijderen
  2. Ik heb eens gelezen dat je nooit bleekmiddel moet gebruiken, want dan slijt het heel snel. Misschien Vanish?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze glorix O2 zou goed moeten zijn om te bleken en anders als andere bleek...och ja ik bleek ze maar één keer hoor ;). Maar zal zekers me eens gaan verdiepen in Vanish. Groetjess!

      Verwijderen
  3. Oh ik herken het helemaal, ik word niet goed van die hitte en zit nu al de derde dag binnen :-( Veels te warm voor me ;-) Wat een geluk dat het lekker koel is in Bokrijkhuisjes tijdens m'n werkweek :-)
    En wat een supervoorbeeld die jurk! Prachtig gewoon, ben benieuwd naar jouw resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh daar moest ik ook al aan denken dat je wellicht in de hitte moest rondlopen, gelukkig valt het dan weer mee :).
      Ja dat wordt geduld hebben tot half september, geen mooiere foto als met zo'n kasteel op de achtergrond :D. Knuff!

      Verwijderen
  4. graag gedaan X

    En ik geniet wel hoor van deze temperaturen, heerlijk!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja dat weet ik dat voor jou optimaal genieten is. Geniet er maar lekker van! Knuff!

      Verwijderen
  5. Je foto's zijn geweldig!!
    En je kleed wordt vast ook geweldig!
    hHer ook geen fan van de hitte hoor...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd :D. Ja ik liet vandaag mijn moeder de kleedjes zien die ik al heb, er zitten toch een heel aantal hele mooie bij. Dat wordt wel nog een heel gepuzzel om ze allemaal mooi samen te stellen. Knuff!

      Verwijderen
  6. Ik dacht: wat heb je een mooie bloemenfoto's gemaakt. Maar het was een kaart, haha. Ook mooi natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...