maandag 15 juli 2013

De lijst van al mijn wensen doorgeefboek uitgeleend

Vandaag heb ik het boek 'de lijst van al mijn wensen' uitgeleend. 
Ik deed er ook een leuk kaartje bij, echt wel zo'n kaartje om bij weg te dromen. 

Ik vroeg vrijdag 5 juli in een blogpost of er geïnteresseerden waren om het te ruilen voor een ander boek. 
Maar er was niet echt een reactie tussen van 'yess dat wil ik dolgraag lezen en ik heb een leuk boek te ruil', zodat we kunnen blijven doorgeven en ruilen. 

Gisteren was ik bij een vriendin op bezoek, Pat (ik heb wel al eerder haar creaties gedeeld), ze volgt mijn blog al vanaf het begin en volgt ook veel van jullie blogs en natuurlijk had ze al eens over dit boek gelezen. 
Dus ik besloot het aan haar uit te lenen, zodat ik in de tussentijd toch wel iemand zou vinden of het gewoon aan Tante Jannie stuur :p.
Want lieve tante het is geen boek zoals 'the secret' hoor, geen boek dat grote veranderingen in je leven brengt. Maar gewoon een leuk boek dat makkelijk weg leest, soms een beetje als een thriller, dan weer een chicklit. Nu ben ik al jaren geen grote lezer meer hoor, een echte recensie schrijven is niet echt mijn afdeling ;). 


Warme creatieve groetjes van SusanKijk tante Jannie, Pat heeft een parasol (nou ja 2) met de eiffeltoren erop, ik moest hem gewoon even fotograferen voor jou ;). 

8 opmerkingen:

 1. Hi Susan, ik wil het boek ook graag lezen! Ben alleen nog steeds aan het peinzen welk boek ik in de ruil heb. Ik peins nog even door, laat het je zsm weten! Groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben echt geen boekenlezer.... Hoe graag ik dat ook zou willen, het lukt me gewoon niet om tijdens het lezen m'n gedachte bij het boek te houden! Ik dwaal altijd af. M'n ogen gaan over de letters en zo beland ik ook onder aan de pagina maar vaak heb ik dan geen idee wat ik nu eigenlijk gelezen heb! (wel weet ik dan welke boodschappen ik straks echt niet moet vergeten, heb ik nogmaals zitten bedenken waar ik mn schoenen heb gelaten enzo...)
  Grappige parasol!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er ook in bezig, leest lekker weg! Ben benieuwd hoe het afloopt...Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik kom niet aan lezen toe hihi, jawel hoor tijd genoeg maar als ik 1 bladzijde lees weet ik niet wat ik heb gelezen dus dat schiet niet op. In tegenstelling tot jaren terug trouwens want toen las ik per week een boek uit.
  je haaksels een post hieronder gaat erg mooi worden !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha nee Susan zo bedoelde ik het ook niet :) Maar ik wist op dat moment al iets wat verder nog niemand wist. Maar nu kan ik het wel vertellen omdat het nu ook op mijn blog staat: Ik was dus heel druk met tantejanniespostkamer.com Een echte eigen site voor de Postkamer! Vanmiddag heb ik hem live gezet (ook op mijn blog) en vanmorgen ben ik me in gaan schrijven bij de KvK omdat er tzt ook een webwinkel aan gekoppeld gaat worden met allemaal leuke snailmail spulletjes. (uiteraard door ondergetekende zelf ontworpen) Gaat trouwens niet super commercieel worden op de Postkamer hoor! Heb een grafhekel aan dat soort sites dus dan ga ik zelf natuurlijk ook niet zo'n site maken haha ;-P

  Lief dat je het boek evt naar mij op zou willen sturen. Als ik het uit heb stuur ik het natuurlijk weer verder :) Heb alleen dus echt geen ander leuk boek om naar jou toe te sturen. Wel ga ik straks een weekje naar Frankrijk (nee, voor de verandering eens niet naar Parijs haha) dus tegen die tijd zal ik heus nog wel wat leesvoer kunnen gebruiken ;)

  Wat een gave parasol zeg! hihi :)Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zonde dat ik je blogjes over het doorgeefboek gemist had. Ik wilde graag meedoen. Maar nu heb ik het al via Esther (espiratie enz.) gekregen.
  Ben benieuwd. Hoewel ik er niet teveel van moet verwachten als ik het zo hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Susan, mocht je nog willen ruilen, dan heb ik het boek "1325 boeddhistische manieren om gelukkig te zijn" van Barbara Ann Kipfer in de aanbieding. Laat maar weten! Groetjes, fijn weekend, M

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, deze heb ik gemist. Als het boek nog beschikbaar is wil ik het wel eens lezen hoor Susan!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...