woensdag 10 juli 2013

Weer eens creatief

Gisteren heb ik de tijd genomen om weer eens creatief te zijn. Ik kom er de laatste tijd niet echt aan toe, maar gisteren had ik wel een bijzondere reden om weer eens creatief te zijn.

MiM was vandaag jarig en ik wilde haar graag verrassen met wat zelfgemaakts. Ik wist eerder nog niet wat, maar nadat ik een foto van haar zag die ze deelde met ons en waarop ik de oorbellen zag die ik haar ooit stuurde, kreeg ik de ingeving om haar een bijpassende ketting te maken.

MiM won de oorbellen ooit bij een Give Away op mijn engelen blog, http://anangeleachday.blogspot.nl/2012/04/day-119-give-away-angel-earrings-for.html, destijds verraste ik haar ook nog met een armbandje en nu heeft ze dus een compleet set. Het is een combinatie van sneeuwvlok obsidiaan met onyx kralen met een hanger met tinkerbel, die ze ook kan omwisselen voor een andere hanger.

Gelukkig werkte PostNL goed mee zodat ze de ketting ook op haar verjaardag ontvangen heeft. Altijd fijn als zoiets op tijd aankomt, vooral als je het op het laatste moment stuurt.
Ze heeft me al laten weten er helemaal happy mee te zijn en ik kreeg zelfs al een foto waarop ze hem aan had. Leuk is dat toch om iemand te verrassen.


Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. Wat mooi gedaan Susan! Prachtige ketting!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat mooi gemaakt, helemaal Mim-proof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een ontzettend leuke ketting!! Zo mooi met tinkerbel er aan!
  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend lief van je! En je hebt er ook een heel gezellige enveloppe van gemaakt zie ik. Wat een super mooie tape onderaan de enveloppe! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is idd heel lief van je!
  Enveloppe ziet er h''el gezellig uit!
  groetjes,
  Letty/Elle-Bee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief van je, zeker weten dat ze daar blij mee is! En prachtig verpakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een ik ben er zo blij mee! Wat een fijne verrassing! Ik heb hem tot nu toe alleen nog maar af gedaan om te slapen. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig! lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...