vrijdag 19 juli 2013

Druk geweest, maar toch nog creatief

Hey lieverds ik ben druk bezig geweest de afgelopen dagen, de tuin...nou ja het pad en een gedeelte van het pad...heeft overhoop gelegen, manlief heeft het opnieuw gelegd en yess we hebben eindelijk een fatsoenlijke poort. Maar daardoor ben ik zelf ook druk in de tuin geweest, onkruid verwijderd in het bloemen/planten perk...alhoewel ik al weer nieuwe heb zien verschijnen :(, ik heb zand tussen de stenen geveegd en ook heel wat keren in huis moeten vegen. En nu de klus geklaard is, de hele beneden verdieping gedweild (met een nieuwe dweil van de Action, wow gaat zoveel keer makkelijker) en ook maar meteen boven gedweild. 

Maar ik heb ook nog tijd gevonden om creatief te zijn op een rustig moment, ik heb weer eens een Donald Duck stempel gemaakt. Anders als mijn eerste, want destijds heb ik de muts aangepast aan de maat van de gum, deze keer heb ik er een aparte van gemaakt. 

Ook heb ik een lieve blogdin een verrassing gestuurd, Zaanse Zolder Syl was deze week jarig en ik heb haar verrast met een leuk retro setje dat ik eens weggaf met mijn verjaardags Give Away. Ook stuurde ik haar een lief retro verjaardags kaartje, heel toepasselijk vond ik, Syl is blond en haar lievelings kleur is blauw en voor mij is ze dé recykleer Queen. 

Vandaag maakte ik nog wat wolkenfoto's, met een gedeelte van onze nieuwe poort en nog wat andere ;). 
Ik kreeg ook nog een hele leuke mail ivm de Elf Fantasy Fair die half september in Arcen zal zijn, binnenkort meer daarover :). 


Warme creatieve groetjes van Susan

Donald Duck stempel (de nieuwe is die met witte inkt)


Voor recykleer Queen Syl
11 opmerkingen:

 1. Ik kijk nog eens naar mijn blogpost van gisteren, ennuh voor de lieverds die het goed gezien hebben...zie je dat Syl haar kado al ingepakt was en ik helemaal vergeten was daar nog een foto van te maken...máár ik had drie setjes gescoord, twee oranje en een roze...dus dan maar effe die andere ernaast gelegd ;).
  Warme groetjes en dikke knuffels van Susan die best vroeg wakker is en stiekem hoopt dat we nog naar de rommelmarkt gaan (maar ja daar heb ik mijn chauffeur voor nodig ;)). We hebben ook weer onze Engelse vriend te logeren en manlief wilde effe loslaten wat vandaag op de planning stond. Mmmm ik ga het denkelijk ook maar loslaten en kom gewoon weer eens lekker bij jullie op bezoek nu ik zo vroeg wakker ben en de mannen nog aan het slapen zijn ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En Syl is er heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel blij mee !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, knap zo'n Donald stempel!! Leuk allemaal :D En een super mooie nieuwe poort!!!
  Fijn weekend, liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke Donald Duck stempel! Netjes gedaan, die van mij zien er nooit zo mooi uit, haha. En fijn zo'n poort! Ik vind dat altijd heerlijk van die klusjes aan huis die worden geklaard :) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat kan jij dat toch goed die stempels maken ,gebruik de jouwe ook met plezier en heel vaak gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjeeee kunstenares!!! Wat een giga mooie stempels zeg.
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooi!
  jij hebt echt een geweldig talent voor stempels!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ja je had al eens eerder een donald duck stempel gemaakt, dat weet ik nog wel!
  Bedankt voor je leuke reactie trouwens. Het verhaal over de ezel kende ik niet. Maar het is inderdaad o zo waar! We gaan komende week een week met een ezeltje op pad in Duitsland. Maar mag maar 40 kilo dragen hoor! Dus het is lopen voor mij en ezel draagt wat bagage en Siem als die moe is :)
  Leuke spulletjes voor Syl!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow wat een mooie stempel ! Ben op zoek naar iemand die een logo stempel wil maken, doe dat weleens ?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Pff typt op de tablet , drama . Ik bedoel doe je dat weleens ?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lekker druk geweest dus,leuk je stempel,dat kun je echt heel goed,fijne zondag,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...