donderdag 11 juli 2013

Wolkenclub fotoowtjes én een geweldige klok

Ik liep vanavond nog even lekker het bos in. Ik was vanmiddag uitgeput, kreeg last van hoofdpijn en besloot om het bos in te gaan om frisse lucht op te doen en lekker even af te schakelen.
Dat is goed gelukt en waar ik ook zo van genoot waren de prachtige wolkenluchten.
Velen zullen blij zijn met die warme temperaturen van de afgelopen dagen met een stralend blauwe lucht, maar ik verkies liever de schaduw en een wolkenluchtje...wel graag tegen een stralend blauwe hemel hoor, veel leuker om naar te kijken ;).
De grijze wolkenlucht van vanmorgen is niet mijn afdeling, een grote massa van grijs, nèèhhh.

Ik wil ook nog graag een geweldig leuke en vooral inspirerende klok met jullie delen. Ik zag hem gisteren in de kringloopwinkel in Maastricht, Kringloop Zuid. Hij zal gemaakt zijn door medewerkers, wow ik vind hem echt gaaf, maar dat wordt heel wat klokjes uhm zeg maar klokken verzamelen...

Ik kocht by the way niet echt iets wat het delen waard is, wie weet zie je hem ter zijner tijd eens terug op een foto. Ik kocht namelijk een paars vest :). Nou ja hij is wel het delen waard, maar ik kocht geen lotto of memory spellen of leuke boekjes terwijl ze die daar wel hadden ;). Ik heb me deze keer lekker in gehouden.


Warme creatieve groetjes van Susan

Oh ja mijn hoofdpijn is ook weer als sneeuw voor de zon verdwenen ;).

6 opmerkingen:

 1. Wat ene grappige klok inderdaad leuk! Moet nodig ook eens naar Maastricht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige klok en fijn dat je hoofdpijn is verdwenen....
  Mooie bosfoto's ook
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Wat gaaf zeg die klok! Vind ook te eerste foto helemaal prachtig! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto`s,ik wou dat ik kon zeggen dat mijn hoofdpijn weg was,ik zat gister om half 11 bij de Hap,mijn hele gezicht werd stijf,ogen deden raar,het zijn de spieren in mijn hoofd die dat veroorzaakten,ik word er gek van,vanmiddag naar de huisarts en hopelijk heeft ze goeie pillen voor mij,fijn weekend,lieve groetjes Musje.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...