maandag 22 juli 2013

Wel 33 kanten kleedjes

Gisteren gingen we weer eens naar een rommelmarkt, ik had dolgraag zaterdag naar Duitsland gewild, maar manlief had geen zin. 
Zondag was ik al weer op tijd wakker en hoopte ik manlief zover te krijgen om in ieder geval naar de rommelmarkt in België, Genk, te gaan. 
Deze rommelmarkten zijn alleen in de zomermaanden juli en augustus en zijn maar tot 13uur, dus daar moet je vroeg bij zijn

Zoals jullie kunnen lezen heb ik er wel 33 kanten kleedjes gescoord :D. Ja ik dacht eerst wel genoeg kanten kleedjes te hebben, maar ik heb mijn Elf Fantasy Fair jurk eens opgemeten en ik kom aan 7.70m aan omtrek die natuurlijk helemaal bekleed zal moeten worden ;). 

Ook heb ik een aantal blogdinnen gemaild, met twee foto's van verschillende manieren waarop ik de kleedjes erop heb gelegd, om hun mening eens aan te horen en eventueel tips. 
Daarop heb ik besloten om nog wat meer kleinere kleedjes erin te verwerken en tsja die moesten er dan wel komen. Zoals jullie zien heb ik er ook een paar grotere gekocht, maar die kon ik voor dat geld niet laten liggen. Ik kan ze altijd wel gebruiken voor andere projecten die ik op mijn pinterest pagina heb staan of wie weet voor een jurk die ik in het dagelijkse leven kan dragen ;). 

Ik kocht nog een paar mooie leren laarzen die niet helemaal passen aan de kuiten, maar ik wil die naar een leerbewerker brengen om ze passend te laten maken. 
Verder kocht ik een ruige tas, eigenlijk zonder wat erin al vrij zwaar, maar ik kon hem niet laten liggen. Die mevrouw die hem verkocht deed hem met pijn in haar hart weg, maar vond het fijn dat hij een goed huis zou vinden :). 
Eigenlijk gebruik ik zelf alleen schoudertassen...voor mijn Elf Fantasy Fair outfit ben ik nog aan het kijken voor een bruine tas, wellicht een heuptas zodat ik mijn handen vrij heb voor m'n parasol. 
Gisteren tijdens het rondlopen over de rommelmarkt in de verzengende hitte bedacht ik me dat die toch wel erg handig zou zijn, ik kan er zo niet tegen en heb voor mijn doen ook echt weinig kramen gezien...uhm het zijn er wel 800 las ik in een folder ;). 
Op een gegeven moment, rond half twaalf, heb ik bewust alleen diegenen in de schaduw gedaan. 
Ik kocht ook nog een ruige riem en een bruine leren broek, veel te klein, maar een lekker soepel dunne leer soort die ik tzt kan verwerken voor mijn outfit af te maken. 

Thuis gekomen hebben we even lekker geluncht onder de plafond ventilator en toen was het tijd om weer naar het Schutterspark in Brunssum (gelukkig veel schaduw onder de bomen) te gaan naar de Cruise-in Summer series. We wisten al dat het er heel dik in zat dat onze Engelse vriend the longest distance prijs zou gaan krijgen. 
Wat leuk was dat we zelf ook een prijs mee naar huis namen, namelijk een plek in de top 15 van mooiste auto's. Dat is toch wel een dikke pluim voor manlief die jaren aan de auto gewerkt heeft en hem echt van een kale Mini zonder motor of wat dan ook, tot deze staat gebracht heeft. 


Warme creatieve groetjes van Susan die nu ook weer lekker onder de plafond ventilator in de huiskamer zit, het is voor mij echt geen pretje dit weer, ik blijf lekker binnen!


9 opmerkingen:

 1. De foto met extreme high temperature is gemaakt door manlief van mij en onze Engelse vriend, volgens mij rond een uur of vijf toen we in de schaduw op het terras zaten te wachten op de prijsuitreiking ;).
  Warme groetjes en knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjeetje wat een stappel kleedjes.. Wat zal dat straks mooi worden... Gefeliciteerd met jullie prijs...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk je verhaal,en je kleedjes project word vast fantastisch je jurk,lieve gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou .. ik blijf ook binnen bij de ventilator hoor, ga geeneens de deur uit.Ben zo benieuwd naar het eindresultaat van de kleedjes jurk ! je hebt weer goed gescoord haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou meis, jij bent ff goed geslaagd !!! Wat een kleedjes, heb je er nu genoeg?
  Gefeliciteerd met jullie prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb vanavond een poging gedaan om mijn kanten kleedjes te bleken, de beige dan maar dat lukt niet echt. En ik zag dat ik toch wel erg veel grote kanten kleedjes heb en dat ik de komende rommelmarkten enzo toch echt uit moet kijken voor kanten kleedjes die niet groter zijn als een gespreide hand, dan heb ik het over van duim tot pink qua formaat ;).
   Ik heb ze nog niet allemaal uitgespreid op tafel gelegd om eens te meten hoeveel meter ik heb ;), het was vandaag buiten te warm en vanavond te moe... Knuff!

   Verwijderen
 6. Ik ben reuze benieuwd naar je jurk en wat je met de kleedjes hebt gedaan! Je hebt een goede buit binnengehaalt op de rommelmarkt...niet voor niks gegaan dus! Ik ben ook absoluut geen fan van deze hitte, we mogen weer niet klagen natuurlijk, maar dit is gewoon té. Ik heb naast me een ventilator staan, anders trek ik het ook niet hoor:-).Fijne avond!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tot nu toe heb ik er nog niks van gemaakt hoor Maddy. Ik ben nog flink aan het verzamelen ;). Knuff!

   Verwijderen
 7. heerlijke aankopen!!! En gefeliciteerd, XXX

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...