dinsdag 19 maart 2013

Vandaag was het weer leuke post tijd

Vandaag kom ik weer leuke post met jullie delen, ik maakte ook al leuke post klaar, maar daar kan ik nog niets van delen. Een dezer dagen zal dat wel gaan lukken als PostNL meewerkt, maar eerst morgen nog eens naar de brievenbus huppelen. Vandaag lukte dat gewoonweg niet qua energie.

Wel viel er een dikke verrassingsenvelop op onze deurmat en ik vroeg me al af van wie dit zou zijn. Dream make share post?? Of van een andere lieverd waar ik niks van verwacht?
Het bleek van Linda te zijn, Minimoek Linda, ik vroeg haar eens om een omhaakte kaart (als swap) en zoals volgers van haar wel weten heeft ze het druk met de voorbereidingen van haar eerste kleinkind, maar moet ze daarnaast net als ik goed op haar gezondheid letten.

Wow de omhaakte kaart is prachtig, zo leuk dat ieder zo haar eigen stijl heeft met kaarten omhaken. Ze heeft een maria kaart voor me uitgekozen, yess daar ben ik happy mee, maar de kaart is ook prachtig versierd!
Maar dat was nog lang niet alles, er zaten twee geweldig mooie engeltjes in. Wow die ben ik nog nergens tegengekomen, zo bijzonder. Volgens mij zijn het eiwarmers ;), maar daar ga ik ze echt niet voor gebruiken hihi. Ik ga daar een mooi plekje voor zoeken in onze kast.
Er zat nog iets heel bijzonders in de envelop, speciaal voor mij gemaakt door Patrick, volgens mij is dat haar zoon, och nee eigenlijk weet ik dat wel heel zeker hihi. Hij heeft voor mij een tinnen kruisje gemaakt! Werkelijk heel bijzonder! Mmm realiseer me nu dat ik vanmiddag geen foto van de achterkant heb gemaakt want die is ook heel mooi.
En zoals jullie verder in de collage kunnen zien had ze nog allerlei andere leuke snailmail spulletjes erin gedaan. Linda nogmaals heel erg bedankt en hoor nog wel wat van jou ;). Knuff!

Gisterenavond maakte ik nog een nieuwe stempel, ik zag opeens een mooi design op een pagina van Flow magazine en heb een uilen stempel gemaakt. Vandaag heb ik nog bij de ataart wat weggegutst, maar heb geen foto gemaakt van hoe de afdruk er nu uitziet. Ook dat volgt ;).

En ik kreeg een privé berichtje op Facebook van Korina (ik ken haar via Postcrossing, zij stuurt me prachtige Geertje van der Zijpp engelenkaarten en zij vind onder andere deze kaarten helemaal het einde) dat ze mijn kaart heeft ontvangen en er helemaal vrolijk van werd, ook van mijn gezellige verhaal op de kaart. Ja ook op een kaart kan ik los gaan :p. Ik vind dat toch altijd wel zo leuk om iets persoonlijks op een kaart te schrijven al is het over de creatie of de kaart als ik iemand niet ken, dat maakt het voor mij af.


Warme creatieve groetjes van Susan

15 opmerkingen:

 1. Wat een fijne dingen heb je gekregen! Mooi hoor dat mensen zo hun best doen iets persoonlijks te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verwennerij!! Enne... nog 3 nachtjes slapen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk, lief (engelachtig)pakje :D en supertoffe stempel! Die kaart op de laatste foto is mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een bijzonder mooie post meis!!!!
  Dat kruisje .... WOWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!

  Enne je stempel .... geweldig!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wooooooooooow, ik ben HELEMAAL verliefd op die super gave uilenstempel! Dat uiltje kijkt zo heerlijk onschuldig, heel aandoenlijk!

  Je bent weer lekker verwend met mooie post! Enne, huppel je niet te hard naar de brievenbus? Rustig aan hè, goed op jezelf passen!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk wat jij allemaal gekregen hebt! Die engeltjes zijn superlief. Groetjes, Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow die stempel is geweldig :o <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je stempel is mega mooi en wat een heerlijke mooie post heb je gekregen
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heel leuke post en dat stempeltje is zo geslaagd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijke post weer zeg en dat uiltje, nice!!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat een leuke post! Ik werd gisteren en eergisteren ook al weer zo verwend :) Die gehaakte engeltjes zijn echt schattig :) En als ik het zo bekijk denk ik dat ik het patroon wel kan achterhalen dus dan kan je ze straks ook zelf maken :P Ik doe vandaag jouw brief op de post. Ben nog nooit zo lang bezig geweest met een brief maar heb er ook erg veel plezier aan gehad. Hope you like it! Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een fijne post weer, en de stempel is prachtig!
  Groetjes,
  Letty/Elle-Bee

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi,hi, hier thuis dachten ze ook dat het eierwarmers waren, de engeltjes maar dat zijn het niet. Hier vind je het patroon http://stijlenzo.blogspot.nl/2012/11/engeltjes-haken-crochet-angel.html maar jij kon toch niet haken????? En graag gedaan, hoor en ik heb Patrick je dank over gebracht en wat zijn je stempels weer super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee dat klopt ik kan ook (nog) niet haken en onze tante Jannie is benieuwd naar het patroon en die wilt me gaan leren haken :D.
   Hoop dat het me gaat lukken en anders blijf ik gewoon lekker vingerhaken hihihi en creatief met papier, met sieraden en alle andere dingen waar ik wel goed in ben ;).
   Ja ik vind ze ook veel te leuk om ze als eierwarmers te gebruiken hoor hihihi. Ze zijn echt prachtig. Zo lief van je! Knuff!

   Verwijderen
 14. Fijn al die gezellige post...dat uiltje is zo leuk :))

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...