zondag 3 maart 2013

One of my least favourite things

Pff ik hang nu uitgezakt en helemaal total loss op de bank met de voetjes van de vloer na dik drie uur poetsen.
Tsja en als je nu denkt wow die zal dan wel heel wat hebben gekregen in die drie uur, dat valt vies tegen.
Ik heb een paar dingen afgewassen, het fornuis schoon gemaakt, het aanrecht eens een extra goede beurt gegeven en daarna de klus der klussen waar ik tegen opzie. Ik heb de beneden verdieping gedweild en geschrobt en gedweild en geschrobt en nog een paar keer gedweild...we hebben een mooie tegelvloer (die ik niet zelf heb uitgekozen) en die is echt vreselijk om schoon te krijgen.
Maar de sneeuw is nu eindelijk weg en het moest echt nodig gedaan worden. Ik heb de keukenvloer en de gang helemaal ingespoten met dasty (de enige manier om hem echt goed schoon te krijgen), eigenlijk had ik de huiskamer ook zo moeten doen, maar daar heb ik gewoonweg de puf niet voor.

Ik had natuurlijk veel liever lekker gefreubeld vandaag, heb nog wat stempels die ik wil maken en andere post te versturen. Dus lieve tante Jannie en lieve Ellen ik vraag nog wat geduld van jullie zijde.
Maar dit moest echt, woensdag is manlief jarig en ik weet wel dat niemand hier komt om de vloer eens goed te inspecteren, maar ik had die al in weken niet meer gedaan (we hebben geen dieren in huis en ik ben niet in het bezit van een poetstik ;)).


Ik kreeg gisteren wel nog hele leuke post om deze blogpost toch nog een beetje creatief te houden. Ellen van ietsiepietsiekitschie stuurde me lieve en vooral leuke kaartjes. Ze wilde graag van mij zo'n kittige katjes stempel overnemen en ik stelde een swap voor. Nogmaals dankjewel lieverd, ik ben er heel blij mee :D. Dikke knuffel!


Warme creatieve groetjes van Susan

11 opmerkingen:

 1. Geniet van die schone vloer zolang het kan,....
  meest maar even, maar je hebt je erdoor heen gebeten!!! Toppie
  nu lekker de boel de boel laten en gaan doen wat je leuk vind!
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jaja soms moet je dat soort dingen gewoon doen maar leuk is anders haha :-) Wil zeker een onderhoudsvrije vloer. Heb 3 katten dus stofzuigen moet iedere dag en dweilen zeker eens per week. Nu uitrusten en lekker doen wat je leuk vindt :-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja die vloer.....heb m vandaag uitgesteld maar morgenvroeg is ze aan d beurt pfffff
  Wat een heerlijke post!
  xe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch knap Susan!
  Hopelijk kijk je met een tevreden gevoel naar de vloer, dat is ook wat waard. En dan morgen lekker freubelen!!?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeker weten dat je nu aan het genieten bent van het idee dat je deze klus weer hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heee wat een ontzettend leuke en lieve post

  nou meis ik vind dat je ECHT wel genoeg gedaan hebt 3 uur ACHTER elkaar.....en nu in de zen mode meis

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Bond van Huisvrouwen is trots op je .... en Moos ook hihihihihi

  Leuke post meisie!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awww arme Susan. Poetsen is ook niet mijn favoriete bezigheid maar ik moest er vrijdag en zaterdag toch ook echt aan geloven. Mijn hele huis grondig schoon gemaakt omdat we zondag foto's hebben gemaakt voor de verkoop ervan. En dan moet het er toch wel een beetje schoon en vooral heel opgeruimd uit zien. Maar je hebt dan wel eer van je werk! Dasty? Wat is dat? En wat een leuke post / swap heb je ontvangen. Mooi die omhaakte kaartjes. En doe rustig aan hoor met de post terug sturen. Ik ga nergens heen en mijn huis is nog niet verkocht dus ik ga ook nog niet verhuizen ;-P Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wie vindt poetsen nou echt leuk? Niemand toch, alleen soms moet het af en toe wil je niet helemaal verzanden....na deze grondige beurt ben je er voorlopig weer vanaf:)
  Geniet van vandaag!
  groetjes,
  Letty/Elle-Bee

  BeantwoordenVerwijderen
 10. A clean house is a sign of wasted life: hangt hier ook op de koelkast (magneetje) en dat is toch zo ;-) Niets zo frustrerend als poetsen, het wordt toch weer gelijk vuil :-( Opruimen daarentegen doe ik wel graag, dat is plaatsmaken voor iets nieuws en dat is leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...