maandag 11 maart 2013

Kettingen gerepareerd

Vandaag ben ik niet echt creatief bezig geweest, want mijn moeder was op bezoek. We hebben weer gezellig kunnen bijpraten. Ook had ze sieraden van mijn tante meegenomen, die stuk waren.

De linkse met al die verschillende kleuren edelstenen kralen heb ik opnieuw gerijgd en bevestigd aan de sluiting. Vooral deze ketting vond ik zelf erg leuk en inspirerend met zoveel verschillende edelstenen. Dus wie weet zie je zoiets soortgelijks nog wel eens als nieuwe creatie ;).

De rechtse ketting was niet echt stuk maar had boven in de nek wel iets van metaaldraad losgelaten en dat heb ik ervan af geknipt en heb zwart vilt eraan bevestigd zodat het niet zo vervelend dragen is in de nek (er was plakband omheen gedaan ;)).
Fijn is dat om op die manier toch iets te kunnen betekenen voor mijn tante.


Warme creatieve groetjes van Susan

11 opmerkingen:

 1. Da's toch nog flink creatief bezig geweest!! En nuttig, en praktisch, en sociaal en behulpzaam... moet ik nog doorgaan??!! :D
  Ziet er zo goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi nee ik geloof wel dat ik hem snap ;). Ja jullie hebben gelijk ik ben toch creatief bezig geweest :D. Warme groetjess vanuit een besneeuwd Heerlen, blèhhhh. Had ik net vorige week de sneeuwschep enzo opgeruimd ;).

   Verwijderen
 2. Hoezo niet creatief? Ik durf te wedden dat je weer vol met inspiratie zit. Dus je bent ook creatief in je hoofd geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ja vooral die ene ketting met al die metalen draadjes, die had ook al die knijpertjes in de nek, mega vervelend hoor. Dusss een lekker zacht vilten hoesje eromheen genaaid. En kan mijn tante weer genieten van haar kettingen zonder naar een dure juwelier te gaan voor reparaties...ze woont jammergenoeg niet in de buurt :(.
   Alhoeewelll de rest van de family woont wel in de buurt en zie ik ook niet vaak ;) hihihi. Groetjess!

   Verwijderen
 4. dit heb je toch weer eens geweldig gedaan

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent ook een kanjer he, goed gedaan hoor meis, en gezellig dat je moeder er was.
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief dat je die kettingen gerepareerd hebt. En je hebt oog voor detail hoor! Haha vilt is inderdaad een stuk chiquer en aangenamer dan plakband ;) Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thanks lieverds ja ook dat geeft voldoening als je zoiets kunt repareren. Alleen zit het er dik in dat die ene ketting met al die draadjes nog eens terug komt. Die valt bijna van ellende uit elkaar, maar daar ben ik dan ook wel even mee bezig om die opnieuw op te zetten. Zo eentje is eigenlijk ook echt niet mijn ding, vreselijk met al dat ijzerdraad dat in je nek schuurt.
  En whahaha die lieve gekke tante Jannie U heeft helemaal gelijk.
  Dikke knuffelsss!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...