maandag 18 maart 2013

Blogdinnen on my mind

Vandaag waren veel blogdinnen en andere lieverds in mijn gedachten, nou ja op het moment dat ik dit typ nog steeds hoor.

Ik zie plaatsen als Waardenburg, Gorinchem, Tiel langskomen en weet dat diverse blogdames in de omgeving van Den Bosch wonen.

Wij zijn (als ik deze blogpost zal posten is het waren ;)) op weg naar Almere voor een begrafenis. Familie van mijn man woont over het algemeen allemaal rondom Amsterdam, een tante is overleden, niet een tante waar we contact mee hadden hoor, maar beide ouders van manlief zijn al langer overleden en als er dan een begrafenis is in de familie van zijn moeder dan gaan we daar heen.
* nu 's avonds toegevoegd...de oom van manlief was heel blij dat we waren gekomen en ja daar doe je het dan toch weer voor hè?!


Maar ik ga weer terug naar mijn lieve blogdinnen, jullie dus, er is sprake van een blogsters ontmoetingsdag in de nabije toekomst.
Aankleedpopje Ria is er al een tijdje mee bezig om te kijken voor een plek om bij elkaar te komen.
De vraag is om een plek in Den Bosch, zo centraal mogelijk gelegen zodat ook de Belgische blogdames niet te ver hoeven te rijden.

Woont een van jullie in de buurt van Den Bosch en weet jij soms een leuke plek om samen te komen? Laat het hier even weten. Liefst makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.
Nu wil ik absoluut niet in het vaarwater gaan zitten van Ria hoor, maar ik woon te ver weg (ZuidLimburg) om mee te denken aan zo'n plek.

Maar nu ik dus langs een aantal steden kom (Amersfoort zie ik nu ook op een bord staan en vorig jaar ben ik daar op het station opgehaald door MiM en hebben we een gezellige middag samen gehad) waar blogdinnen wonen groeit de behoefte om jullie te gaan zien. Gewoon lekker ongedwongen.

Esther heeft ook een leuke plek in de aanbieding gedaan zag ik, die ligt dan wel weer een stuk hoger boven Tiel.


Warme creatieve groetjes van Susan die onderweg ook aan Els dacht en de wolkenclub (eentje op de heenweg gemaakt en de ander op de terugweg).

Link naar alle berichten over de blogsters ontmoetingsdag bij Ria op het blog:
http://aankleedpopje.blogspot.nl/search/label/blogsters-ontmoetings-bijeenkomst


8 opmerkingen:

 1. Ingen ligt 15 minuutjes vanaf Tiel ;)
  Wat leuk heh dat er dan zovelen met je meereizen ik herken het helemaal.....
  Volgende keer als je die richting op reist mag je hier met alle liefde een stop doen hoor..
  Lief dat jullie dit doen en het ok gewaardeerd wordt.
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi das lief van je. Maar waren gisteren alweer blij dat we om half vijf thuis waren. Zijn nog even mee geweest naar de oom thuis. Maar manlief moest nog werken dus mega lange dag voor hem. En mezelf kennende heb ik natuurlijk ook weer niet mijn uren slaap gehad. Hoop die dadelijk nog ergens in te halen, ik ben alweer vanaf half vijf wakker :(. Warme groetjes en knuffels!

   Verwijderen
 2. Wat lief dat jullie toch naar de begrafenis zijn gegaan om de familie te steunen. Je hebt dan wel een eindje moeten rijden zeg als je helemaal vanaf jullie huis naar Almere moest rijden :( Waren jullie niet enorm 'gaar' bij thuiskomst? Wat heb je trouwens een prachtige wolkenfoto's gemaakt. Vooral die laatste vind ik echt gaaf!

  Een plekje rondom Den Bosch... ik heb er echt over nagedacht maar ik weet daar gewoon helemaal niets. Ergens anders trouwens ook niet... Mijn huisje is gewoon te klein om zoveel mensen kwijt te kunnen... Wie weet als vriendlief uiteindelijk een boerderijtje hebben :) Dan heb ik plek zat en zal ik ook heus eens een blogmadammen-meeting kunnen faciliteren ;-P Dikke Knuffff!

  P.s. ik heb je brief net afgeschreven en ik moet zeggen... ik vind hem echt leuk geworden! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lastig hè een geschikte plek te vinden ! We wonen echt allemaal zo ver uit elkaar :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat jullie dat doen, helaas veeeeel te ver, maar misschien kunnen we in het noorden ook eens zoiets doen.
  Toch verdrietig zo´n verjaardag en ja, je gaat toch meestal voor de achterblijvers he, om tot steun te zijn zoals jullie voor jullie oom.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een lange reis maar wel belangrijk om bij te zijn.
  Den Bosch is hier wel vlakbij! Ik weet wel wat leuke cafeetjes in het centrum. Maar geen grote tuinen of grote huizen enzo.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat naar,maar fijn dat ze blij waren dat jullie zijn gekomen,over een blog plekje kan ik je helaas niet van dienst zijn,hopelijk vinden ze wat en word het een gezellige dag,fijne avond,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow! die van de terugweg is zoooo indrukwekkend!
  sterkte!
  liefs els

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...