vrijdag 22 maart 2013

Leuke post is aangekomen en ontmoeting met Lien

Yess mijn thema post is gelukkig goed aangekomen.
Gisteren kreeg ik al een mega enthousiaste mail dat mijn uiltjes post aangekomen is bij Vera. Leuk is dat hè die voorpret als je weet dat iemand superblij gaat zijn met wat je stuurde.

Als dank voor prachtige engelenkaarten stuurde ik haar een inspiratiekaartje en allerlei uiltjes post. En maakte op het laatste moment nog een uiltjes stempel voor haar nadat ze zo'n enthousiaste reactie op mijn allernieuwste stempel had gegeven die eigenlijk geïnspireerd was door haar. Maar dat vertelde ik natuurlijk niet in mijn blogpost van de week ;).

Vandaag kreeg ik dan ook mail van Moos dat haar envelop ook was aangekomen. Natuurlijk in hertjes thema, alhoewel ik haar kittige katjes stempels stuurde ;).

Maar gisteren kreeg ik zelf ook snailmail, ik ben met tante Jannie aan het schrijven. Zo leuk om te doen, okay soms kan het lang duren daarom heet het ook snailmail, niet omdat PostNL er zo lang over doet hoor, nee gelukkig niet. Maar mijn laatste brief daar deed ik wel drie weken over voordat ie af was ;). Tante Jannie was vele malen sneller. Ik zou dolgraag haar vrolijke brief willen delen, want ze maakte er een feestje van. Maar die is natuurlijk privé. Ze schreef enkele woorden net zoals mijn naam willekeurig door de brief en tekende er ook nog gezellige toepasselijke plaatjes bij. Het was een feest om te lezen.

Én vandaag deed ik een boekenruil met Carolien/Lien van het Keetje van Lien. Ik ruilde een boek (zomerboek van Heleen van Royen) met Syl en had gezien dat Lien deze ook graag had willen ruilen. Op het moment dat ik mijn boek uit had liet ik Lien weten dat ik het graag aan haar wou overdragen.
Vandaag was het dan zover en toeval wilt dat het ook nog eens boekenweek is. Lien had ook een leuk boek voor me in de aanbieding, een boek waar ze zelf aan heeft meegewerkt! Lien is namelijk schrijfster, schrijft columns... Maar dat was niet he enige dat Carolien meebracht, ze nam een hele goodiebag mee, zo lieff! Kijken jullie mee naar al dat leuks dat ik kreeg, zelfs een zakjes Elfjes koekjes van haar dochter :D.
En ik heb ook nog naar het gefluister van de engeltjes in mijn oor geluisterd en gaf haar nog het boek 'Caroline in Europa' welke ik eens gescoord heb in onze kringloop :D.


Warme creatieve groetjes van Susan die jullie een heel fijn weekend wenst. Als het je nu ook leuk lijkt om mij in het echt te ontmoeten, Tante Jannie, Moos, Jenneke, Hester en anderen. Ria heeft een plek in DenBosch gevonden, ga er even over op haar blog over lezen en vul de lijst mee in. Wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort met een hele verzameling blogdames!22 opmerkingen:

 1. Oh ja misschien is het niet helemaal duidelijk maar ik heb vandaag Lien/Carolien in het echt gezien ;). De tijd vloog natuurlijk zo om, ik had heel wat kadootjes uit te pakken hihihi en als het gezellig is vliegt de tijd vanzelf :D. Warme groetjes en knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oops er ontbreekt wat van de goodiebag van Lien, ik zie hier net het pak cupcakes op de tafel staan hihihi.

   Verwijderen
 2. Jee wat leuk dat je Lien in het eggie heb gezien zeg!! En een goed teken dat de tijd snel ging..dan is het super gezellig..leuk!
  Yeh we will meet tooooo...zo leuk en zo spannend vind ik het.
  Je hebt mensen goed verwonnen, en zelf ben je ook heerlijk verwonnen zie ik..geniet ervan hoor!
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja heb de lijst van Ria vanmorgen al ingevuld,,,,,,En wat gezellig Lien op visite incl goodybag.
  Fijn wkend
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Susan,
  Zo leuk om alles nu weer op het blog te zien, terwijl ik het vanochtend met eigen ogen kon aanschouwen! Haha, ik dacht al dat je de cupcakes al op had :-) Ik vind het Caroline-boek zo leuk, nogmaals bedankt!!
  Ik denk niet dat ik vannacht ga dromen van tomtoms die niet werken, maar eerder van die laatjes vol postkaarten van jou, echte schatkisten! Fijne avond nog! Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de blogpost gevonden van de 'Caroline in Europa' find;
   http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/12/dag-354-kringloop-finds-en-andere.html

   Nee hihihi zo snel ben ik nu ook weer niet, maar ga ze zeker een keer maken.
   En hoop snel tijd te maken om jouw spannende verhaal te lezen :D. Knuff!

   Verwijderen
 5. En of mijn heeeeeeeeeeeerlijke post is aangekomen moppie! Bent er helemaal happy mee x x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezelligheid, en je had dus écht precies dezelfde advertentiespelkaartjes gevonden Carolien :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Ja hihi las net je reactie bij Lien als mijn benedenbuurvrouw. Oh hoop zo dat ik kan als de blogmeeting is. Er breken nu weer drukkere tijden aan met Mini meetings enzo. Lijkt me zo leuk om jullie in het echt te zien. Knuff!

   En ga eens snel bij Ria spieken ;).

   Verwijderen
 8. Wat maak je mooie stempels!
  Gaaf hoor zo'n ontmoeting, altijd leuk is dat, nou geniet van al je post!

  fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Net op je blog terecht gekomen! wat een leuke dingen maak jij!
  Ik ga jou volgen
  groetjes! Fijn weekend ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik organiseer trouwens ook een leuke give-away tot en met 31 maart: http://leukewereld.blogspot.be/2013/03/als-kind-was-ik-al-fan-van-nesting-dolls.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou nou, ik had hier heel wat bij te lezen en dat is bij deze weer gebeurd. Post krijgen is leuk en het feit dat je bij snail mail nooit weet wanneer die komt is een extra troef. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa heel leuk is dat zo'n verrassing van jou in de bus :D. Ga je zo even een persoonlijk berichtje sturen. Thanks!

   Verwijderen
 12. Wauw dat pakket van Lien is zo leuk! Ik heb het bestand bij Ria ook al ingevuld. Lijkt me ook erg leuk om al die blogmadammen in het echt te zien ;) Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heb me net ingeschreven voor de blogbijeenkomst. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om te zien dat zich nog meer blogdames hebben aangemeld bij Ria. Het lijkt me heel leuk om daar met een hele bups dames samen te komen. Ook als je DenBosch te ver weg is en een van die andere plekken wel beter te doen is vooral invullen, wie weet komt er nog eentje ;).
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...