woensdag 20 maart 2013

Leuke Post met een themaSinds ik aan het uitwisselingsproject Dream Make Share mee doe vind ik het heel leuk om mijn post in een thema te maken.
De vorige keer was alles bloemig en deze keer heeft mijn thema alles te maken met het 365 dagen project van Joke waar mijn post heen ging.
Ze heeft brillen als thema en ze schildert en tekent om dit thema heen. Zij kan het natuurlijk veel beter uitleggen als ik dat kan ;). Dit is haar blog.

Ik zocht als eerste tussen mijn postcrossingkaarten en vond er een heleboel met brillen, als inspiratie voor haar werk.
Verder zocht ik in kinderboeken naar inspiratie en vond leuke mollen en maakte engeltjes à la Jurianne Matter voor haar.
En maakte ook nog een leuke envelop met hetzelfde thema. En de kaart die ik schreef was een kunstzinnige zwart wit kaart.


De afgelopen dagen was ik ook aan de slag voor twee lieverds die me onlangs leuke post stuurden. Ik ga natuurlijk niet vertellen welke thema's het zijn, want wellicht herkennen jullie jezelf erin ;). Vandaag maakte ik ze verzendklaar en maakte zelfs op het laatste moment er nog iets bij voor een van de twee.

En er ging ook post naar een Mini (Classic Mini Cooper) vriendin van ons. Die envelop herken je meteen ;).
Ik heb heel bewust de twee andere enveloppen niet thema gerelateerd gemaakt zodat de twee blogdames verrast zijn met de inhoud.


Warme creatieve groetjes van Susan


12 opmerkingen:

 1. Wat een leuke post ga je versturen,lieve groetjes Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow leuke post verstuur je, leuk om te zien dat je zo je best doet wat passends te maken.
  de ontvangers zullen vast heel blij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat J hier dan nog niet kijkt...of heb je het al verstuurd?
  Leuk om je post een thema te geven!!
  En leuk dat je Lien gaat ontmoeten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor ik kreeg een mail van Joke dat ze mijn post heeft ontvangen. Tot nu toe heb ik de dms post wel gedeeld, maar ik wist dat ze mijn blog volgde en ook al eens een reactie achtergelaten had, dus heb dat bewust niet gedaan.
   Ja spannend hè, vrijdagmorgen komt ze op bezoek en doen we boekenruil ;). En dat in de boekenweek, toevalliger kan haast niet :). Knuff!

   Verwijderen
 4. Leuk meis om het zo met een thema te doen!
  Je moet er maar op komen hihihihihihi :-)
  Laat ook zien dat je er toch heel veel aandacht aan besteedt. Lief!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha Postkantoor "Chez Susan" is weer geopend :P Als het goed is moet je vandaag ook weer post ontvangen. Als het niet goed is niet... Maar dan komt het hopelijk morgen ;) Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik voel me soms net zo'n postagentschap hihihi. Ik wil er wel binnenkort echt even een halt aan gaan geven. Nee niet aanhet snailmailen met mijn lieve tante ;). Maar ik kom verder tot niks en ik wil echt gaan recykleren, de lente komt er toch aan...en nig voorbereidingen doen voor de Elf Fantasy Fair en onze vakantie komt er ook aan. Naar Italië ben ik 24 jaar geleden geweest als huwelijksreisje voor mijn eerste huwelijk ;) hihi. Yess Rome here I come :D. Dikke knuf van mij natuurlijk die zich verheugt op tante Jannie snailmail ;).

   Verwijderen
 6. En die Joke, dat ben ik dus,is er maar wat blij mee. Het is leuk als je merkt dat een ander op je blog kijkt om te zien waar je mee bezig bent. De kaarten vind ik heel fijn. Ze komen zeker van pas. Verder vond ik het leuk dat je iets van jezelf (twee engeltjes, jou 365 dagen project!) toegevoegd hebt. Nogmaals bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joke leuk dat je hier ook nog even een berichtje achterlaat. Ja zo had ik dat nog niet gezien met die engeltjes van mijn andere 365 dagen project. Leuk dat je dat opvalt. Ja het is toch een beetje mijn signatuur, een engeltje erbij. Niet altijd hoor ;).
   Ik vind het ook heel fijn om te horen dat je er blij mee bent en dat je iets met de kaarten kunt. Ik zag het deze keer als een stukje inspiratie post :).
   Heel veel plezier ermee! Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 7. Oh we praten lekker langs elkaar heen Susan, sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nee hoor ik vind het net leuk dat je hier een persoonlijk berichtje achterlaat. Het is er nog niet van gekomen om daar op te reageren maar ga dat zekers nog doen. Groetjess!

   Verwijderen
 8. Wat grappig dat je dan zoveel brillen vindt!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...