woensdag 27 maart 2013

Ik word zo blij van

wandelen in het bos. Ik vind het echt een feestje om door een bos te wandelen en het liefste niemand tegen te komen, helemaal alleen lekker één met de natuur. Lekker even opladen in het bos. Nu moet ik wel zeggen dat ik niks met naaldbossen heb, ik ben gek van loofbossen. Daar loop ik warm voor. Ik geniet van die prachtige eeuwenoude bomen, ik zeg mijn affirmaties op, roep de engelen aan en de elfen (de engelen van het bos). Ik vind het zalig om met zulk prachtig weer als vandaag door het bos te lopen en ervan te genieten.

Vroeger moest ik vaker mee gaan wandelen, mijn vader vond het prachtig om door velden te wandelen, over prikkeldraad te klimmen en we moesten dan in schutkleuren lopen. Ja vroeger moest ik veel, ik kreeg daardoor een hekel aan groen en wandelen deed ik daardoor ook niet graag. Gelukkig heb ik dat allemaal overwonnen, ik draag zelfs groen, maar door velden lopen nee daar word ik niet blij van. Ik denk dat ik wat heb met de beschutheid van een bos. Ik denk ook dat het een oerinstinct is waardoor ik me happy voel in een bos, een loofbos dan hè.

Als we in den vreemde rijden ergens in het buitenland op vakantie en ik zie een loofbos dan verlangt mijn hart ernaar. Een naaldbomen bos doet me echt helemaal niks, nada niks noppes. Jammergenoeg houdt mijn man niet van wandelen, dus in den vreemde zie ik niet veel van een bos. Maar hier in de buurt ga ik lekker alleen het bos in, nou ja ik ben nooit alleen hoor...ik word omringd door tientallen engelen ;).

En die engelen die hebben blijkbaar Saskia in haar oren gefluisterd om me engeltjes post te sturen. Saskia heeft zelf geen blog, maar doet net als ik mee aan Dream Make Share en stuurde me al eerder post (sneeuwklokjes post) in het kader van het uitwisselingsproject, maar nu gewoon omdat ze dat echt bij mij vond passen. Lief hè?! Ik deelde de foto's net allemaal op mijn engelenblog (klik bovenaan rechts op de afbeelding), hier heb ik een collage voor jullie.


Warme creatieve groetjes van Susan


Oh ja dat grijze bloemetje dat ik vast houdt in het bos is door Els gemaakt, de rest is punniksel en vingerhaaksel van mezeld, het hangt nog steeds aan boom nummer twee waar ik het gehangen heb. Bij boom nummer een werd het verwijderd door baldadige jongeren, maar gelukkig vond ik het op de grond.

En helemaal vergeten ik verstuurde vandaag wat leuke post ;).

10 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat wandelen, ik doe het ook graag, al die engelen om je heen is ook fijn!
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja heerlijk in het bos. Ik mag er ook heel graag komen. Wegens gebrek aan bos in de buurt (tenminste, geen 'echt' bos) gaan Vriendlief en ik zo af en toe naar Doorn. Daar kwam ik vroeger als kind al en vind het daar zo super fijn! Heerlijk om die geur op te snuiven van het bos :) Ik mis op zulke momenten alleen wel een hondje haha maar dat komt vanzelf wel weer. Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker even in de bossen meis.
  Heerlijk angels around you ♥
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het hangt er nog: wow!! Jouw vingerhaaksel hangt hier ook nog!
  Mooie foto's, blijven genieten!!!
  liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het staat op de planning voor de Pasen, een heerlijke boswandeling. Heerlijk ! (en aanzienlijk goedkoper dan de Efteling ha!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lekker he zo'n boswandeling, ik kriig daar ook veel energie van! En maar goed dat je niemand tegenkwam, die hadden misschien raar gekeken als je haaksels stond te fotograferen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi he zo lekker alleen in een bos, je zou er een hond voor nemen....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou ook erg van bos, naald dan wel loof, had er eigenlijk ook nooit bij stil gestaan dat je er niet van zou kunnen houden? Maar dat zal hetzelde zijn als bij water, ik houd ook enorm van zee, strand, meren, kanalen, vaarten èn varen. Er schijnen ook mensen te zijn die dat niks vinden, apart eigenlijk hoe we dingen zo verschillend zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh_oh-ik heb gisteren aan de engel-blogsters gedacht. Ik was op de rommelmarkt en daar lag op grond een engel van porselein-van oud-Hollands fabrikaat. Ik vroeg de prijs-ze was beschadigd en gerepareerd en ik liet haar liggen en nu-nu heb ik spijt. Er was *iets* met haar. Wie weet de volgende keer? Wat betreft het bos: Silvia betekent bosmeisje-en voeger-toen ik klein was-had ik er NIETS mee-met het bos. Afschuwelijk-ik hield niet van wandelen-ook nog es dramatisch verdwaald ooit-dit is geen grap-echt de weg kwijt-moesten in den vreemde aanbellen bij iemand. En nu-nu hou ik ervan. De rust-de natuur en met Star erbij is het een feestje-het is dus goed gekomen met Sil(via. Fijne paasdagen-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 10. fijn dat je zo kunt genieten van het wandelen en je omgeving!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...