dinsdag 11 december 2012

Doe jij morgen op 12-12 ook je eigen 'Give Away' om 12.12uur ?

Morgen is het 12-12-2012 en wordt er om 12.12uur een wereld wijde Give Away georganiseerd.
Op de website www.12121212.nl lees je er meer over.

Het wordt ieder jaar op 12 december georganiseerd, nou ja eigenlijk is het de bedoeling dat je zelf iets doet om 12.12 uur.
Iets liefs doen voor/geven aan een onbekende, een kadootje geven, bijvoorbeeld iets zelfgemaakt óf gewoon iets lekkers, volg je gevoel het is natuurlijk kort dag...
Ja ik weet het, het is eng...maar je kunt het ook aan een buurvrouw geven waar je niet zoveel contact mee hebt, of als je op het werk bent aan een collega die net over de gang loopt.
Laat het 'toeval' maar zijn werk doen!


Ik doe mee in ieder geval mee. Ik kwam tijdens de opruim een boekje tegen wat al een tijd in mijn boekenkast ligt en ik vind dat het ideale boekje om weg te geven aan een onbekende.
Een handvol warmte heet het en ik heb het volgens mij eens van een vriendin gekregen.
Het zit in een doosje en er is dus plaats om nog wat anders in te doen, wat weet ik nog niet...maar dat wordt me morgenvroeg vanzelf wel duidelijk.

Wat ik wel net heb gedaan, is een kaartje trekken.
Ik heb zelf namelijk kaartjes gemaakt om mee te sturen met de kerstkaarten (nee niet met alle kerstkaarten, maar gewoon met diegenen waar ik het gevoel bij heb dat ze er iets mee kunnen).
Het zijn een soort wijsheidskaartjes, met een boodschap die voor jou bestemd is.
Ik heb ze net geschud en dé perfecte kaart viel er uit, met de boodschap;

Je bent de moeite waard
Want je bent er
Je telt mee want je bestaat
Je mag er zijn, anders was je er niet.


Morgen vertel ik jullie over mijn avontuur ;). Doen jullie ook mee?
Kijk eens in je kast of je wat kunt missen, schrijf een lieve kerstkaart en doe die in de brievenbus van een onbekende, schrijf er wel even bij waar het om gaat ;).
Ik ben heel benieuwd naar jullie 'Give Away's'.


Warme creatieve groetjes van Susan

De foto's zijn van de actie site en van het Facebook evenement dat wereld wijd loopt!
https://www.facebook.com/12121212actie6 opmerkingen:

 1. wat enorm lief van je dat je dit doet, volgend jaar zal ik eens kijken, vandaag is voor mezelf de dag er niet echt voor, maar jij gaat iemand heel blij maken
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is waar en weet je morgen is er weer een dag ;). En jij geeft al aan de lopende band weg...dusss. Zorg jij maar lekker goed voor jezelf! Knuff!

   Verwijderen
 2. Wat een toepasselijk boekje heb je gevonden zeg. Ik vind het een super initiatief. Wie weet doe ik ook wel mee ik denk nog effe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind het ook een super iniatief. Op het blog 'geef het door' doen ze ook aan de lopende band dit soort initiatieven. Knuff!

   Verwijderen
 3. Dit is wel echt een heel mooi initiatief. Jammer dat ik het pas lees terwijl ik niet meer thuis ben... Kan toch kwalijk een nietmachine (die niet eens van mij is haha) weg gaan geven...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha maar je kunt ook snel een mooie tekening maken en aan een collega geven... Dat nietmachine zou je wellicht naar je hoofd gemieterd krijgen ;). Knuff!

   Ps ik reageer effe snel want ik ga het bos in met mijn kado ;).

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...