zaterdag 22 december 2012

Aangenaam verrast

Ik werd gisteren blij verrast met leuke post.
Nu zijn wij hier op blogspot met onze creatieve blogs zowiezo verwend, ik lees over adventswaps...zie met de regelmaat van de klok lieve, leuke kadootjes langskomen die uit de adventswap komen, maar door het jaar door wordt er ook wat afgeswapt ;).

Gisteren kreeg ik lieve kerstkaartjes van blogsters, een prachtige kerstwensen brief van Merula, ik kreeg 'wishing upon stars' post van Els, ik kreeg zelfs nog wat voor in de boom van Lien (ja ik heb nog een plekje weten te vinden ;)), een kaartje met lieve wensen van Korina die ik via Postcrossing heb leren kennen, een kaartje van Ziza Zipper.

Máár er zat ook een grote envelop bij de post, nu dacht ik dat het de engeltjes swap was van Sil, maar het bleek lieve post te zijn van Syl, Zaanse Zolder Syl...

Als je zoiets dan helemaal niet verwacht dan is dat extra leuk, alhoewel ze wel hints had gegeven dat het nog moest drogen...mmm zou niet weten wat ;) hihihi.
Ik kreeg een lief schattig handwarmertje van dezelfde stof waar ze me voor mijn verjaardag een hoesje had gemaakt voor mijn bril óf...
Ook een mooi sterretje van dezelfde leuke elfjes stof zat aan een prachtige zelfgemaakte sprookjeskaart. En er was een dik gevulde envelop bij vol met memorykaartjes en ander leuks, ja zelfs met een paar memorykaartjes die wij vroeger hadden, ik herkende ze meteen (ook de achterkant ;)).
Oh ja ook nog mooie elfjes vellen om 3D kaarten mee te maken.
Kijk maar mee op de foto-collage. Dankjewel lieve Syl!
Ennuh elfjes zijn ook engeltjes hoor, het zijn de engelen van de natuur.

En natuurlijk ook bedankt aan de blogsters die me kerstgroeten op een kaart of brief schreven. Daar ben ik ook heel blij mee! Leuke post is altijd leuk!

Gisteren deed ik ook nog wat engeltjespost in de PostNL brievenbus, die zijn nu op weg naar nog een paar blogsters.
Maar ik deed ook een kaartje met een engeltje bij de buren in de brievenbus met een oproepje om als ze hun kerstkaarten weggooiden om ze dan in onze brievenbus te doen zodat ik er volgend jaar meer engeltjes van kan maken, natuurlijk wel even met de kerstwensen tekst kant eraf gehaald ivm privacy...ik ben benieuwd...

Lieverds ik zal denkelijk deze feestdagen niet altijd iedere dag posten, manlief heeft vrij, het bedrijf waar hij sinds kort weer werkt heeft een aantal weken dicht, maar zal toch proberen om op regelmatige basis wat te laten horen.
Ik ben by the way gisteren geslaagd voor het kadootje voor mijn dochter bij het metaalbedrijf. Na kerstavond show ik het eindprodukt aan jullie!


Warme creatieve groetjes van Susan

8 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk, zo een verwennerij. Ik heb af en toe de tranen in mijn ogen als ik de post open maak. Zo lief. Geniet van je fijne post! (ik heb nog steeds niets van je ontvangen, stomme postbode! Wel al heel erg bedankt dat je aan mij dacht) Hele dikke knuffel, MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk hè al die lieve post, jij ook bedankt voor je engeltjes-post, zo'n mooi plaatje, erg lief van je!! Geniet van deze dagen samen met je man,liefs Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. post is júist leuk als je het niet verwacht.... toch?! x Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig dat je nog een plekje kon vinden, haha. Voor jou ook hele fijne dagen! geniet ervan!!! Tot gauw! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat bij jou de post allemaal wel aan komt! Hier heeft de PostNL het zwaar.. Ik verwacht nog een pakketje, dat maar niet komt! Zo stom!

  Fijne dagen, geniet ervan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne post allemaal! En zo lief van Syl! Geniet lekker van je tijd met je mannetje samen. Dat bloggen is geen verplichting toch? Wij blijven heus wel! ;P Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...