zondag 23 december 2012

Afkicken van 365 dagen project

Goh het is nog best moeilijk hoor om niet iedere dag iets te willen posten ;).
Gisteren maakte ik al een sneakpeak foto van de lijst voor mijn dochter en bedacht me toen later dat ik al een blogpost had gedaan hihihi.
En vrijdagavond wilde ik wel posten, maar begon er een leuke film die ik wilde zien en heb het losgelaten en na afloop heb ik me echt moeten inhouden om niet toch een blogpost te doen.
Uhm vraag me niet welke film, want dat weet ik niet meer :p.

Gisteren heeft manlief de metalen plaat bekleed met het kadopapier van de Bijenkorf. Hij wilde het blijkbaar zelf graag doen, dus heb ik hem maar zijn gang laten gaan.
Ik heb dat papier samen met mijn dochter in Maastricht gekocht, dus ze weet wel wat ze krijgt. De lijst hing al jaren op haar slaapkamer zonder iets erin ;). Nu heeft ze straks een mooie lijst met mooie inhoud en kan ze er ook nog iets leuks inhangen met magneten, die ik nog moet pimpen.
Het eindresultaat kan ik pas eerste kerstdag laten zien.

Ik heb net nog wat engeltjes gemaakt, wilde eigenlijk nog een paar kaarten op de post doen. Maar ook dat heb ik losgelaten.

Ik ga weer lekker verder luilakken. Ik wens jullie alvast hele fijne en gezellige feestdagen toe.


Warme creatieve groetjes van Susan


Oh ja bijna vergeten ik kreeg gisteren ook nog leuke post van Lovely Tough Cookie en van Sister Sew.
Naomi gebruikte een geweldige leuke stempel, nou ja stempels ;) er zat ook een schattig engelen stempeltje aan de binnenkant van de kaart.
Én Sister Sew heeft een geweldige kerstcombo kaart gemaakt en toen ik haar oproepje zag om elkaar een kaart te sturen, had ik meteen zoiets 'count me in!!'. Je snapt wel waarom ;).

12 opmerkingen:

 1. Mmm de foto's willen voor de verandering weer eens niet in de juiste volgorde, but so what. Jullie snappen wel hoe het zit. Knuff!
  En lieve Tante Jannie ja ik weet wel dat jullie er niet vandoor gaan, maar I can't help myself! Een jaar lang iedere dag bloggen en creatief zijn, dat is dan afkicken ;). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha het was sarcastisch bedoelt hoor, ik ben helemaal niet van de laatste trends maar heb gewoon altijd een kleurrijke boom (wat nu dus toevallig 'in de mode' is) en gooi ook alles erin wat ik heb en nu dus ook nog wat andere dingetjes. Het is zo moeilijk om goed op de foto te krijgen maar de boom is echt heel erg disco en erg vol ook :P.
  Ik houd juist van ongebruikelijke dingen erin zoals jou mini's, leuk! En dat van die andere mini ook! Geweldig! Eerste? En je mag nog wel iedere dag wat plaatsen toch?! Of anders een nieuw 365 dagen project?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-) relax meid.... ik weet.... dat is moeilijk voor jou, een dag niet gepost betekent niet.. een dag niet geleefd..
  enne de post die je hebt ontvangen is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een grappige quote! Zo is het maar net!
  Ik kan me voorstellen dat je moet afkicken na je 365 dagen project! Maak er gezellige dagen van! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jouw kaartje is hier ook aangekomen en is ook supermooi! Bedankt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat mijn post aangekomen is. Ik ben bang dat mijn post voor de Vlamingen nog niet is aangekomen. :(
  Fijne dagen gewenst, lieve Susan engel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kom hier voor het eerst via poekie :D

  Wat Leuk dat je dit gedaan hebt:D
  Ga je nog weer een nieuw 365 dagen project beginnen?

  Groetjes van Ivonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi rustig aan! ;) Wat een fijne post ook! En die lijst is echt heel tof! Geniet van de kerst! Liefs en een kerstknuff :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh hihihi heb al deze posts wel gelezen maar niet gereageerd. Hoort ook een beetje bij het afkickproces ;). Gisteren de hele dag films gekeken en tussendoor voor de catering gezorgd hihihi.
  Nee een nieuw 365 dagen project ik denk het niet, heb er wel over gedacht om een nieuw project te beginnen om iedere dag wat te tekenen, want dat is wel iets wat ik nooit doe en iedereen kan tekenen zegt men, maar dan moet je wel oefenen. Maar op dit moment heb ik er nog geen zin in om iedere dag weer iets te 'moeten' doen en probeer dus eerst af te kicken.
  Aan de andere kant loopt nog een 365 dagen project, mijn engelenblog en dat blijf ik wel gewoon doen, dat blijft gewoon doorlopen.
  Warme groetjes en knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Susan, ik wilde je nog bedanken voor je leuke kaarten en de prachtige engel!!!
  De oude kaart (met spelende kinderen in de sneeuw) vond ik super! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...