vrijdag 7 december 2012

Dag 358 - Creatief opgeruimd ;)

Lieverds vandaag deel ik geen creatie, ik ben aan het opruimen geweest (lees herstructureren ;)).

Vanwege de sneeuw die onder het afdak waait en op de tafel terecht komt en wellicht zelfs op mijn kast terechtkomen kan. Dat willen we niet, dus het was tijd om te zorgen dat alles wat onder het afdak moet staan er kwam te staan. Dat het bladervrij was onder het afdak.

Mijn kringloop finds boeken die buiten stonden staan en liggen nu in de kast binnen...ik heb de spelletjes naar de zolder verhuisd...daar wordt toch maar niet mee gespeeld en mijn orakelkaarten zijn een paar verdiepingen hoger verhuisd. Dus eerst aan de opruim uhm herstructurering :p binnen geweest.

Daarna lekker gaan wandelen in het bos...het was flink ploeteren met mijn snowboots aan, maar met mijn wandelschoenen was geen optie dan ga ik onderuit...en dat willen we niet hè.

Thuisgekomen effe op bezoek geweest bij een aantal blogdames, of was het er maar eentje...

En toen aan de slag buiten in de sneeuw en onder het afdak. Ik ben er een paar uur mee bezig geweest om het netjes te krijgen en zo op zijn plaats dat we een groot plastic zeil aan het afdak kunnen hangen zodat het sneeuwvrij onder het afdak blijft.
Mijn lijf doet pijn van het slepen met potten en vegen en opruimen, dus net lekker in bad geweest...alhoewel dat niet bepaald makkelijk ging...het water werd niet heet genoeg, dus emmers gevuld in de keuken en naar boven gedragen.

Nu ga ik lekker film kijken en kunnen jullie genieten van de winter wonderland foto's en een foto van me, myself and I flink ingepakt voor de sneeuw :p.


Warme creatieve groetjes van Susan15 opmerkingen:

 1. Creatief opruimen is ook opruimen :)
  Klinkt als een druk dagje...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja geeft wel een goed gevoel hoor, boeken bij de hand, afdak ingepakt en alle spullen en planten droog onder het afdak...vorig jaar was het eens zelfs twintig graden met de sneeuw en de zon op het afdak schijnend...zalig aan de orgonite geweest toen ;). Knuff!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ja dat was het zekers en moest gewoon met al die stuifsneeuw ;). Groetjess!

   Verwijderen
 3. Goed bezig! Soms is het gewoon nodig. Leuk, die foto van een ingepakte jou! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ja vind het altijd moeilijk om mezelf leuk op de foto te zetten, maar deze kon wel ;). Knuff!

   Verwijderen
 4. Zo een hele verhuizing,lekker gevoel geeft dat als je klaar bent! Behalve de evt.spierpijn dan. En wat was het mooi vandaag,prachtige foto's!! Gezellig weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gelukkig niet wakker gelegen van de spierpijn, dat bad heeft me goed gedaan :).
   Groetjess!

   Verwijderen
 5. Prachtige foto s beetje geheimzinnig,Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ja ik had nog een foto van het afdak met zeil gemaakt, maar dat vond ik toch weer niet uitzien, dus alleen maar winterwonderland foto's gedeeld ;). Groetjess!

   Verwijderen
 6. Gezellig he al die sneeuw! Ik heb vanochtend weer mijn slag geslagen bij 'onze' kringloop! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhh leuk, heb je nog wat voor me laten liggen? ;).
   Alhoewel ik niet verwacht er weer snel te komen, maar je weet maar nooit als manlief me weer eens meeneemt en iets van bij Sjaakie moet hebben :p. Knuff!

   Verwijderen
 7. Geweldige foto's! Verwen jezelf nu maar een beetje, liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw productief dagje! Maar hoe kan het nu dat het water niet warm genoeg werd? Lijkt me toch niet erg fijn om dan met emmers heet water steeds de trap op te moeten. En wat een prachtige foto's heb je gemaakt in het bos! Vind die van jou trouwens ook leuk! Kom maar op met die sneeuw! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...