woensdag 12 december 2012

Dag 363 - Give Away ; 12-12 12.12uur

Lieverds vandaag is het 12-12-2012 en om 12.12uur geef ik iets weg.

Ik ga dadelijk ook lijfelijk iets weggeven, wát dat kun je in de blogpost van gisterenavond lezen.

Maar ik wil ook iets weggeven aan een volger, een lezer die mijn blog al langer volgt of nu net...maar voor mij nog een onbekende is.
Sorry lieverds die altijd trouw mijn blog volgen en leuke reacties achterlaten, deze actie geldt deze keer alleen voor de onbekenden onder jullie bloglezers.

Voel je je aangesproken, reageer dan NU, je hebt de tijd tot 12.12uur. Dan geef ik het weg...nou ja zo rondom die tijd dan.
Als er nu meerderen reageren ga ik invoelen aan wie ik het zal geven.
Áls geen onbekende reageert...want dat kan natuurlijk ook...dan zie ik het dan wel verder.

Lieverds die me volgen, je mag ook effe heel snel reclame maken op je blog ;) zodat jullie wellicht een iemand op mijn pad sturen.

Wat stuur ik naar je toe? Ik heb net een hart gemaakt, nou ja ik heb een houten hart versierd met washi tape. Dat ga ik naar je toe sturen!

Maar je mag ook kiezen voor het hart met de roze fluor washi tape. Want ik zie dat het net gemaakte hart niet mooi netjes in het midden doorboord is dus een beetje scheef hangt.

Ik hoor het graag van je! Je mag me ook mailen op 365dagencreatief@gmail.com
Zet wel even hier in je reactie je emailadres of mail het me even door, want het is wel de bedoeling dat het vandaag nog op de post kan!


Warme creatieve groetjes van Susan die zo gaat wandelen, ik heb het gevoel dat ik in het bos of op weg erheen of terug iemand tegen kom die ik een plezier kan doen met het kadootje dat ik gisterenavond gedeeld heb.


***Dag 363; The answers to your prayers are materializing into form!

8 opmerkingen:

 1. Wat lief dat je je zo enthousiast stort in het 12121212 gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeeeeeeel leuk, maarre..... ik mag niet meedoen haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Om 12. 12 gooi ik snel twee leuke verassingen op de bus ,ff snel tussen me werk door ,heel leuk idee lieve Gr. Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi ik voel me niet aangesproken want ik ben geen 'onbekende'. Nou ja, vind ik zelf dan he! :P Heb wel een linkje gemaakt op mijn FB! Ben benieuwd wie er op je pad komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heb het via tante jannie ook even gedeeld op fb

  heel lief van je susan

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Poekie zag 'n superleuk berichtje op de Facebookpagina van Tante Jannie staan... zo'n mooi hart, wie droomt daar niet van... Dus Poekie steekt zijn poezenduim hoog ik de lucht!

  Lieve groetjes, Poekie (een gebreide huiskat die knuffels maakt voor de kinderen in het ziekenhuis, en steeds op zoek is naar creatieve ideetjes :))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb net mijn blogpost gedaan om 12.12 uur heb ik besloten dat het roze hart naar Evelyn gaat en het andere naar Poekie!
  Dankjewel lieverds voor het zo snelle delen van deze actie!

  En het kadootje heb ik ook echt aan een onbekende gegeven :). Vlakbij het bos kwam ik in gesprek met een man en die heb ik het overhandigd. Lees er in de andere blogpost meer over. Knuff!

  Poekie en Evelyn mailen jullie me nog even je adres!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...