zondag 29 juli 2012

Dag 227 - Rommelmarkt finds

Vandaag hebben we eerst lekker uitgeslapen en daarna zijn we toch nog even naar de rommelmarkt geweest.
De diepstraatfeesten in Eijsden, ik ging er vroeger al heen met mijn ouders, heb er zelfs ooit gestaan als kind om er wat spulletjes te verkopen ;).

Ik heb niet zo heel veel gekocht maar toch wat leuke dingen gescoord, de rode Pucca tas als allereerste (ik heb er ook eentje in het klein die ik vaker mee naar het bos neem, ook ooit op een rommelmarkt gescoord :)), daarna het sprookjesboek en de jurkjes heb ik net nog op een andere rommelmarkt gescoord vlakbij ons in de buurt.

Daar wil ik mee gaan recykleren, ze passen me niet...denk ik en heb er dus andere plannen mee. Nu nog eens de moed bij elkaar rapen en een rok van maken zoals ik vaker op andere blogs zie die ik volg...zoals Zaanse Zolder en oh kom effe niet op de naam 'Emma en...' sorry hihi, maar ik moet super snel typen want onze vrienden komen zo, we gaan samen uiteten. Nog een mooie zondag gewenst!

Warme creatieve groetjes van Susan

4 opmerkingen:

 1. Goed geshopt, veel plezier!
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Els dankjewel. Ja ik ben er ook weer heel blij mee. Ook nog wat sieraden gescoord om uit elkaar te halen en wat nieuws van te creëren, dus helemaal happy! Knuff!

   Verwijderen
 2. jaaaaaaaaaaa die jurkjes.... geweldig !!! Als de bovenkant te krap zit... een rokje van maken dus.... effen tailleband erop (eventueel van een t-shirt gemaakt, dubbel omgeslagen), de zoom laat je de zoom en voila !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa hè superrr zijn ze?! Ik heb er meteen een paar gekocht want er staat dan wel zo mooi L/XL in, maar zitten te strak. Dus ga eerst maar eens naaien met wat oude tshirts om dat onder de knie te krijgen...geven toch mee, heb al pas met die stretch kant dat ik gebruikt heb op Pat's Cupcake notitieboek dat dat nog niet zo eenvoudig is. En zal niet genoeg hebben aan één jurkje om er een rok van te maken (ik heb ondertussen toch mt 44/46). Hopelijk kom ik snel terug voor meer, maar eerst gaan werken aan een swap voor Kathy van het blog 'van mij, voor jou' die de hare al razendsnel heeft opgestuurd ;). Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...