woensdag 9 mei 2012

Give Away Engelen oorbellen/hangertje én Orgonite Engeltje

Omdat ik het gevoel heb dat jullie dit wel kunnen gebruiken heb ik vandaag een extraatje aan mijn Give Away op mijn ander blog An Angel Each Day gedaan.

Naast de Engelen oorbellen, waar ik ook met veel liefde hangertjes van maak voor aan een ketting ;), geef ik ook een Orgonite engeltje weg.

Wil je meedoen reageer dan op http://anangeleachday.blogspot.com/2012/05/give-away.html?m=1

Warme creatieve groetjes van Susan

5 opmerkingen:

 1. Ik heb maar een hele korte termijn gedaan van de Give Away.
  Maar tot 11 mei omdat dit dus eigenlijk al een oude Give Away was. Jammergenoeg heeft de winnares van dat setje niet gereageerd (en ik kon haar niet zelf bereiken) dus vandaar ;).
  Warme creatieve groetjes van Susan die nu creatief gaat wezen, jammergenoeg zonder dinnetjes (die liggen in de lappenmand...beterschap!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Susan een goed idee. Ik ben nu ook al je engelen aan het volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Korina leuk dat je daar ook volger bent geworden :D.
   Ja dat engeltje is een mooi extraatje, ik kreeg opeens een ingeving om hem toe te voegen aan de Give Away. Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 3. Hoi Susan, ontzettend bedankt voor al je leuke reacties op mijn blogje! Vind het altijd echt heel bijzonder als mensen de tijd nemen om te reageren en ook ECHT reageren. Jouw blog is weer een heel andere haha, ik ben helemaal niet zo van de doe-dingen (af en toe wel hoor, maar zeer minimaal). En crea ben je, woooow!
  xo
  Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi nou jij ook bedankt voor je leuke reactie. Ja ik vind als je reageert dan toch wel oprecht. Maar dat vind ik dus het mooie aan blogspot, zoveel lieve mensen die oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn.
   Weet je dat ik het heel leuk vind om te horen dat ik crea ben, ja ik weet het, ik heb het de laatste tijd al vaker gehoord, maar hij komt nu echt binnen.
   Ik krijg er in ieder geval energie van, het doet me goed en zelfs nu zit het te kriebelen om nog wat te maken. Vandaag begon goed, maar halverwege was ik de weg kwijt en ben nu eindelijk weer bijgekomen van de stress.
   Prachtig kleurig blog heb je hoor, moest aan jou denken met mijn kringloop find van koninginnedag. Op naar ons eigen huis! Mijn man begint ook steeds meer te verlangen naar een grote eigen garage zodat hij aan huis kan sleutelen aan zijn auto's en ik kijk uit naar een grote creatieve ruimte en reiki ruimte. Zodat ik helemaal los kan gaan in mijn ding.
   Warme creatieve groetjes van Susan

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...