zaterdag 12 mei 2012

Dag 149 - Give Away gewonnen bij Zoemende Bijtjes, voor mij voor jou

Kijk eens wat ik vandaag kreeg van Kathy van het blog; Zoemende Bijtjes, van mij voor jou (http://emm-sofie.blogspot.com).

Ik had bij haar de Give Away gewonnen, zo leuk allemaal <3.
Alles in Hollands thema, ik vind het super.

Ze heeft net zoals ik een notitieboek bekleed, maar dan anders. Het is met elastiek aan de binnenkant vast gezet, zodat je eigenlijk altijd kunt wisselen als je je notitieboek vol geschreven heb. Best slim bedacht!

De Hollandse hanger is ook zo cute. Daar ga ik zekers eens voor kijken of ik die aan een tas van me vast maak. Echt ook mooi afgewerkt en dan ook nog eens een bijpassende kaart. Leuk voor mijn verzameling.
Wat een feestje was het toen ik vanmiddag thuis kwam en ik de vrolijke envelop al zag liggen en daarna natuurlijk ben gaan uitpakken en showen aan the family. Dankjewel Kathy :D.

Ik weet niet of ik vandaag nog wat creatiefs ga delen. Ik ben vanmorgen samen met mijn moeder naar Aken geweest, naar een rommelmarkt en daarna lekker uitgebreid in de Duitse Aldi geshopt.

Daarna samen thuis een kop koffie/thee gedronken en nog met mijn man even op jats geweest (bouwmarkten, action, ikea afgesjeesd ;)). Nu ben ik dus kapot en wil even mijn blogposts doen en kijk dan wel of ik vandaag nog iets ga maken.
Wel vandaag wat kralen gekocht en een hele verzameling gehaakte kleedjes om creatief te gaan wezen ;).

Verder wil ik even zorgen dat ik mijn Give Away post klaar heb zodat het allemaal morgen op de post kan en ik vier volgers blij kan gaan maken van mijn blog An Angel Each Day (www.anangeleachday.blogspot.com).

Warme creatieve groetjes van Susan

5 opmerkingen:

 1. Hahaha, ook al een give away gewonnen, leuk is dat hé? Vandaag kreeg ik ook het patroon binnen die ik had gewonnen, heel erg mooi! Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte proficiat-met je give-away-ik gun het je van harte.
  Een leuke zondag-moederdag toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superprijs! Gefeliciteerd! Nog wat gevonden in Aken? Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke prijs gewonnen, gefeliciteerd,
  groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks girl voor jullie leuke en lieve reacties. Ja ik heb wat leuks gevonden MiM. Kettingen om weer zelf kettingen van te maken hihi.
  Ja vind het ook een hele leuke prijs, is wel grappig had ik bij mijn vorige Give Away hier op dit blog ook. Geef ik zelf een prijs weg en win ik er ook een. Een mooie kringloop van geven en ontvangen. Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...