woensdag 9 mei 2012

Dag 146 - Bedelarmbandje op bestelling

Zo ik heb net het bedelarmbandje af dat een reiki vriendin bij me besteld heeft.
Ze vond het armbandje zo mooi dat ik voor MiM gemaakt had en had er twee van die besteld, eentje met deze bedeltjes en eentje met allemaal aartsengelen.

Maar omdat ik weet dat ze ook graag rozenkwarts draagt, heb ik haar ge-sms't of ik eentje van rozenkwarts zou maken, dat wilde ze graag. Maar ze wilde ook amethist erbij, dus is dit hem geworden en omdat ze smallere armen heeft als mij en MiM heb ik toch één bedeltje minder gebruikt.
Ik heb hem bewust niet helemaal afgewerkt, want wie weet is hij haar toch te strak.

Ik heb vandaag nog meer gemaakt, maar dat ga ik nu nog niet laten zien. Want dat is namelijk voor een verrassing. Nee ook geen sneakpeak ;). Ik hoop een dezer dagen het met jullie te delen.

Warme creatieve groetjes van Susan

8 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hihi ja ikke ook ;). Maar het is toch ook wel weer heel leuk om weer andere mensen te verrassen.
   Jij hebt mij ook al verrast met die prachtige engelenkaart naar aanleiding van mijn reactie op jouw verstuurde postcrossing kaart. Zo lieff!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dankjewel Hanneke. Eens kijken of ik vandaag nog fut heb om creatief te wezen. Ben naar het boekenfestijn geweest in Maasticht en ben echt kapot. Kost zoveel energie zo'n dagje, dus wie weet doe ik het rustig aan vandaag.
   Ik trok al in de trein kaartjes dat ik het rustig aan moest doen...ik zit in ieder geval nu al drie kwartier op mijn kont op de bank bij te komen. Aha van twee kanten komen nu mensen thuis hihi. Daaagggg

   Verwijderen
 3. Oke dat is goed! Ik laat me graag verrassen en met veel kleur ben ik altijd blij!!! Wat leuk!! Waar gaat de reis naar toe?? Alvast een hele fijne vakantie!!! Geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi eigenlijk kan dat niet anders dat jij gek bent op veel kleur hihi. Okay dan zal ik wel wat verzinnen voor je. Heb wel al iets in gedachten ;).
   We gaan met onze Mini uit 1969 naar de Internationale Mini Meeting in Hongarije :). Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 4. Deze is ook leuk! Ik ben nog steeds dol op die van mij! Vanmiddag foto's genomen voor op de blog. Daar kan ik ruim een week mee vullen! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik heel blij mee. Leuk is het toch om anderen te verrassen ;). Zoals je zelf al schreef is het maken van de verrassing al leuk, de voorpret en de pret als het onderweg is en dan de reactie hihi. Ik vind het een feestje. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...