maandag 28 mei 2012

Dag 165 - Natuur foto's vanaf de IMM Camping

Vandaag deel ik met jullie foto's vanaf de IMM Camping
De

1 opmerking:

 1. Tsja hier ging gisteren wat mis met het posten van deze blogpost. Ik geloof dat ik op backspace had willen drukken en toen heb ik dus per ongeluk op 'verzend' geklikt hihi.

  De bloemetjes hadden we naast onze tent, de boomstam met zwammen was bij onze wc blok en dat prachtige uitzicht heb ik gemaakt toen ik even naar het toilet ging.

  We hebben weer een leuk IMM (Internationale Mini Meeting) achter de rug. Weer leuke mensen leren kennen, gezellige praatjes gemaakt, gedanst met mijn Poolse vriendin Yagooda en Engelse vriend Neil op de laatste avond. De andere avonden waren we vroeg gaan slapen omdat we kapot waren. Natuurlijk niet te vergeten de gezellige etentjes die we hebben gehad met onze Mini vrienden en de fijne onderonsjes en tijd met mijn man Arno.
  Ik vind het wel gezellig met een groep (dit was en is een hele gezellige groep...zijn nu ook nog met een gedeelte samen in Boedapest) maar ben niet zo'n groepsbeest en ben blij dat we ook veel tijd samen hebben besteed met ons tweetjes wandelend over het IMM terrein.

  Dus voor nu heel veel lieve groetjes vanuit Boedapest. Weer vroeg op want we gaan met zijn allen Boedapest in. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...