maandag 3 juni 2013

This is where we have been

Hallo lieverds ik heb net twee collages samengesteld om te laten waar we zijn (geweest...inmiddels ;))

Een paar mooie wolkenfoto's...herken je de rotsen?
En misschien herkennen diegenen die er al eens geweest zijn wel waar ik ben.

Maar okay ik zal jullie niet langer in spanning laten, we zijn in Brighton, aan de Engelse kust. Morgen (gisteren was dat dus ;)) is hier een grote Mini meeting, London to Brighton Mini run.

Nu zullen veel Mini liefhebbers in London zijn om in Crystal Palace bij elkaar te komen, te feesten, te kamperen en morgenvroeg met de Mini naar Brighton komen.
Maar wij hebben die behoefte niet, ik heb een leuke camping gevonden in Brighton en zijn van de week nog even een Camping Europe kaart gaan kopen bij de ADAC in Duitsland. Wij zijn namelijk geen lid meer van de ANWB, de Duitse variant is veel goedkoper en heeft betere voorwaarden.
Met die kaart hadden we £30 korting, dus dat was de aanschaf wel waard. En zo hebben we toch nog een leuk lang weekend in Engeland voor niet teveel geld, ook de ferry heb ik voor een leuk bedrag kunnen boeken via Ferrysavers.

En nu zitten we lekker effe aan de kust, nee niet op een terrasje want het is wel heerlijk zonnig weer, maar zijn geen zon liefhebbers dus ik zit met mijn dikke kont :p op een luxe leren bank hihihi. We hebben hier wifi, maar volgens mij ook weer niet (nou ja hij geeft het wifi signaal) dus ik zie wel of ik deze blogpost vandaag zaterdag 1 juni kan posten.

Het is me dus niet gelukt om afgelopen weekend een blogpost te posten, hopelijk lukt het me nu wel op de ferry terug naar huis, manlief ontdekte opeens dat we wifi hebben :). Zo te zien lukt het me niet echt, wel een collage van Mini's op de boulevard in Brighton toegevoegd. Denkelijk zal ik deze blogpost pas posten als we thuis zijn. En ja hoor ik kon wel gezellig chatten met mijn dochter maar de blogpost wilde niet en mijn mail checken ook niet, dus kon hem ook niet op die manier posten. Heb net nog een engelen blogpost/kotspost gepost hihihi ennuh we zitten nu uitgeteld op de bank. Oh wat ben ik blij dat ik weer thuis ben. Knuff!


Warme groetjes van Susan

Ps de laatste collage is van gisteren, tweede fotoowtje rechts zie je onze Mini geparkeerd staan ;), was ie er toch een beetje bij ennuh ook vanwege het feit waar ik het over had in mijn engelenblogpost dat ik niet nog eens zo ver wilde wandelen.10 opmerkingen:

 1. Van Italie naar Engeland, toe maar!! En lees net op je andere blog dat je het fijn vindt weer thuis te zijn. Doe lekker rustig aan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja niet voor herhaling vatbaar hoor, is wat teveel van het goede. Maar het was prachtig weer aan de kust, we hebben het Italiaans weer maar mee naar Engeland genomen want de Engelsen hadden hun weer mee naar Italië genomen :p hihii. Nee viel reuze mee, maar nu lekker douchen en dan het bed in. Knuff!

   Verwijderen
 2. Prachtige foto's zeg maar geen zonaanbidders???
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi nee niet echt nee. Natuurlijk hou ik van de zon, maar ik zit het liefst onder een parasol met mijn hoofd in ieder geval in de schaduw. En echt heel warm weer hou ik ook niet van en verwarming in de Mini (auto) ook niet :p hihihi. Knuff!

   Verwijderen
 3. Haha wereldreiziger dat je d'r bent ;-P Lijkt me inderdaad wel wat kort op elkaar allemaal maar wel ontzettend leuk. En wat hadden jullie een heerlijk weer! Maar ehm... Had je dat Italiaanse weer niet ook even mee naar NL kunnen nemen dan? Of wacht... dat wordt zeker nagestuurd? Want komend weekend schijnt het heerlijk te worden ;) Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel wat snel achter elkaar die vakanties maar het is ook heerlijk toch om weg te gaan en de wereld te verkennen? Nu kun je weer wat gaan bijkomen.
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie benne bezig met een rondje Europa hihihihi
  What's next???? hahahahahaha

  Geweldig meis .... geniet!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk! Wat een avonturen beleef je toch allemaal,ik vind Engeland geweldig,fijne avond,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thanks lieverds nog voor jullie reacties, ben een beetje druk....maar ik let wel goed op mezelf hoor :). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...