donderdag 6 juni 2013

Vanmorgen zag ik ...

Prachtige wolken en van het weekend kocht ik mezelf dit geweldig mooie boek op een straatmarkt in Brighton.
Eigenlijk om ter zijner tijd te gaan gebruiken voor een boektas (book purse), maar of ik dat over mijn hart krijg zien jullie dan wel. Het is van Muriel Chapman geweest als ik dat goed lees en ze heeft het met kerst 1924 gekregen. Doet me toch even teruggaan in de tijd. Ik heb er zelfs al wat in gelezen, ik had eindelijk eens tijd om te lezen en had Esther's boek uit mijn reistas gedaan, dus eens in het violet book for girls gedoken :).

Voor mijn dochter kocht ik deze Daughter tekst. Zo toepasselijk; 'A Daughter is just a little girl who grows up to be your best friend'.
Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat ik als alleenstaande moeder er heel bewust voor heb gekozen dat ze zo lang mogelijk kind mocht zijn en niet te vroeg ben begonnen om dingen te delen die in mijn leven speelden. Meer omdat dat bij mij wel het geval was. Niet dat ik daar nu echt heel veel last van heb ondervonden, alles wat je in je leven mee maakt maakt je tot wie je nu bent. Ik ben er trots op op wie ik nu ben en met deze tekst wil ik mijn dochter laten weten hoe trots ik op haar ben. Ze is namelijk echt een super dochter, nu zullen dat natuurlijk veel moeders van hun dochter zeggen ;).

Ook kochten we nog twee zonnebrillen, de bruine scoorden we als eerste. Leuk voor bij een toekomstige Elf Fantasy Fair look en na lang zoeken vonden we eenzelfde maar dan in het zwart, die is voor manlief z'n outfit.
We kwamen zelfs een 'Tiger' tegen waar ze dezelfde zonnebrillen verkochten voor minder, maar die waren toch niet zo mooi. Ik nam meteen een mandje omdat ik na al jullie verhalen erover wel verwachte dat er veel in mijn mandje zou vallen, maar toch heb ik me ingehouden ik zag niet echt iets dat ik hoognodig wilde hebben ;).

Ennuh Ariël de zeemeermin redde ik op de boulevard terug naar huis lopend...later strompelend :(.
Ze lag er in stukken en ik raapte ze op, alleen een arm ontbreekt, maar ik had niet de behoefte om uitgebreid naar haar arm op zoek te gaan hihihi.


Warme groetjes van Susan die nog steeds niet de tijd heeft gehad/genomen om creatief te zijn.6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie toepasselijke spreuk over je relatie met je dochter! Ze zal vast ook heel trots zijn op jou. Is toch niet niks om in je eentje de opvoeding te doen. Maar je hebt het hartstikke goed gedaan zo te horen! Geniet van de zon (zal wel lukken met zo'n hippe bril :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige dochter tekst, ik merk nu ze twaalf is dat ze idd een beetje mijn vriendin gaat worden, het veranderd. en daar geniet ik van, moet er niet aan denken dat ze ooit de deur uit gaat.schattige brillen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijzonder toch om zo'n oud boek te vinden waar een hele geschiedenis aan vast zit. En aan het poppetjes natuurlijk ook, iemand mist het misschien nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi boekje! En die brillen zijn echt grappig :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...