maandag 10 juni 2013

Koekje erbij ?

Vanavond zag ik Janina's blogje over haar appeltaartdeeg koekjes en kreeg ik opeens zin om ze te maken. Snel gekeken of de Lidl nog open was, dochterlief gevraagd of ze even mee wilde en ja hoor we waren nog op tijd bij de Lidl die tot 20uur open was (19.40uur besloot ik daartoe hihihi, gelukkig ligt de Lidl op loopafstand).

Ik zette snel de oven alvast aan, dan was die al voorverwarmd bij thuiskomst ;). Alleen was mijn vraag of ik de temperatuur van Janina moest aanhouden of die op de verpakking van de appeltaart mix.
Uiteindelijk maar besloten om de oven (electrisch) op 180 graden te zetten, Janina's recept gaf de heteluchtoven temperatuur aan.
En hoelang? Ik heb ze er wat langer dan 15 minuten in gelaten omdat ik pas op het moment dat ze er in stonden op 180 graden gezet. Eigenlijk gewoon totdat ze enigzins bruin werden ;).

Zo ben ik vandaag toch nog creatief geweest, creatief in de keuken. Nu zijn we dat natuurlijk wel vaker, met het bedenken wat we weer gaan eten...en dat maken ;).

Ga maar snel naar Janina toe voor het recept of naar de Lidl voor de appeltaart mix ;).

Die van mij zijn een beetje in elkaar overgevloeid, omdat ik het bakpapier niet kon vinden en ze dus in dat grote blik deed welke ik met boter heb ingesmeerd. Janina's koekjes zien er veel beter uit, máár ze zijn wel heel lekker geworden!


Warme creatieve groetjes van Susan11 opmerkingen:

 1. nou had ik al trek bij het lezen bij Janina en nu weer......hellup en de Lidl is al dicht en ook niet in de buurt hihi
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm die zien er heerlijk uit Susan!! Lekker genieten, kopje thee erbij... mm..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er lekker uit! :) Fijn van die spontane acties! Doe ik ook regelmatig, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Manlief kwam net thuis en heeft in de gauwigheid drie koekjes opgegeten, zegt genoeg hè?! Ze zijn heel lekker, sorry Esther dat ik je zin in koekjes nog meer aanwakker ;). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit. Ik had het recept van 'elkedagzaterdag' gemaakt. Ook deze smaakt prima.

  Neeltje
  lincherie.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat heerlijk! Geeft je vast weer een fijn thuisgevoel! Heb even bijgelezen op je blog; fantastische uitjes, vondsten en mooie wolken! Heerlijk zomers wordt je ervan, ja toch? Bij jullie is het voorlopig zomerser dan hier buiten... Haha! Kom maar op met de zon.
  Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jaaaaaaaaaaaa die staan hier ook op de to-do lijst ! Lijkt me lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er lekker uit,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...