dinsdag 25 juni 2013

Wat ik zoal deed afgelopen week

Goedemorgen lieverds ik heb de afgelopen dagen niet stil gezeten hoor, alleen tot het maken van een blogpost kwam het maar niet.
Niet dat ik zo heel creatief ben bezig geweest, okay ik heb dan eindelijk in het weekend mijn PIF's (Pay It Forward) verstuurd, hopelijk komen ze vandaag aan. Oh wat ziet mijn oog Mieke heeft het al ontvangen, hier kun je alvast een kijkje nemen; http://ooknuendan.blogspot.nl/2013/06/pay-it-forward.html
Als beide zijn aangekomen maak ik even een aparte blogpost ervan.

Ook stuurde ik leuke post naar Nanabee die houdt van koffiekopjes, ik kwam een mooie kaart tegen in Brighton en dacht meteen aan haar. Ik deelde al eerder daarvan een sneakpeak :p.
Ook stuurde ik post naar mijn jarige nicht. Beide gewoon een kaart in een zelfgemaakte envelop ;).

Ik bakte nog een keer overheerlijke appeltaartdeeg koekjes naar het recept van Janina. http://elkedagzaterdag.blogspot.nl/2013/06/appeltaartdeeg-koekjes.html
Nou ja het recept van de verpakking van de appeltaart van de Lidl, Janina deelde in een blogpost haar eigen recept maar vertelde erbij dat de mix van de Lidl ook heel lekker was. En geloof me die is 'lek vinger lek dom' (om je vingers bij af te lekken)...zaliggg. Uhm niet echt goed voor de lijn, ja mijn 365 dagen 'project' van dit jaar wil niet echt vlotten...afvallen...maar wellicht daar binnenkort weer meer over.

Ik was veelal bezig afgelopen week met de beestjes van een paar blogposts geleden. Ik ging naar de ongediertebestrijding, ik probeerde nogmaals het via de bouwvereniging op te lossen. De vensterbank die stuk bleek te zijn met een groot gat eronder waardoor de beestjes naar binnen kwamen werd gemaakt (degene die dat kwam maken mocht als eerste mijn vers gebakken koekjes proeven, hij vond ze ook heerlijk). Vanmiddag komt de ongedierte bestrijding om buiten de boel te inspecteren.

Ook maakte ik van de week foto's van een prachtig plekje in Heerlen, de Corisberg, ik moet dan aan Esther denken als ik daar langs kom fietsen. En dat zowat midden in de stad, nou ja aan de rand van ;).

Van het weekend gingen we mee met Duitse vrienden schieten op de schietbaan in de ongeving van Weert. Ik heb zelf maar een paar keer geschoten, ik realiseerde me namelijk dat ik lange tijd last heb gehad van mijn rechterschouder, een zwakke plek bij mij en dat wilde ik niet weer oprakelen. Maar geloof me ik had graag wat rondes mee geschoten...manlief heeft dan weer wel bijna alle rondes mee geschoten en ook een aantal keren goed getroffen. Natuurlijk maakte ik daar ook wat mooie wolkenfoto's.

Zo dat was het wel zo'n beetje, ik heb weer eens aan mijn naaimachine gezeten, maar ik ben nog niet aan de recykleer, ik heb een paar werkbroeken van manlief aangepast.


Warme creatieve groetjes van Susan

11 opmerkingen:

 1. De koekjes zien er heel smakelijk uit!!! Jammie, jammie!!!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ze waren zelfs nog lekkerder als de eerste keer, ik had nu het pizzablik ook gebruikt en de koekjes kleiner gemaakt...nou ja de balletjes deeg hihihi. Echt mega jammie, ik schreef al net bij Riri dat ik de neiging heb om iedere week deze koekjes te bakken zo lekker verslavend zijn ze...dat te weten dat ik nog nooit koekjes gebakken had ;). Knuff!

   Verwijderen
 2. Oeh, die koekjes... Toch es proberen... Haha!
  En zag ik een kaart / enveloppe van jou bij Moos? Top!
  Heerlen; vriendlief was er vorig weekend nog... Niet voor Pinkpop, maar om 'lekker te fietsen'. Vriendlief heeft een ik-fiets-graag-in-de-heuvels-tik namelijk =) Hihi!
  Geniet van het mooie weer Susan! Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een druk weekje dus,van de la heb ik er maar 1,er waren eens brocante dagen bij iemand thuis en daar zag ik de la,het stond eerst voor sier in mijn slaapkamer,maar de Wibra tapejes paste er precies in,dus hoefde ik geen nieuwe voorraad bak te kopen,fijne dag,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk verslag, van alles en nog wat en ook nog aan mij denken XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een druk en bezig bijtje dus :-)

  Prachtige foto's moppie!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo jij bent lekker actief zeg! Leuk! De Corisberg ken ik niet. gek he dat er nog zoveel mooie plekjes in je eigen buurt zijn waar je dan nog nooit bent geweest. Ik zag je PIF post al bij Zo Nu en Dan, leuk allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo jij bent maar druk met een hele hoop dingen. Ik heb leuk nieuws voor je jij hebt het boek gewonnen. (zie mijn blogbericht). Ik heb je adres gegevens nog. Dus het boek komt zo snel mogelijk naar je toe. In principe gaat het vandaag op de post. Lieve groet Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het boek is op de post gegaan. Ik was nog net op tijd de brievenbus werd een paar tellen later leeg gehaald. Dus in principe zou het er morgen al kunnen zijn. Maar met de post van tegenwoordig weet je het nooit zeker.

   Verwijderen
 8. :-) Die kaart en omslag herken ik ja. De koekjes zien er lekker uit, die had je mogen meesturen hoor! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...