zaterdag 8 juni 2013

'Creatief' gevouwen voor Kiona

Vanmorgen heb ik creatief gevouwd voor Kiona. Kiona was jarig toen wij op vakantie waren en vandaag hebben we dan eens even tijd gemaakt om op verlaat verjaardagsbezoek te gaan.
Een verjaardagskaart kreeg ze al vanuit Mugello ;).

Dames van die leeftijd (11 jaar) willen tegenwoordig allemaal geld, maar ik kwam afgelopen weekend in Brighton zo'n leuk Volkswagen busje tegen en besloot die mee te nemen voor Kioontje ;). 
Ze is namelijk helemaal gek van Volkswagen busjes en deze foto standaard kon meteen goed dienst doen om het geld in te doen.
Maar vanmorgen toen ik hoorde dat we vandaag dan eindelijk gingen leek het me grappig om het geld op een leuke manier te vouwen, alleen wist ik niet hoe maar googlde op 'geld vouwen' en kwam zo op een blog waar uitgelegd wordt hoe je een briefje tot een hartje kunt vouwen. 


Ik zie dat ze meerdere tutorials heeft staan om geld te vouwen (http://marlydesign.blogspot.nl/search/label/geld%20vouwen ), maar ook andere leuke tutorials. 
Zekers een bezoekje waard en wie weet is het nog leuker voor haar als we haar massaal gaan volgen :). 

Wij hebben in ieder geval vanmiddag weer eens even lekker gezellig kunnen bijkletsen met onze vrienden en genoten van het mooie weer...onder de parasol ;). 

Zo dat was het weer, mijn allereerste 'creatieve' uitspatting sinds weken :D 
Ik wens jullie nog een geweldig mooi weekend!


Warme creatieve groetjes van Susan



12 opmerkingen:

  1. Wat een leuke vw en het geld in de vorm van een hartje is een leuk idee,nog gefeliciteerd,fijne avond,lieve groet Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk busje en wat gaaf gedaan! Dat is nog eens binen komen op een verjaardag
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind geld gewoon geven ook nooit leuk, probeer er ook altijd een draai aan te geven.
    Dat is jou goed gelukt!! Mooi busje en echt heel leuk gevouwen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Owww dat busje is schattig zeg ... enne helemaal een op en toppie leuk kado met het gevouwen geld!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk zeg, dat gevouwen briefje op het busje! Ik probeer geld ook altijd creatief in te pakken, maar dit is wel heel leuk gedaan!Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super leuk kadootje!! Schattig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk dat gevouwen geld. Wilde dat afgelopen vrijdag voor de bruiloft ook doen maar besloot later om toch maar alleen een felicitatiekaart te tekenen ;) (wel met geld er bij natuurlijk haha) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bedankt voor de link Susan! Ik heb het hartje net gevouwen, voor de neef en nicht van Yannick. Morgen zijn ze 12,5 jaar getrouwd, ik had een leuk cadeaudoosje gehaakt/versierd waar het geld (op een kaartje) in kan. Samen met een paar lekker snoepjes!

    Groetjes, Vera

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...