woensdag 17 april 2013

Busy...busy...busy

Dag lieverds ik ben jullie niet vergeten hoor, maar ben druk bezig met de voorbereidingen van de Elf Fantasy Fair.

Ik zit nog op het terras te wachten tot het lijmpistool is afgekoeld. Ik ben al heel tevreden met wat ik vanavond gemaakt heb, het is nog niet klaar...morgenvroeg de afwerking en dan heb ik toch een heel bijzonder item wat op Etsy niet zou misstaan.

Ook gisterenavond nog iets gemaakt wat op Etsy voor veel geld verkocht wordt. Gisteren voor het eerst met een lijmpistool aan de slag geweest. Wow wat een uitvinding, alleen vreet het van die lijmstaafjes. Nu heb ik blijkbaar wel hele korte volgens mijn dochter.

Het lijmpistool nam manlief een paar maanden geleden mee vanuit de garage. Oh ik kijk nu uit op mijn creatie en ben zo trots op mezelf. Morgen zal ik er nog genoeg werk aan hebben om het goed af te werken zodat het ook een handig item is. Nee ik ga niets verklappen, jullie zien het zaterdag wel op de foto's!

Wat ik wel kan delen zijn creaties die mijn dochter vandaag en gisteren maakte en voor het weekend. Ze heeft via mij Pinterest ontdekt en doet heel wat inspiratie op. Ze maakte blote voet sandalen en pimpte flip flops. Ze had zelf wat kralen gekocht, maar mocht natuurlijk ook grabbelen bij moeders in de kralendoos.

Oh ja ik verstuurde ook nog post naar Tante Jannie, ik verstuurde een verjaardagskaart naar Merula en DMS post naar Nana van het blog Goudhaartje.
Tante Jannie en ik sturen elkaar gezellige brieven (niet op de foto, want dat is privé ;)) en de hare kreeg ik alweer meer als een maand geleden, dus het werd echt tijd om daar tijd voor te maken (afbeelding met flow kaart van de Eifeltoren :)).
Het adres voor de Dream Make Share post had ik ook al eerder aangevraagd en moest er ook echt uit, Nana blogt pas en schreef over haar drie slechte tuinierders dus stuurde ik een envelop vol bloemetjes... En verjaardagspost naar Merula...tsja heb haar verjaardagsdatum in mijn agenda staan, maar vergat het dus die dag maar meteen werk ervan gemaakt...

Zoals jullie zien en lezen heb ik het druk. Ik ga er nu lekker vandoor, doe nog een snelle engelenblogpost en dan zoefff naar bed. Morgen is weer een nieuwe dag :).


Warme creatieve groetjes van Susan









17 opmerkingen:

  1. super leuke creaties van je dochter maaaar wordt nu reuze nieuwsgierig naar die van jou.....ik loop zaterdag de bloesemtocht volgens mij hebben we beiden mooi weer voor onze hobby ;)
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  2. grote complimenten !! ik vind de slippers echt super de super leuk !!!

    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, wat goed gelukt zeg super mooi die slippers van je dochter, complimenten :))

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke post en de sandalen zijn erg leuk

    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk leuk leuk de slippers van je dochter. Maar wat heb jij gemaakt???Ik ben benieuwd. groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hai Susan,
    Nogmaals heel erg bedankt voor je lieve en mooie bloemetjes pakket. Het engeltje heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen en voor alle plaatjes en labels vind ik echt nog wel een goede bestemming. Mijn zoon vond het zo grappig dat hij plaatjes (labels) kon linken aan de envelop...

    Groetjes Nana

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk die slippers meis!!!!!
    Ben benieuwd wat jij gaat showen hihihihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh gaap geeuw wat een nacht, zo vaak wakker geweest, de uitwerking van mijn creatie spookte door mijn hoofd. Ik heb zelfs op een moment vannacht gedacht om maar op te staan en eraan te gaan werken en daarna weer terug naar bed te gaan. Maar gelukkig toch nog de slaap kunnen vatten.

    Op you tube fimpjes maken ze deze creatie toch net effe anders, maar niet handzaam genoeg naar mijn idee. Dus dan moet je zelf wat verzinnen, gisteren zitten te puzzelen met afmetingen en de ruwe versie gemaakt, nu met stof de boel afwerken zodat het ook practisch is.
    Ja ik verklap lekker helemaal niks, maak het alleen nog spannender hihihi. Zelfs geen sneakpeak....

    Ik heb wel mijn idee opgegeven om een ruigere uitwerking aan mijn jurk te geven met accesoires. Het is en blijft een prinsessejurk, daar kan ik gewoon niets aan veranderen. Of ik het zelfgemaakte jasje ga dragen is nog maar de vraag. Ik vond het er niet echt bij staan...
    Gisteren heb ik mijn hoepelrok toch nog verder ingekort want die stak onder de jurk uit, ja korte beentjes hè ;). En mijn jurk (die niet zelf gemaakt is) heb ik achteraan wat steekjes los moeten laten en vooraan weer wat steekjes op moeten nemen.
    Dochterlief heeft me geholpen die delen aan te geven die op de grond kwamen en gisterenavond nog even manlief.
    Hij was aan het klagen dat het niet overal even mooi uitzag, maar ja dat krijg je als je de jurk niet korter maakt door er een stuk vanaf te knippen. Maar hem omhoog haalt in gedeeltes. Ik vind het goed zo, wil hem toch nog verkoopbaar houden en niet alleen voor vrouwen met korte pootjes :p.
    Het is een prachtige jurk, maar om nu iedere fantasy fair hetzelfde erbij te lopen, nèèhhh.

    Lieverds een prachtige dag gewenst! Ennuh ik zal jullie complimenten zekers aan mijn dochter doorgeven. Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou je dochter heeft har creativiteit in ieder geval niet van een vreemde. Zij maakt ook echt mooie dingen zeg! Ik ben zooooooo benieuwd hoe je er 'in vol ornaat' uit gaat zien op de EFF! Knufff!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig gemaakt die slippers...wat je al niet met kralen kunt doen:)
    Compliment aan je dochter!
    En ook ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar je outfit, je lijmpistool creatie etc??
    Veel succes bij het "afmaken" van alles!
    groetjes,
    Letty

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk hoor! Ben benieuwd naar het eindresultaat van je kostuum! :) Heb zelf net een foto geplaatst van mijn kostuum (in wording, kan nu geen foto's meer maken, komt na het weekend wel). Zal uitkijken naar je mooie rode jurk op zaterdag! :) En veel plezier op de Elf!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gaaf die slippertjes en nu wel heel benieuwd naar jou creatie;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De slippers zijn gaaf! Ben benieuwd naar het eindresultaat! En nu niet meer wkaker liggen he, ben je straks doodmoe als de fair begint :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hey! Ik begon een beetje twijfelen of je mijn berichtje had gekregen wat ik via facebook naar je had gestuurd. Had het met telefoon gedaan en ik weet allemaal niet zeker of het goed ging enzo... Ik wilde je nog bedanken voor je lieve post (anders denk je misschien wat lullig dat ze niet reageert ofzo!). Ik moest ook wel even goed kijken op het Fb fotootje hoor. Ik had je niet meteen herkend. Wel een super mooie foto hoor! De envelop die stuurde herkende ik natuurlijk wel meteen :) Bedankt ook voor de andere kaartjes die je erbij had gedaan. Lief van je.
    Ik ben benieuwd naar je lijmpistool creatie hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hey lieverds even tijd maken om hier te reageren. Op de eerste plaats vond mijn dochter jullie reacties toch wel heel leuk. Ze appte me dit nadat ik haar de link had gestuurd: 'ah wat een leuke reacties ☺'.

    Mijn lijmpistool creaties zijn de bloemen kroon (te zien op mijn hoofd een paar blogposts verder) à la Frida Kahlo en een tasje gemaakt van een boek, book purse.

    Beide creaties gezien op Youtube, maar zelf toch anders gemaakt. Die meid die het filmpje van flower crown heeft gemaakt had de bloemen maar aan een kant vast gelijmd en aan de andere kant lint gedaan. Ik vond het mooier om de bloemen van twee kanten te doen vooral omdat ik zelf klein ben en dus genoeg mensen een heel goed zicht hadden op de kroon.

    Ook het boek tasje/book purse heb ik aangepast, de meeste filmpjes doen alleen aan de binnenkant en zijkant een stofje. Ik heb graag mijn tassen gesloten ;). En dat is best goed gelukt met mijn constructie :).

    Ik zal er vandaag foto's van posten, the making of...

    Warme groetjes en knuffels van Susan

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...