dinsdag 30 april 2013

Mijn Koninginnedag/Kroningsdag aanwinsten

Vanmorgen zijn we op tijd opgestaan om naar Maastricht te gaan voor de vrijmarkt in het stadspark van Maastricht.
Ik zag dat het al om 8 uur begon en wij houden niet zo van menigtes, vooral niet als je lekker wilt rommelen, dus waren mooi op tijd daar, half negen, en hebben we lekker langs de kleedjes gestruind.

Er lag allerlei leuks en moois, maar ik heb me ingehouden. Mijn eerste aankoop waren een stel vrolijke ansichtkaarten, ook daarmee ben ik niet losgegaan ;). Een aantal zijn onbeschreven en ook een heel aantal zijn beschreven, maar daar kan ik toch wel wat mee. Ik vond ze in ieder geval schattig.
Mijn volgende aankoop waren twee kledingsetjes (jurk en jasje), in het blauw en een in groen (op de foto maar van ieder eentje), leuk om met elkaar te combineren en thank God ze pasten :D. Dat vind ik toch altijd wel spannend...nu nog een paar leuke leggings of panty's erbij scoren, want jammergenoeg heb ik die echt nodig voor onder een rok/jurk met mijn bovenbenen ;).
Ik kocht nog een witte rozen armband en een zakje met kantjes...beide natuurlijk met mijn volgende Elf Fantasy Fair outfit in gedachten of voor een zomerse outfit :).


Onlangs had ik ook nog een heel groot kringloop gelukje, ik was die dag op zoek naar een tasje voor in mijn boektas, maar kocht uiteindelijk een tasje waar ik de hengsels uit gesloopt heb.
Ik had er de vorige keer een advertentiespel gezien, maar niet gekocht. Dus keek of het er nog was, er waren er zelfs drie...ik zocht de mooiste uit, maar ik kwam nog zoveel ander leuks tegen dat ik flink los ben gegaan, allemaal leuke memory en lotto spellen, kijk maar eens in de collage.
Het enige probleem dat ik altijd heb is dat ik het zonde vind om zo'n spel uit elkaar te halen om als snailmail te gebruiken, maar met enkele wil ik zekers creatief zijn. En daar is het natuurlijk allemaal mee begonnen met mijn 365 dagen creatief project dat ik vorig jaar ben gestart.

Morgen krijg ik trouwens bezoek van Tante Jannie, die natuurlijk niet echt zo heet, waar ik me op verheug en wie weet gaan we dan samen ook nog even kringlopen.

Lieverds nog een hele fijne Kroningsdag gewenst!


Warme creatieve groetjes van Susan die naar de inhuldiging van Koning Willem-Alexander aan het kijken is9 opmerkingen:

 1. die kaartjes zijn superlief, je outfit geweldig en die spellen (psssst niet verder vertellen, maar die 4 puzzeltjes van Rie Cramer heb ik vorige week ook meegenomen bij de kringloop en nog wat meer ahum. En ook vandaag heb ik veeeeeel leuks gevonden :-)
  En met dat kant wat je vandaag hebt gekocht kun je een zelfde jurk maken als Maxima vandaag aanhad, zoooooooooooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. whoeiiii die outfits, gaaf!
  Mooie kantjes en andere gelukjes....
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt heel wat moois gescoord vandaag zeg!!! Ik heb een boek en een hele gave memorie, zal het, als ik er aan toe kom morgenochtend, nog even delen op mijn blog..

  Enne, mooi was het hè, op tv, de beelden van onze prachtige koning en koningin! Ik heb er enorm van genoten vandaag!!! Ben aan het haken/freubelen niet toe gekomen vandaag...

  Liefs!

  Oh enne, wat de bloemen in het wit betreft, kan altijd hoor lieverd! Je geeft maar een gil! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is nog eens een goede vangst. Ik kwam thuis met niets! We gingen ook juist op het drukste moment, ben ik bang... Ik ben nogal een uitslaper. Knuf MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn zeker mooie vondsten zo allemaal bij elkaar! Maar wij hebben gisteren toch ook heel best gescoord dacht ik zo ;) Zal er morgen eens een blogje over schrijven. Ben er nog moe van haha. Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha, ik ben aangestoken door de blogsters en heb ook 3 domino en 3 memoryspellen gekocht! Voordeel is wel dat mijn meisje er echt de leeftijd voor heeft, dus voorlopig worden ze gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn (behalve de enkele-memorykaartjes ;))

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...