zaterdag 20 april 2013

Het is eindelijk zover...de Elf Fantasy Fair Haarzuilens (look)

Goedemorgen lieverds! Mmm of ik meteen als we op de Elf Fantasy Fair zijn een foto krijg gepost is natuurlijk de vraag, maar ga ik zekers proberen.
Nu lig ik nog op een luchtbed te typen met vlechtjes in mijn haar. Pff weinig geslapen vannacht, het luchtbed wat wij hebben meegenomen was niet genoeg opgepompt en we rolden alleen maar tegen elkaar aan en iedere beweging van de ander voelde je enorm. Dus na een half uurtje besloten om het andere luchtbed te nemen, Jenny had gekozen voor de bank.
Neil ligt in een kamertje op een veldbed, mmm zou zomaar vannacht met hem willen ruilen want wat kan manlief snurken pff grr.
Als ik vannacht 3-5 uurtjes heb geslapen dan is dat veel, oh ja niet te vergeten dat hier nog twee katten door de kamer rennen...
Nadat we van luchtbed gewisseld hadden vonden de katten het wel heel leuk om de onze uit te proberen ;).

Maar okay het is al kwart voor negen en de rest lijkt nog in diepe slaap. Dadelijk de vlechtjes uit mijn haren doen, ik zal wel als een rasta girl uitzien. Ik heb gisterenavond nadat we terug kwamen van uiteten bij Rancho (mennn wat een afgeleefde tent en wat een slechte en mega langzame bediening) heb ik bier in mijn haar gesprayd (zonde vonden de bierdrinkers, maar het was bier dat bij ons al jaren in de kelder staat...wij zijn geen bierdrinkers) en vlechtjes gemaakt.

Dadelijk nog even een elastiek aan mijn bloemenkroon maken, ja nu kan ik het gewoon zeggen hè want dadelijk zien jullie mij in vol ornaat ;).
Ik heb een flower crown à la Frida Kahlo gemaakt, geweldig instructie filmpje op Youtube gezien, wat een grappige vrouw. Link zal ik na het weekend delen.

Mijn boek tas (book purse) daar moet ik ook nog even een elastiekje aan bevestigen als slot. Ik had die dingen gisterenavond willen doen, maar zijn gaan uiteten en waren laat terug. Nageltjes heb ik wel gelakt, iets wat ik normaal niet meer doe maar voor het totaalplaatje is dat natuurlijk mooier. Alhoewel ik nu al beschadigingen eraan zie, maar goed dat ik dat donderdagavond niet heb gedaan wat mijn plan was, want na die grondige poetsbeurt van de 'ontploffing' in de ijskast was er niet veel van overgebleven :p.

Ik ga eens opstaan, het is tien voor negen eens kijken of ik de boel hier wakker krijg ;). Ik zal de enige zijn die niet verkleed naar de Elf Fantasy Fair gaat, want tsja met mijn mega jurk aan pas ik echt niet in de auto. Manlief moet wel nog kunnen schakelen ;).
Ik zal ter plekke ingebonden moeten worden :D.
Heb een fijn weekend lieverds!


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps mijn look zal denkelijk niet veel anders zijn als vorig jaar, alleen mijn 'flower crown' en 'book purse' zijn de dingen die het anders maken. Denkelijk zal ik mijn zwart bontjasje/bolero nie gaan dragen en gewoon kiezen voor het jasje dat bij de jurk past met de witte stola erbij (voor de kou). De ruigere look is gewoon niet te doen, het is en blijft een prinsesse jurk ;). Knuff!13 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig mooie jurk heb je aan!!! Ik wens je veel plezier daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De jurk is super en de zon schijnt.. wat wil je nog meer? Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meid, wat zie je er prachtig uit! Ik wens je heel veel plezier vandaag! Geniet met volle teugen! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw! En zo met dat kasteel op de achtergrond, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zooooooo!!! mooi. Wat zien jullie er prachtig uit. En het weer doet ook nog een duit in het zakje. Heel veel plezier nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat zie je er prachtig uit! Heel veel plezier nog daar.

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blonde haren-blauwe ogen: uit een sprookjesboek gekropen...Veel plezier-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauhauw! Wat zag je er prachtig uit zeg! Die bloemenkroon staat er echt heel mooi bij! Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thanks lieverds voor al jullie lieve en leuke reacties :). Het was een geweldige dag, mega druk maar toch veel mooie creaties aanschouwd. Ik ben zelfs nog de fotograaf tegengekomen die vorig jaar zulke mooie foto's van me maakte en ben heel benieuwd naar die foto's. Niet met het kasteel op de achtergrond, maar met groen ;).
  Daarna ben ik hem nog twee keer tegengekomen wat toch best knap is met zo'n massa mensen. Hij maakte ook nog een foto van mij met onze Engelse vriend, die vond het al prachtig dat ik een 'facebook friend' tegenkwam hihihi, ze zullen binnenkort ook wel facebook vriendjes zijn hihihi. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...