woensdag 3 april 2013

Ik ben er nog ;)

Goedemorgen lieverds vandaag weer eens een berichtje van mij, niet zozeer eentje met creaties want de afgelopen dagen ben ik niet echt creatief geweest en het ziet er ook niet naar uit dat ik daar de komende dagen de tijd voor krijg.

We hebben lekker luie dagen met het paasweekend achter de rug. Zondag hebben we helemaal niks gedaan en maandag heb ik manlief overgehaald om lekker te gaan toeren met de Mini, het was de eerste keer weer sinds maanden dat we met de Mini hebben gereden, weer lekker door het Limburgse Heuvelland getoerd net zoals de laatste keer ;).

Gisteren was mijn moeder op bezoek en hadden we eerst reiki meeting, nou ja meeting is een groot woord, we komen bij elkaar om elkaar een reiki behandeling te geven ;). Gisteren waren we met ons drieën, normaal met ons vieren. Mooi is dat om dit met mijn moeder te kunnen delen, ik realiseerde me gisteren ook dat ik nu ongeveer 10 jaar geleden mijn eerste reiki inwijding heb ontvangen en dit ook dankzij mijn moeder was. Gisteren stroomde mijn energie weer eens lekker qua geven, volgens mijn moeder had ik wel een druk/last op mijn schouders, en dat klopt ook wel...maar ook dat gaat weer voorbij (ze heeft er natuurlijk wel aan gewerkt ;)).
Verder hebben we weer gezellig bijgekletst met ons tweeën en zijn we nog samen gaan wandelen in het bos hier vlakbij.

Gisterenavond laat kreeg ik via een whatsappje te horen dat ik oma ben geworden van Jaxon. 'Opa' zat gewoon op de andere bank hoor, nou ja op het moment dat hij het zelf heeft gehoord van zijn dochter en hij het mij stuurde was ik boven met de mijne. We waren iets met onze haren uit aan het proberen, met een 'sock bun'. Hij dacht natuurlijk dat ik mijn mobiele bij me had, maar die lag beneden op de bank ;). En ik had mijn mobiele ook verder niet meer gecheckt hihi.

Jammergenoeg ligt het hele gebeuren een beetje gevoelig, het contact met zijn kinderen is zowiezo minimaal en met zijn dochter hebben we de laatste jaren toch een goed contact kunnen opbouwen, maar sinds een aantal maanden ligt het allemaal weer wat gevoeliger. Ik hoop echt dat dit weer soepeler gaat worden en dat iedereen zichzelf kan zijn bij elkaar en hoop echt dat mijn man (en ik) nu eindelijk eens een goede band met zijn kinderen en kleinzoon kan/kunnen gaan opbouwen.

Voor mij is het best moeilijk om niet mijn spontane zelf te kunnen zijn en daar een weg in te vinden om mezelf te blijven. Ik heb door al die spanningen niet echt mijzelf kunnen zijn in hoe andere oma's to be lekker samen zich voorbereiden op een baby. Dus geen baby creaties van mijn hand tot op dit moment en of die echt gewaardeerd worden nu weet ik ook niet. Dus heb dit de laatste maanden maar proberen los te laten, maar vind dit wel erg moeilijk want dat is een ding dat ik altijd probeer, nou ja doe...is mezelf zijn...

Maar ik probeer vertrouwen te hebben dat dit ook weer allemaal goed komt, ik hoop het in ieder geval van harte. En hoop ook snel een baby foto te kunnen delen, ik ben al vanaf 5.25uur wakker en heb al eens op Facebook gesnuffeld of er wellicht een foto stond, maar nog niks.
De twee foto's die ik vandaag deel, is eentje vanuit de Mini en op het dashbord staat een kleine Mini Cooper van orgonite als je goed kijkt zie je hem staan en daarom heb ik net zo'n zelfde in een 'lijstje' gezet ;).


Warme creatieve groetjes van Susan


525 in Angel Numbers; Trust that the big changes you’re experiencing are for the best, and that things will calm down soon.19 opmerkingen:

 1. Heerlijk, om je spontane stuk te lezen. Ik begrijp dat het echt zwaar is voor jullie, dat het contact zo stroef verloopt. Het liefst wel je natuurlijk gelijk de kleine man gaan bekijken. Veel sterkte voor jullie en verlies het vertrouwen niet, dat ook hier genezing mogelijk is. Dikke Knuf MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met jullie eerste kleinkind. Ik begrijp de dubbele gevoelens. Heb vertrouwen, dan komt het vast wel goed! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaahhh! Wat leuk! Gefeliciteerd oma! ;-P Ik hoop ook echt dat het contact weer goed gaat worden zodat jullie allemaal weer van elkaar kunnen genieten. Want het is natuurlijk erg leuk om een kleinzoon te hebben denk ik maar voor hem is een opa en oma ook essentieel! Maar probeer het wel los te laten. En dan echt he! Dus niet 'ja' zeggen en 'nee' voelen :P

  Heerlijk dat jullie er weer met de Mini op uit zijn getrokken. Er staat bij Vriendlief op de parkeerplaats ook een Mini. Een zilvergrijze. Dus dan moet ik steeds aan je denken als ik op de parkeerplaats loop haha :)

  Maak er een mooie dag van! Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk gaat het contact wat beter worden, het is toch heel bijzonder om opa en oma te worden. Moeilijk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk lijkt me dat toeren in je autootje!! Geniet er maar lekker van..En wat een dubbel verhaal over het oma/opa zijn,hopelijk valt alles op zijn plaats en mogen jullie er toch van genieten. Ondanks de problemen toch gefeliciteerd!! Groet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Och wat gaat de tijd toch snel. Ik weet nog dat jij me mailde over die rompertjes... Gefeliciteerd zeg, wat leuk!! :) Ik hoop dat alles snel is zoals jullie allemaal het het liefst zouden zien. Niet opgeven! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met jullie kleinkind. Moeilijk voor jullie dat het contact zo ingewikkeld is. Soms kan de komst van een kind en de daarbij horende gevoelens van moeder en vader ook voor nieuwe inzichten zorgen en de relatie juist verstevigen. Ik hoop dat het bij jullie ook zo zal werken.

  groetjes,
  Famke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verkeerde knop, er viel iets om.
   Zo oma, van harte! Natuurlijk ben je er nog.
   Geef niet op, wie weet hoe het over een jaar of over vijf jaar gaat. Mensen blijven veranderen, relaties dus ook. Goed idee om lekker te gaan toeren. Eind deze week zou de temperatuur een beetje oplopen. Veel plezier!

   jokekonings.blogspot.com

   Verwijderen
 9. Gefeliciteerd en tevens sterkte met deze moeizame situatie....
  Daar tegenover staat je geweldig mooie band met je mams, bijzonder...
  Knuffff
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd meisie!
  Ik hoop echt voor jullie dat de band weer wat hechter gaat worden.

  Enne heerlijk reiki met je mams.
  Dat is toch ook goud waard!!!!
  Ik ben er zelf niet zo in thuis. Maar die die het wel kennen hoor ik alleen maar positief zijn!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vergeet mijn knuffie ........

   Dus daar komt ie :-)

   KNUFFFFFFFFFFFFFFF x x x x x

   Verwijderen
 11. o wat vervelend om te lezen.... Het zou juist zo mooi zijn om dit samen te kunnen delen en mee te maken. Volgens mij zou je een super lieve oma zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hmm, ik weet eigenlijk niet of het gepast is om je nu te feliciteren. Maar ik doe het toch. Gefeliciteerd ! Opa en Oma! Ooit komt alles goed. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Proficiat met jullie kleinkind. En wat vervelend dat het contact zo moeizaam verloopt. Sterkte ermee en ik hoop dat da band beter gaat worden. Liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ach hij is er! Toch gefeliciteerd hoor!

  Ik zou je spontane zelf niet helemaal wegstoppen hoor, als je iets liefs wilt doen?! Je kunt ook kleine dingetjes doen, maken of kopen en deze inplakken of in een doosje bewaren tot betere tijden. Zo kun je ook nog tastbaar maken dat jullie wel erg betrokken waren altijd. Al is het voor de ouders of voor hemzelf, om te zien als het contact weer vlotter loopt of als hij wat ouder is.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Van harte met de kleinzoon! hopelijk gaat het binnenkort allemaal weer wat makkelijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Van harte met jullie kleinzoon, hopelijk gaat het contact nu beter lopen en kunnen jullie ook daadwerkelijk opa en oma zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh Suus-toch feliciteer ik jullie van harte met de geboorte van jullie kleinzoon-ondanks de gevoeligheid hiervan. Ik hoop dat het contact positiever gaat worden en dat jij ook je "ei" kwijt kan. By the way-aparte naam-in 20 jaar Kinderopvang nog niet gehoord. Alvast een mooi weekend-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...