woensdag 24 april 2013

Frida Kahlo flower crown - bloemen kroon

Vandaag kom ik wat meer foto's van mijn bloemen kroon laten zien die ik droeg op de Elf Fantasy Fair, geïnspireerd door een ander blog van Crafty lady abby.


Ik zag bij haar een link naar een Youtube filmpje van Threadbanger, DIY Flower Crown inspirered by Frida (Kahlo). http://www.youtube.com/watch?v=bfYjb9yATF4#
Deze enthousiaste dame legt zo goed uit hoe zelf een bloemen kroon te maken, ga maar eens naar het filmpje/de tutorial kijken ;).

Ik heb de kroon (de diadeem van de Action, die doet niet zo'n pijn aan je hoofd ;)) wel van beide kanten met rozen bedekt omdat ik nogal klein van stuk ben en er genoeg mensen een goed zicht op de kroon zouden hebben en natuurlijk ook omdat het best lekker over de top mag op zo'n fantasy fair.

Ik maakte er wel nog een (antislip) elastische band (Kruidvat) aan bij onze vrienden in Hoofddorp, omdat de kroon toch best zwaar was en de diadeem natuurlijk wel moest blijven zitten.

Zoals jullie zullen kunnen zien heb ik bijna alle rozen gebruikt die op de bloemenkrans zaten, ik heb ze trouwens niet korter geknipt, maar zoals ze waren op de diadeem geplakt. Wel maakte ik van vilt een bredere basis, zoals Corinne in het filmpje laat zien.

Verder laat ik jullie de foto's zien die Bart Vyvermans van me maakte, hij is hobby fotograaf en maakte vorig jaar al zulke prachtige foto's van me. Gelukkig kwam ik hem zaterdag ook weer tegen in die menigte en nam hij me even apart en maakte enkele foto's van me. Het viel me gelukkig ook nog in dat mijn dochter een opmerking had gemaakt dat ik beter uit zag zonder zonnebril (ik stuurde haar een foto van mijn outfit), Bart bewerkte die foto voor me en de foto waar ik samen met onze Engelse vriend Neil op sta. Kijk maar eens mee naar de prachtige foto's.


Warme creatieve groetjes van Susan4 opmerkingen:

 1. Jaaaa Susan ik vind hem echt zo mooi! Jammer dat je zoiets niet zo snel 'voor gewoon' kan dragen! Knufff!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw je zag er prachtig uit! En absoluut fan van de rozenkroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je niet vaker z'n verkleedpartij hebt... vind het prachtig z'n rozendiadeem.

  Lieve groet,dimah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks girls ja ik ben er ook helemaal happy mee. Ja inderdaad die zou je toch vaker moeten kunnen dragen. Als ik hem nu oranje had gemaakt kon ik hem nog aan met koninginnedag hihihi. Alhoewel we dan lekker gaan rommelen op de koninginnedagmarkt en dat zou niet handig zijn met voorover bukken ;).

  Mmm vraag me eigenlijk af of jullie iets zien van het Youtube filmpje wat ik erin heb gezet, ik zie het niet en ik neem bijna aan dat jullie er ook niks van zien hihihi. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...