zondag 24 februari 2013

Post van Susan stempel en nog meer sneeuw

Vandaag (nou ja nu net ;)) maakte ik een 'post van susan' stempel (geïnspireerd door de stempel van Lien, die ik vandaag op het blog van 'By Kris' zag), pff wat een priegelwerk om een stempel met tekst te maken. Ik vind het knap hoor dat anderen zulke mooie stempels kunnen maken met tekst en dat die letters dan zo mooi gelijk uitzien qua grootte etc. Okay nu is mijn stempel ook vrij goed gelukt hoor, poging één minder (dat is die met alleen de tekst uitgegutst), maar ik ben er tevreden mee. Maar of ik nog eens eentje ga maken met tekst, dat weet ik nog niet. Ben er denkelijk wel een uur mee bezig geweest.

Is bij jullie ook zoveel sneeuw gevallen? Pff ik heb het er helemaal mee gehad. Okay gisteren in het bos zag het er natuurlijk mooi uit, maar mij zul niet meer zien in het bos zolang de sneeuw ligt. Als het verse sneeuw is dan gaat het nog maar als er al veel mensen op de paden hebben gelopen dan is het mega glad. Gisteren ben ik ook bijna gevallen. Dus van mij mag die winter over zijn...maar tsja voor wie niet hè?! De derde foto is vanuit ons slaapkamerraam, vannacht is nog meer sneeuw gevallen :(.

Gisteren lag er weer een vrolijke envelop op de deurmat, ik zag de postbode al aan de overkant van de straat toen ik terugkwam van mijn boswandeling.
Ik hoorde de brievenbus klepperen en ben dan ook snel naar de gang gelopen om de brief van de natte dweil te redden die op de deurmat ligt ivm de sneeuw.
Tante Jannie verrastte me weer met een lieve brief (ja lieverd dat lijkt me leuk ;)) en met leuke spulletjes. De brief was versierd met allemaal leuke stempels die ze maakte (wow die gaat als een trein). Kijk je even mee?!


Warme creatieve groetjes van Susan





18 opmerkingen:

  1. Wow wat heb je dat knap gedaan! Die van mij kwam van de master-stempelmaker Mim :-) Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nog even en je moet een nieuw blog aanmaken, De stempels van Suus ofzo....tjonge jij gaat als een speer en allemaal zo mooi! Al eens aan gedacht om ze te verkopen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha, bedankt voor het compliment! Die van jou is ook super geworden! En Tante Jannie, die gaat me gewoon opvolgen. Wat mooie dingen maakt ze. Die snailmail-stempel is echt geweldig! Ik vertrok vanmiddag vanuit Maastricht ook met een heel pak sneeuw, maar hier ligt slechts een waasje. Heel veel liefs en een dikke knuffel, MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die stempel ziet er goed uit! Nu heb je een eigen poststempel. Dat ziet er professioneel uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, Susan!!! Je hebt weer een prachtige stempel gemaakt! Dat gepriegel met die letters is ook vast niet voor mij weg gelegd!!! Dat vraagt veel van mijn geduld, ben ik bang. Super dat jij het wel voor elkaar hebt gekregen!!! TOP!

    Hier ook sneeuw, op het moment heel fijne miezer sneeuw (of zo iets).

    Nog een fijne zondagavond gewenst!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn om te lezen en te zien dat het je weer beter gaat. Hier in Almere ligt ook sneeuw. Manlief heeft de hond uitgelaten en ik ben bezig met het breien van een sok. Super mooie stempel! Fijne avond.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je stempels zijn fantastisch meisie!!!! Wat een talent!!!!!!

    Is jammer dat we die sneeuw niet weg kunnen stempelen hihihihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jaaa maak maar anti-sneeuw-stempels hihi
    Maar zonder gekheid, super goed gelukt en de stempels van tante Jannie zijn ook geweldig leuk...
    xe

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind hem echt supermooi geworden .. wat leuk om zoiets te hebben om op je enveloppen te stempelen. Een klein beetje jaloers ben ik wel op jouw creativiteit hoor!

    Groetjes, Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je stempel vind ik echt heel mooi! Leuk ideetje ook, ik had het nog niet eerder gezien. En weer heerlijk verwend!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh, wauw, gave stempel! Ik vind hem erg goed gelukt :D
    Ik durf het nog niet aan, om er een lettertype in te gooien, wat een priegelwerkje...

    Jeetje, wat ligt er bij jullie een boel sneeuw!! Wij hebben wel sneeuwvlokjes, maar naast een dun laagje sneeuw hier en daar toch geen grote hopen....
    Kan me wel voorstellen dat je het witte een beetje zat bent, maar je krijgt er wel mooie plaatjes van ;) (heeeerlijk.... ligt dat bos bij jullie in de buurt??!!)

    Nog een hele fijne zondagavond,
    liefs, Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  12. je stempel is zoals altijd gewoon weer prachtig !

    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Thanks lieverds voor alle complimentjes. Ik vond het een lastige stempel om te maken en had eigenlijk liever een kleinere gemaakt. Maar ben er happy mee, wie weet nog meer oefenen en dan kan ik misschien nog fijner werk aan ;).
    Warme groetjes en knuffels van Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  14. o maar die is gaaf supergoed gelukt toch? ik zou willen dat ik het zo kon maar ik denk niet dat me dat zou lukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ow lol, had deze post nog helemaal niet gelezen haha. Mijn brief is dus al aangekomen. Snelle Pieter Post! Die stempel van Lien had ik ook gezien. Heb hem nog op mijn 'to do' staan maar die letters he... Niet echt mijn sterkste kant... Maar oefening baart kunst zeggen ze dus wellicht moet ik er toch maar (weer) eens aan dan. De jouwe ziet er echt super netjes uit zeg! Heb gisteren nog meer stempels gemaakt, heb idd de vaart er goed in zitten haha. Ik ga je mailen! ;) Knufff!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oooo leuk die stempels tsja ik kan dat dus niet en zit dan te denken of iemand een mooie voor me kan maken....en die sneeuw...WAAR????Niet in Friesland maar wel verrekte koud,jak jak jak.Laat de lente maar komen zou ik zeggen!
    En wat lees ik bestaat het nog de MINI MEETING???
    Zo zijn wij dus 13 jaar terug(ik was zwanger van de oudste hihi)op deze manier in London geweest.Chrystal Palace Parc,ik weet het nog,een camping in hartje London.Zo gaaf!!In de leen mini van een vriend.En onze gezamelijke rit ging toen naar Brighton.Ooo wat was dat gaaf!!
    En London is ook zooo leuk,ja daar wil ik ook wel weer naar toe,New York is ook gaaf(ben ik 3 jaar terug geweest met myn zuske)en dan nu Parijs....ooo zo spannend en ik ken geen woord frans spreken hahaha.Dat word wat...
    Nou faam freubelse en tot babbels.
    X Marielle

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh lieverd thanks again voor al die lieve en leuke reacties. De tijd ontbreekt me echt om op alle reacties te reageren. Maar ze worden stuk voor stuk gelezen en brengen een smile op mijn gezicht. Ik ben er altijd super blij mee. Dikke knuffel van mij voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...