vrijdag 1 februari 2013

Vandaag was ik in een nieuwe kringloop én leuke post verzoekje

Ik moest vandaag even de stad in en heb dat regenweer maar getrotseerd op mijn fiets met zonneklep (zwart) en zwarte muts...zodat ik toch nog wat kon zien door mijn bril ;).

Manlief vertelde over een nieuwe tweedehands winkel in het centrum, die moest ik natuurlijk even zien, maar wat bleek het bleek meer een winkel te zijn waar (tweedehands) elektrische apparaten te koop zijn en waar je dus ook je eigen apparaten kunt verkopen. Niet echt mijn winkel, maar ik ben toch even binnen geweest. Och als je een fototoestel wilt kopen of wat anders zoals een blackberry dan kun je daar goed terecht.

Máár ik miste natuurlijk mijn kringloop experience en ging naar Burney's (tegenover Appie a/d Groene Boord...dit voor Lien ;)). En daar kon ik mijn hart ophalen, boeken kosten €0,50 mits anders geprijsd. De dikke kinderboeken die we (ja ik spreek in wij vorm, want Lien en ik komen ook in een andere kringloop winkel) normaal kopen voor €0,25 kosten hier zo'n €1,50.

Maar verder hebben ze daar echt leuke spullen hoor en ook boeken...mooi spul en de prijzen zijn ook leuk. Ik heb er een een mooi oud muziek uhm tsja hoe noem je dat muziek boek/schrift...gekocht, voor de noten, maar ja ons kent ons, kan ik dat over mijn hart krijgen zo'n oud exemplaar te slopen voor enveloppen of collages? Maar voor €0,50 kon ik hem niet laten liggen ;).
Ik vond tussen de kinderboeken dat vrolijke boekje, eigenlijk een notitieboek/dagboek met een aantal pagina's uitgescheurd, maar genoeg pagina's om brieven op te schrijven.
Ja hoor Tante Jannie heeft me over de streep getrokken ;).
En ik vond beneden in de kelder die twee fleurige bordjes, leuk om een bammetje op te eten :).


Ik heb nog een verzoekje aan mijn vaste 'leuke post' dames en diegenen die mijn adres hebben.
Mijn dochter Nicky wordt volgende week donderdag 7 februari alweer 20 jaar en het lijkt me gewoon heel leuk om haar te verrassen met leuke verjaardagskaarten (gewoon Nicky erop zetten ipv mijn naam, ze draagt natuurlijk niet mijn achternaam ;)).

Die dag zal er namelijk niet veel aan haar verjaardag gedaan worden en zo voelt ze zich toch jarig. Ze moet die dag naar school en wilt 's avonds wat met haar vriend gaan doen, die speciaal voor haar eerder naar huis komt. En oma is niet in het land en denkelijk komt de rest van the family (die klein is) in de loop van de carnavalsweek (moeten we nog inplannen).

Ik zal er zeker wel wat aan doen, ze heeft al quiche aangevraagd omdat ze die zo lekker vind en ik die bijna nooit meer maak omdat manlief die niet lekker vind. Maar verder wordt het een rustige verjaardag.
Foto is van afgelopen zomer, ze had een fotoshoot geboekt samen met haar vriendin waar ze mee op vakantie was.


Warme creatieve groetjes van Susan22 opmerkingen:

 1. alvast van harte gefeliciteerd met Nicky
  tuurlijk stuur ik een kaart !

  door je verhaal ga ik denk ik morgen toch maar even naar de kringloop .. hihi

  Fijn weekeinde meis,
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ja ik moest echt effe afkicken hoor en voor twee euries in totaal is dit ook een leuk bezoekje geweest.
   Lief van je dat je haar ook een kaartje stuurt, ik had haar van de week al de jouwe geshowd, die vond ze ook super.
   Je hertjes post is onderweg! Zou mooi zijn als die morgen al aankomt :). Knuff!

   Verwijderen
 2. Tuurlijk doe ik dat ook gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 3. komt goed schatje ☺

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bijzonder he, een dochter van (bijna) twintig, ik weet uit ervaring hoe dat voelt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je mij even je adres mailt dan stuur ik ook een kaart. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Via Moos kom ik bij je terecht (blog geweldige hertjespost!)Ik ga je volgen, leuk.
  Groet, Esther (Espiratie.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goede score meis ! En over je meisje hebben we al contact gehad hè, wat is ze mooi (en mama is supertrots)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk de kringloop, ga ik morgen weer naar toe, als je het leuk vind ga ik je blog volgen, ik vind het leuk als je ook bij mij komt kijken, en wat een mooie dochter heb je, heeeeel zuinig op zijn, maar dat ben je al want dat lees ik in je blog
  Tineke
  bollies53.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil ook wel wat sturen hoor.
  Waar houdt ze van?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankjewel allemaal voor jullie superlieve reacties. Ik denk dat ze blij is met iedere leuke vrolijke kaart. Maar ze houdt wel van hartjes, och ze is net zoals haar moeder een meisjes meisje hihihi. Wat zal dat straks een verrassing voor haar zijn, jullie zijn geweldig lieverds :D. Dikke knuffel van mij natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. he Susan ik ga op zoek naar een leuk kaartje voor je dochter

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Susan,
  Knappe dochter heb je!
  Wat grappig die nieuwe kringloop, nog niet van gehoord... ik was vanochtend bij Fransje, maar nu in Hoensbroek, 10 keer leuker dan die in Heerlerheide! Haha, we zijn wel concurrenten he, kapen overal de leukste dingen weg. En straks moet ik voor een nieuw lampje naar Autofit Sjakie, tja....kan ik toch niet zomaar de buren overslaan, vind je wel? Fijn weekend!@

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ik had je al snel even gemaild dat Sjaakie dicht was, maar dat zal de kringloop zekers goed hebben gemaakt ;). Knuff!

   Verwijderen
 13. Wat lief je berichtjes,dank je wel,wat een leuke vondsten heb je gekocht enne haha ik verknip wel oude boekjes en muziekpapier,vind het zo leuk om er mee te knutselen,je hebt een knaape dochter en hoop dat ze donderdag een fijne verjaardag heeft en dat er veel kaartjes binnen komen,ik ga je volgen ook al ben ik niet zo heel actief op het moment,ik wens je nog een fijne zaterdag,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Natuurlijk stuur ik ook een kaartje :) En wat heb je een mooie kringloopvondsten gedaan zeg! Ik kocht vorige week weer 2 sprookjesboeken om te verknippen (ze kostten samen maar 1 euro) en echt waar, in de winkel heb ik mijzelf goed voorgehouden dat ik ze ECHT ga verknippen maar ja, toen kwam ik thuis en ging ik er in lezen... En nu kan ik het weer niet over mijn hart verkrijgen... Balen! Want zo schiet het natuurlijk niet op! Heb jij nog een goede tip van hoe ik me er over heen kan zetten? haha Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha dikke kinderboeken kopen die geen sprookjesboek zijn ;). Knuff! Maar volgens mij heb ik ook op je blog gereageerd hihihi.

   Verwijderen
 15. Zou zomaar vandaag bezorgd kunnen worden.
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ja gisteren zijn er vier kaarten/enveloppen binnen gekomen. Ze weet zelf alleen dat er verjaardagspost is, ze wil wachten tot donderdag. Nou dat wordt dan een feestje hè mede dankzij jullie. Thanks en ook aan de dames die geen vaste 'leuke post' dames zijn en die me gemaild hebben voor mijn adres. Dikke knuffel aan jullie allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...